mythos Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dzieki. co prawda mialem inny plan na 7 runde a w 8 mial byc Divac albo Chambers, ale skoro zostal tyle czasu... wydawalo mi sie ze poszedl wczesniej. apropos Nance-a to musze jednak zaznaczyc ze znam go z czasow jak gral pf i bywal nawet centrem w cleveland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lanier to steal. Zresztą ja jeszcze kilku dobrych-niewybranych widzę, a niektóre wybory mocno mnie zaskakują. Widać, że pamięc nie ta. Lata 90 i 00 rules, koniec 80 także, ale już 77-85 to prehistoria. Co do Larrego N. także go pamiętam z Cavs. I podobnie jak Mythos pamiętam go i na PF i C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 k**** ten lanier naprwde wyglada spoko w opisach, do tego nikt oprocz Bastilliona go nie widzial to bedzie robil pkty w konkursie pieknosci, zaluje serio , to byl dla mnie Centr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lanier to steal. Zresztą ja jeszcze kilku dobrych-niewybranych widzę, a niektóre wybory mocno mnie zaskakują. Widać, że pamięc nie ta. Lata 90 i 00 rules, koniec 80 także, ale już 77-85 to prehistoria. problem w tym ze to dla mnie prehistoria. wiesz, jak ktos sie urodzil w 95 to dla niego gracze z 70-80-90 (to tylko wyglada jak male cycki i brak talii) sa podobnie archiwalni, do sprawdzania. ja zaczynalem ogladac pod koniec 80, przestalem w ktoryms momencie po 2000 i najlepiej znam graczy z tych kilkunastu lat. najwieksze gwiazdy lat 70 widzialem, ale dla mnie to troche tak jak ogladanie ryb w akwarium. niby plywa, ale nie wiesz jaka byla w naturalnym srodowisku ktorego nie znasz, masz tylko mniejszy lub wiekszy wycinek. e: mialem pisac ze ja juz wzialem Fata i przypomnialem sobie ze wzialem ostatecznie Alvina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 rondo przed rondo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Lanier to steal. Zresztą ja jeszcze kilku dobrych-niewybranych widzę, a niektóre wybory mocno mnie zaskakują. Widać, że pamięc nie ta. Lata 90 i 00 rules, koniec 80 także, ale już 77-85 to prehistoria. problem w tym ze to dla mnie prehistoria. wiesz, jak ktos sie urodzil w 95 to dla niego gracze z 70-80-90 (to tylko wyglada jak male cycki i brak talii) sa podobnie archiwalni, do sprawdzania. ja zaczynalem ogladac pod koniec 80, przestalem w ktoryms momencie po 2000 i najlepiej znam graczy z tych kilkunastu lat. najwieksze gwiazdy lat 70 widzialem, ale dla mnie to troche tak jak ogladanie ryb w akwarium. niby plywa, ale nie wiesz jaka byla w naturalnym srodowisku ktorego nie znasz, masz tylko mniejszy lub wiekszy wycinek. U mnie podobnie. Koniec lat 80 - koniec lat 90. Obecne czasy łatwiej dostępne, bo wystarczy wklepać hasło na you tubie i filmików, meczy od cholery. Z resztą, szczególnie okres 77-85 gorzej. I pytanie czy technicy z tamtych lat (choć pewno mi się tylko wydaje, że wtedy technika była lepsza, jak pewno wskaże kilka osó dadzą radę napakowanym synom Afryki w 10 pokoleniu, z lat obecnych. Dla mnie dadzą, bo siła to jedno, a spryt i inteligencja to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Karpik wziął Gracjana Roztockiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Po prostu już zabezpieczam się na wypadek, gdyby mi ktoś podpierdolił mojego ulubieńca w mascot round. Jak coś to pójdę na ilość nie na jakość ;] Sikma swoim rzutem daje mi spacing, ma dobre podanie, zajebistą zbiórkę w obronie i dobrze broni 1 na 1. Ciekaw jestem na co przy Sikmie Wam te Hakeemy, Ewingi i Mutombo jako PFy, skoro i tak w obronie będą musieli za nim wychodzić na obwód. Już od 5. rundy się na niego czaiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Twoj starter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dobry pick, szczególnie biorąc pod uwagę to, że będący mniej więcej na tym samym poziomie Laimbeer poszedł już w trzeciej rundzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Twoj starter?Tak. Gasol + Carter to będzie zabójcze duo z ławki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tak. Gasol + Carter to będzie zabójcze duo z ławki ;] The Vag Team ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dobry to jest pick rogera http://www.youtube.com/watch?v=BgDPFlbd3no To jest steal a nie jakiś Lanier co jakby mu przyszło kryć shaqa czy hakeema w prime to by na samą myśl zrobił pod siebie wielką kupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 dobry to jest pick rogera http://www.youtube.com/watch?v=BgDPFlbd3no To jest steal a nie jakiś Lanier co jakby mu przyszło kryć shaqa czy hakeema w prime to by na samą myśl zrobił pod siebie wielką kupe Lanie był jednym z najtwardszych zawodników w lidze, a takiego Jabbara kryl tak dobrze jak mało kto. Lever też oczywiście fajny pick, widziałem nawet ten mecz przeciw bulls (jak ktoś chce to mogę cały wrzucić na sport-scene) i to na pewno gracz lepszy niż Rondo (przede wszystkim miał bardzo dobry rzut z półdystansu i był niezły off the ball), ale do Laniera mu daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Nie ta pozycja, inny fit itp. Tu tak naprawdę nie ma co porównywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Alex English kiepskim obronća był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Po prostu już zabezpieczam się na wypadek, gdyby mi ktoś podpierdolił mojego ulubieńca w mascot round. Jak coś to pójdę na ilość nie na jakość ;] Sikma swoim rzutem daje mi spacing, ma dobre podanie, zajebistą zbiórkę w obronie i dobrze broni 1 na 1. Ciekaw jestem na co przy Sikmie Wam te Hakeemy, Ewingi i Mutombo jako PFy, skoro i tak w obronie będą musieli za nim wychodzić na obwód. Już od 5. rundy się na niego czaiłem. ja chce zobaczyc jak Sikma broni Ewinga, Zo lub Hakeema tez rozwazalem Sikme, problemem byl wlasnie defense, nie tylko przeciwko centrom ale rowniez help-D oraz przede wszystkim to ze trojki rzucal w wieku 33 lat, gdy byl dawno po prime i zbieral w obronie na poziomie Channinga Frye'a a obrona byla jeszcze wieksza slaboscia niz wczesniej. a co do Laniera to super pick pod wzgledem ogolnego talentu, ale to raczej slaby center na nasze warunki pod wzgledem fitu. nie jest shotblockerem, jest bardzo wolny w obronie, jak ma obronic picka to musi go grac chyba Jason Kidd, a poza tym on raczej lubil sobie zdobywac pkty po izolacjach a nie z flow ofensywy. w dodatku te straty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 uffffff ... dobrze ,że ostał ten Ellis ,mam balans między nim a Worthy'm ,ma tróję tyle mi wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 uffffff ... dobrze ,że ostał ten Ellis ,mam balans między nim a Worthy'm ,ma tróję tyle mi wystarczy. Nie !!!!!!! Nosz qrfa, mój człowiek zajebany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Roger, bardzo dobry pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi