Roger Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Nie chce Wam psuć zabawy, dlatego lepiej niech będzie żeby awansował lucky looser, bo co z tego jak teraz coś napiszę skoro później znów będę przedłużał wszystko do granic możliwości. Głosować też nie będe, nie mam czasu tego wszystkiego przeczytać na tyle, by oddać głos bez sugerowania się nickami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 k**** 1500 słów komentarza ws ocen a wy nie możecie znaleźć skrawka na gameplan wstyd panie Roger i jeszcze większy xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 lubię zaczynać zdanie od 'k****' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 co teraz? spinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Widzę Panowie że nikt nie ma ochoty nawet dyskutować. Słabo sie zrobiło, ale cóż. JA głosy jeśli nie dzisiaj w nocy to oddam w niedziele po pełedniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 za dużo tutaj formalności jak dla mnie ja najchętniej wrzuciłbym głosy już teraz, może by coś ruszyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 moje głosy najpóźniej jutro będą trzeba sobie dawkować to czytanie gameplanów bo oc***eć idzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 za dużo tutaj formalności jak dla mnie ja najchętniej wrzuciłbym głosy już teraz, może by coś ruszyło. jaki to ogrom formalności sprawił, że jest ich dla ciebie za dużo? przecież właśnie przez moje zbyt łagodne podejście "żeby wszyscy spokojnie napisali" to się tak rozwlekło. trzeba było po prostu dawać nieprzekraczalne deadliny i tyle. a głosowanie jest przez maila, co by nikt nie sugerował się typami innych. gdzie tu nadmiar formalności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dh12 to jacek braciak z reklamy ing o kredytach ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 mi chodzi o to, że ja bym sobie chętnie już coś poczytał i potem podyskutował zamiast jednego wielkiego kloca stworzonego z 16 oddanych głosów naraz i dyskusji na ich temat. ale to ty tu rządzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 lorak jak tam sytuacja z głosami się przedstawia? na kogo jeszcze czekamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja jestem w połowie czytania gameplanów i oddawania głosów. dzisiaj do północy skończę i wyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 nie wierze, ze tylko Rob został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zostało sporo osób, w tym ja, bo mi komp padł ;] Buła, dh, Marzec oraz Karpik - jeśli pamięć mnie nie myli, to wszystkie osoby, które póki co wysłały głosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja też Ci wysłałem, bo chyba wszyscy mogą głosować right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 na mnie owszem, wszyscy mogą :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zróbmy jakiś deadline nie wiem dzisiaj 24, albo jutro rano 10,11 czasu było wystarczająco dużo, żeby gameplany poczytać, były wrzucany stopniowo, a nie wszystkie na raz zróbmy deadline, kto nie przyśle to trudno, liczą się głosy które dotarły i c*** bo jak bedziemy czekać na wszystkich, ten jeden dzień, ten jeden dzień, ten do jutra to się nie wyrobimy z tym wszystkim do końca PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 zgadzam się dzisiaj do 24 macie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zostały mi dwa matchupy do ogarnięcia (a raczej przypomnienia). Chcę to zrobić porządnie. Wieczorem powinienem dać radę z wysłaniem głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kolejne osoby nadesłały głosy, ale inne z różnych względów dziś nie mogą tego zrobić i dlatego deadline jest do jutra do 21. jeśli Rob będzie jutro wieczorem, to od razu przeprowadziłby też losowanie par drugiej rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi