RappaR Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dodadzą lata tego samego dnia, robią tak by wyboru nie blokować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dokładnie jestem dzisiaj poza domem i tylko raz na jakiś czas na chwilę dorwę się do komputera nie mam teraz możliwości wszystkiego dokladnie przemyslec i przeanalizowac ale po cholere mam blokować kolejkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 imo trochę nie w porządku jest dobieranie lat później - dzięki temu można manewrować przeciwko innym drużynom, dzięki późniejszym wyborom. wiecie o co mi chodzi? Zgadza sie, ale widzisz jakie reguły sobie dobierają Sam byłem za tym aby od razu dawać lata. spokojnie, podam dziś lata, Rob też. po prostu woleliśmy od razu wybrać, co by nie blokować przebiegu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 [] czemu? dziwny to jest ten post. E-wing > D-Rob moim zdaniem I chyba tylko twoim.Ewing i jego rodzina na pewno sie ze mną zgodzą :-) ps: a co to za różnica kiedy podadzą lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 taka, że dobry GM a takiego tutaj chcemy wyłonić ma plan na budowanie zespołu począwszy od pierwszego wyboru(szczególnie), a zmiana lat ma diametralne znaczenie (np Kobe 01 a Kobe 07). Skoro w NBA nie ma handicapów przy drafcie, to my też nie powinniśmy mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 [] czemu? dziwny to jest ten post. E-wing > D-Rob moim zdaniem I chyba tylko twoim.Ewing i jego rodzina na pewno sie ze mną zgodzą :-) ps: a co to za różnica kiedy podadzą lata? Deklaruje zatem że lata podam na sam koniec całego draftu Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 a poza Kobe? to taki rodzynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 wiesz przem ja uważam ze lata powinno byc mozna zmieniać przed każda runda wiec mnie wali kiedy podasz lata ale to nie ja ustalam reguly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 prosty przykład careerlong Grant Hill/Sampson/Penny nie są żadnymi rzeźnikami ale w swoim prime już są. dlatego wybór lat ma znaczenie bo nigdy bym nie wziął Pennyego Hardawaya tak o, ale już Pennego 95-96 biorę od ręki. tak więc ustalmy co z tymi latami, myślę, że można zmienić lata w tym samym dniu, co by nie blokować draftu, ale w trakcie gry to już mała przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 prosty przykład careerlong Grant Hill/Sampson/Penny nie są żadnymi rzeźnikami ale w swoim prime już są. dlatego wybór lat ma znaczenie bo nigdy bym nie wziął Pennyego Hardawaya tak o, ale już Pennego 95-96 biorę od ręki. tak więc ustalmy co z tymi latami, myślę, że można zmienić lata w tym samym dniu, co by nie blokować draftu, ale w trakcie gry to już mała przesada. przecież oni nie maja żadnych punktów stycznych z Kobem. Kobe ma 3 rożne "prime'y" i wybór ma znaczenie, ale czy będziesz inaczej wybierał SWÓJ zespół w zależności od lat Kobe? ważne żebyś wiedział który Kobe kiedy ustalasz taktykę. jak Kobe odpadków w pierwszej rundzie to jego lata są ważne dla 1 gm'a. świat sie nie zawali jesli podadzą lata jutro. IMO BTW: jesli dziś dojdzie do mojego wyboru to może dam radę podać nazwisko, ale lata dopiero jutro. mam wiec wybierać dzisiaj czy chcecie żebym poszukal lat i wybrał jutro po południu? jak pisałem mnie to wali i sie dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 dajcie se siana gentelmani to gentalmani dzis czy jutro bez przesady nie gramy jednej rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKM Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 nie jestem uczestnikiem zabawy, ale myślę że jeden dzień to nie ma katastrofy. bardziej chodzilo o to co napisał Przem: podaje moich graczy, a później dostosowuje sobie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ale pajacujecie, przeciez nikt nie chce podawac lat pod koniec draftu, tylko odklada to na chwile, zeby ruszyc gre w ogole. jakie do c***a adjustments mozna zrobic pomiedzy 2a 8 pickiem tej samej rundy ? ustalcie sobie ze lata mozna zmieniac np do konca rundy w ktorej zawodnik zostal wybrany i z dyńki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Spokojnie, lepiej, jak ktoś poda swój wybór już teraz bez lat, niż jakby miał czekać dłużej i wstrzymywać nabór. Jak komuś to nie pasuje, to może poczekać z wpisaniem swojego wyboru, aż ci wyżej uzupełnią swój pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 qrfa Roger, wysokiego miałeś brać, a Pippena zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Z Wadem i Pippenem, to nawet z Łukaszem na centrze sypiącym trójki z połowy damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Łukasz w Siemianowicach trafił siedem pod rząd :] A Pippen miał iść do mnie, także bez urazy, ale ty kasztanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :twisted: Te same lata Pippena byś wziął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 myślę, że wziąłbym 94-95, albo 95-96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Pippena na Mażika ...tego sie balem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi