Robinson Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bede jutro na necie ok 22 wiec moge losować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 bede jutro na necie ok 22 Brzmi jak zdanie z 2004 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 albo jak zdanie z 2011 gdy ktos wraca o 22 do domu ;] przesadziles z tym 2004, juz w 2002r siedzialo sie całymi dniami na e-baskecie bardziej powiedziałbym, ze ok. 1999 r. łączyłeś się na moment do netu modemem aby chwilę pograć na battle-necie w diablo 1 co za czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak odpadne to nie wiem czy bedzie mi sie chcialo glosowac , k**** niektorzy sie zachowuja jak ci z e-nba- prima donny i tak jak bylem w stanie zrozumiec te gameplany i czekanie tak te glosowanie to powinna byc chwila a tu kazdy sie k**** buja , przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 przesadziles z tym 2004, juz w 2002r siedzialo sie całymi dniami na e-baskecie No ja jak miałem neta to siedziałem cały dzień, ale w 2004 jeszcze mało kto go miał, a w 99 w ogóle nie było mowy o jakimś "umawianiu się" bo jakieś śladowe ilości ludzi się pojawiały i to raz na ruski rok. "Średnia" to była dla 2004: "pojutrze będę na necie", a dla 99 "-wczoraj byłem na necie", "- o k****, no co ty..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 albo jak zdanie z 2011 gdy ktos wraca o 22 do domu ;] przesadziles z tym 2004, juz w 2002r siedzialo sie całymi dniami na e-baskecie ja tam jeszcze do około 2005 ciągle jechałem na modemie, ewentualnie kafejkach ;] ai, ale to co proponujesz, lepiej nie czekać ten jeden dzień na kilku spóźnialskich? to jednak aż 5 osób jeszcze nie zagłosowało (a i to nie licząc Rogera z Xamelem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak odpadne to nie wiem czy bedzie mi sie chcialo glosowac , k**** niektorzy sie zachowuja jak ci z e-nba- prima donny i tak jak bylem w stanie zrozumiec te gameplany i czekanie tak te glosowanie to powinna byc chwila a tu kazdy sie k**** buja , przesada no jak dowaliles gameplana na kilometr, bez ładu i składu, to się nie dziw, że trzeba trochę czasu, żeby to ogarnąć. w moim przypadku gameplany już zmieniły moje pierwsze wrażenia w kilku parach, więc jeśli to ma wyglądać tak, że pozostali idą po łebkach i głosują na tych, których mieli upatrzonych od początku, to dla mnie bez sensu. strata czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 k**** ale co w tych gameplanach takiego odkrywczego jest ? serio sie pytam , ktos u kogo znalazl jakas niesamowita luke ? ktos kogos outcachowal ? ktos kogos zniszczyl taktycznie zastawil pulapke nie czaje troche ...zaden gameplan mnie nie zachwycil i nie powalil do tego upieranie sie ze Magic nie gra picka a Mookie nie biega i nie kryje czy DRobinson wielkim wykurwiaczem byl ? nie czaje rozumiem ze jakbym ze swoim skladem wyszedl i powiedzial ze gram Larry Brown ball i Magic biega po zaslonach to byla by glupota ale ... huj usiade zaraz w przerwie i wywloke na forum wszystko co mi sie nie podoba i bedziemy gadac rzeczowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 karpik - bla bla bla o lineupie i slepa wiara ze ma kogos na crunch time mimo iz nikogo nie ma - alez gameplan - cudo Robinson - charakterystyka postaci artykul z onetu vs charakterystyka zagloby z j.polskiego cenka mi opadla Lu - lubudubu lubudubu- charakterystyka postaci w opowiadaniu - nadal nie wiem jaka ofensywe gra - w sensie team ofensywe bo indywudalnie to nakreslil bula - jw. - Blazers ball graja plus opisuje rotacje lawki i zawodnikow ogolem zadnych taktyk zadnych slabych punktow wywleczonych niga please mam isc dalej ? a huj jak mam sobie zagwarantowac przegrana to przynajmniej pobawie sie waszym kosztem lorak - cnnsi archiwum plus screeny mythos - wielkie taktyczne nic - czy tez head 2 head matchup nadal nie wiem czemu wszyscy podowjnie sie przedstawiali najpierw na poczatek grup a potem w gameplanie - chyba nie wierzycie w swoich zawodnikow albo wymyslacie historie huj ide na mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 cdn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 jak odpadne to nie wiem czy bedzie mi sie chcialo glosowac , k**** niektorzy sie zachowuja jak ci z e-nba- prima donny i tak jak bylem w stanie zrozumiec te gameplany i czekanie tak te glosowanie to powinna byc chwila a tu kazdy sie k**** buja , przesada no jak dowaliles gameplana na kilometr, bez ładu i składu, to się nie dziw, że trzeba trochę czasu, żeby to ogarnąć. w moim przypadku gameplany już zmieniły moje pierwsze wrażenia w kilku parach, więc jeśli to ma wyglądać tak, że pozostali idą po łebkach i głosują na tych, których mieli upatrzonych od początku, to dla mnie bez sensu. strata czasu. na szczęście większość osób, które już przesłały głosy, wzięła pod uwagę gameplany. widać to szczególnie po jednym matchupie, ale też ogólnie po uzasadnieniach większości GMów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 k**** ale co w tych gameplanach takiego odkrywczego jest ? serio sie pytam , ktos u kogo znalazl jakas niesamowita luke ? ktos kogos outcachowal ? ktos kogos zniszczyl taktycznie zastawil pulapke nie czaje troche ...zaden gameplan mnie nie zachwycil i nie powalil do tego upieranie sie ze Magic nie gra picka a Mookie nie biega i nie kryje czy DRobinson wielkim wykurwiaczem byl ? nie czaje rozumiem ze jakbym ze swoim skladem wyszedl i powiedzial ze gram Larry Brown ball i Magic biega po zaslonach to byla by glupota ale ... huj usiade zaraz w przerwie i wywloke na forum wszystko co mi sie nie podoba i bedziemy gadac rzeczowo Nie bardzo mogę się jeszcze wypowiadać na temat poszczególnych pojedynków, ale powiem tak: Jeśli gracz x ma jakąś lukę, to dla mnie bardzo ważne jest, czy jego przeciwnik ją dostrzega i stara się wykorzystać. Każdy ma swoje wyobrażenie na temat poszczególnych składów, dlatego ważne jest nieco bardziej szczegółowe opisanie taktyki, żeby te wyobrażenia były do siebie podobne. Wiesz, ja mogę sobie myśleć, że Lakers mają predyspozycje do gry inside-outside, ty że do princeton offense, nie zmienia to jednak faktu, że grają triangle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jak nie napisalem rabutala to rozumiem ze nie glosuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 a dlaczego nie? głosuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mam propozycje aby głosy nie były ujawniane w sensie kto na kogo (oczywiście Lorak będzie wiedział ale niech ma ) aby się nie sugerować na przyszłe rundy. taki pomysł najwyżej z ciekawości mogłoby zostać ujawnione na sam koniec zabawy i wtedy mielibyśmy tematy do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 mam propozycje aby głosy nie były ujawniane w sensie kto na kogo (oczywiście Lorak będzie wiedział ale niech ma ) Racja, chyba że ktoś się tu w dyskusji sam ujawni. Wysłałem moje głosy z dość skromnymi uzasadnieniami, więcej napiszę jeśli rozwinie się jakaś dyskusja na temat poszczególnych matchupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Menthos glosuj glosuj jak Roger i Xamel chca to tez niech glosuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Lorak jak tam sytuacja na pokładzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 wyslalem Lorakowi pm z glosami, uzasadnienia sa dosc szczatkowe tak jak moj czas obecnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Lorak jak tam sytuacja na pokładzie? dobrze, już chyba wszyscy zagłosowali (poza Rogerem i Xamelem, ale oni z wiadomych względów sami odpuścili), więc wieczorem wrzucę wyniki. tylko dajcie jeszcze znać czy wolicie wiedzieć kto na kogo głosował, a więc i jakie były uzasadnienia, czy też mam podać same rezultaty (bo nie ma sensu podawać uzasadnień, gdy mamy ukryć kto jak głosował)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi