Jendras Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Biorę Ewing/D-Rob nad Moses/Cowens, raczej slim margin, ale i po obu stronach boiska. OK A gdzie widzisz przewagę na obwodzie? Nie mówiłem o gameplanie, tylko ogólnie. Z ciekawości sprawdziłem także temat o grupach. Klasowy - 0. Znakomity - 2. W samll ballu nie masz przewagi tranzycji i deska za słaba jednak. Trzech graczy mogących wyprowadzić i wykończyć kontrę, często po własnych zbiórkach, cała piątka biegających, praktycznie każdy może wykończyć akcję spod kosza, jak i rzutem z półdystansu/dystansu. Serio nie widzisz przewagi przy Nashu i Ewingu po drugiej stronie? Nash to świetny ballhandler i podający myslę że dostarczenie piłek do Admirała i Ewinga i wykorzystywanie słabości niskiego składu na deskach i pod koszami byloby widoczne ok, fair enough bedziemy tesknic za twoim profesjonalizmem w gameplanach Jendras dzięki Dla osób, które zakończyły swoją przygodę w tej lidze, co byście powiedzieli na losowe granie od tak zeby przedluzyc zabawę. Bo chętnie "pogameplanowałbym" sobie z kimś innym. W przyszłości możemy zrobić jakąś ligę z trade'ami etc. Ja odpadam. Moses musi dać trochę odsapnąć kolanom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 imo Jendras ma najlepsza ofensywe ligi. balans, duzo opcji i 2 scorerow 30 ppg (Durant, Moses) ktorzy potrafia to robic grajac BEZ PILKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 OK A gdzie widzisz przewagę na obwodzie? Nie napisałem, że ma przewagę na obwodzie, właśnie strefa podkoszowa była dla mnie decydująca. Z ciekawości sprawdziłem także temat o grupach. Klasowy - 0. Znakomity - 2. k****. W sumie: klasowy: 19 znakomity: 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nie napisałem, że ma przewagę na obwodzie, właśnie strefa podkoszowa była dla mnie decydująca. Widać źle zrozumiałem k****. W sumie: klasowy: 19 znakomity: 23 Na 1592 posty? Przerąbane edit: 1593 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na 1592 posty? Przerąbane Ehh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Znakomita odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Co dziesiąty post ze słowem "klasowy" lub "znakomity" jest twojego autorstwa. Na 2885 użytkowników! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Użyłem też 147 razy słowa "świetny" i 425 "dobry". Chciałem również dodać, że praktycznie nie używam słowa "zajebisty". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 o c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 @Lorak po co wybierałeś Francisa? mam wrażenie, że nie uwzględniłeś w gameplanie całej 8-osobowej rotacji przez co nienaturalna wydaje się być obecność Coopera badz Horryego cały mecz na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Picki Lebrona z Dwightem mnie nie przekonują nie jestem przekonany ani do pickow Barona z Waltonem, ani LJ z DH Co takiego Was nie przekonuje w pick'n rolllach LeBron-Dwight? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 to, że można je bronic under i że Howard nie grozi rzutem z półdystansu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 W teorii tak, ale gdyby teoria się zawsze sprawdzała, to LeBron po pick'n rollach nie byłby tak zabójczy. Jakie znaczenie w grze pick'n roll ma półdystans rollującego? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Nie przekonuje mnie Dwight jak roll man. Kroki, faule w ataku, wkozłowanie sobie piłki w nogę, tak to sobie mniej więcej wyobrażam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 odebrałem to jaki ocena PICKÓW LBJ z Howardem czyli tutaj rola Howarda ogranicza się jedynie do rollowania, żadnego popa nie zagrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 The Orlando Magic are one of the best teams when it comes to both aspects of the pick and roll (ball handler -4th best PPP – and roll man – 1st in PPP) and a large part of it has to do with Dwight Howard. Howard has the highest PPP in the NBA (of players who set at least 20 screens), scoring 1.45 points per possession when rolling off of screens on 84.7% shooting. Howard has had the most success setting screens on the left side of the court (he is shooting 100%), but most of the pick and rolls run for him (65.2% of total) start up at the top of the key. From here, he is shooting 82%. One of the reason why Howard has so much success setting screens is because of his mobility http://nbaplaybook.com/2011/04/08/round ... breakdown/ Obecnie wg mysynergy Howard ma 1.43 PPP i jest to wynik z uwzględnieniem strat oraz FT Należy jeszcze wziąć pod uwagę, że Dwight gra te picki z Jameerem Nelsonem bądź Hedo Turkoglu. U mnie gra z LeBronem. Dla porównania Amare ma 1.13 PPP, Blake Griffin 1.05 PPP, Okafor 1.17 PPP, Nene 1.21 PPP, Gortat z Nashem 1.25 PPP, nie chce mi się sprawdzać większej ilości graczy, jak masz czas i ochotę to tutaj możesz się pobawić, bo statsy z mysynergy od pewnego czasu są już dostępne dla pospólstwa. http://mysynergysports.com/ Howard to najlepszy roller w lidze i nikt nie jest nawet blisko. odebrałem to jaki ocena PICKÓW LBJ z Howardemczyli tutaj rola Howarda ogranicza się jedynie do rollowania, żadnego popa nie zagraszPick'n popy kończą się zwykle rzutem z półdystansu, czyli czymś czego lepiej unikać. Lepiej dostać się pod kosz, prawda? Dwie najlepsze pary p&r w historii, czyli Stockton-Malone i Nash-Amare z racji dobrego rzutu gracza rollującego mogły grać również pick'n popy, jednak tego nie robiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 dh12, wystarczyło aby napisał gameplan "Jordan", reboult "Jordan" dzięki za zabawę ale wynika z tego ,że ta cała zabawa w pisanie gameplanów i reboultów jest bez sensu ponieważ rzadko kto się tym sugeruje. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Obecnie wg mysynergy Howard ma 1.43 PPP i jest to wynik z uwzględnieniem strat oraz FT Synergy nie działa na moim kompie więc teraz nie sprawdzę. Trzeba przede wszystkim zobaczyć ile było tych picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Obecnie wg mysynergy Howard ma 1.43 PPP i jest to wynik z uwzględnieniem strat oraz FT Synergy nie działa na moim kompie więc teraz nie sprawdzę. Trzeba przede wszystkim zobaczyć ile było tych picków. 123. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi