RappaR Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Co w tym dziwnego? Typowy środek stylistyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Tak się zastanawiam co było w mojej wypowiedzi błędem gramatycznym? Pytanie retoryczne, odpowiedź na nie i wniosek w zdaniu współrzędnie złożonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Lol, napierdalasz. A w drugim zdaniu składnia jest zupełnie spierdolona + tym pytaniem retorycznym sam sobie strzelasz w kolano. To tak odnośnie jeszcze Twojego pytania. Ale w końcu to internet, gorsze rzeczy się tu zdarzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czyli widzę na forum samych polonistów, ale nikt nie potrafi błędu wskazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ale Malone się dziś rozgadał, chyba najdłuższy taki meczowy wywiad jaki widziałem. odejście Sloana mocno musiało go poruszyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Masz link Lo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jak sie zapatrujecie na to aby Sloan poprowadził ASG zamiast Popa?A po meczu wspólna nagroda MVP All-Star Game dla Derona i Sloana. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemo Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Masz link Lo? http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6114658 Tu coś jest, pewnie o to chodziło. Dobrze gada Malone. Nauczyć można się wszystkiego, ale bez odpowiedniego podejścia niczego się nie osiągnie. Karl poruszył też zamieszanie w odejście Jerrego Derona: ''The guy I know and love, he don't quit or nothing," Malone said.Może kiedyś dowiemy się jak było naprawdę... O, jeszcze coś takiego znalazłem: http://www.nba.com/video/channels/nba_tv/2011/02/12/20110211_alink_malone.nba/?ls=iref:nbahpt1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Masz link Lo? oglądałem mecz z torrentu, więc ściągnij jakiś i na pewno tam będzie, bo miało to miejsce podczas gry. jeszcze komentatorzy (czy może GM, bo też udzielił wywiadu) wyjaśnili sytuację z tym przedłużeniem Sloana. otóż miało ono miejsce już w listopadzie, natomiast do wiadomości publicznej podaną tą informację dopiero kilka dni temu i stąd takie wrażenie, że Sloan dopiero co podpisał i nagle zmienia zdanie. poza tym GM jazz podkreślił, że nie było żadnego ultimatum ze strony Derona, więc najwyraźniej było to po prostu o jedną zwyczajną kłótnię za dużo dla Sloana i uznał, że lepiej będzie odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No trudno żeby GM przyznał się do zwolnienia trenera w wyniku ultimatum zawodnika. Nie twierdzę, że tak było, ale akurat wypowiedziami ludzi z klubu w tego typu sytuacjach aż tak bym się nie sugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A to by znaczyło, że D-Will stawiał ultimatum wobec trenera, a jednocześnie legendy klubu, w którym sam gra? Karkołomna teza (chyba, że taki kozak z niego). Skłaniam się ku wersji Loraka - o jedną awanturę za dużo. W ogóle zrobiono z niego kozła ofiarnego, co jest łatwe, tanie i przykre. Sloanowi szło coraz gorzej, skoro pisali o tym fani Jazz, to D-Will rozumiał to jeszcze lepiej, a Sloan jako facet honorowy uznał, że czas odejść i przestać się męczyć. Zdawał sobie też sprawę, jakimi siłami dysponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 A to by znaczyło, że D-Will stawiał ultimatum wobec trenera, a jednocześnie legendy klubu, w którym sam gra? Nie twierdzę, że tak było, ale akurat wypowiedziami ludzi z klubu w tego typu sytuacjach aż tak bym się nie sugerował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Gdzie napisałem, że Ty tak twierdzisz? Przytoczyłeś możliwość innej wersji, która według mnie okazuje się wątpliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Nic nie przytoczyłem. Stwierdziłem jedynie, że w takich sytuacjach nie należy się sugerować słowami ludzi z klubu. Jeśli inna wersja wydarzeń wydaje się wątpliwa, to nie dlatego, że GM tak twierdzi. Tak czy inaczej, nie uważam, byśmy mieli wystarczającą wiedzę, żeby stawiać tutaj jakiekolwiek tezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 No trudno żeby GM przyznał się do zwolnienia trenera w wyniku ultimatum zawodnika. Nie twierdzę, że tak było, ale akurat wypowiedziami ludzi z klubu w tego typu sytuacjach aż tak bym się nie sugerował. oczywiście. po prostu ja mu uwierzyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 to dopiero mix !!! ta mimika twarzy, ten podwojny windsor podczas meczow wyjazdowych & dekolty pan siedzacych w pierwszych rzedach trybun !!! the utlimate masterpiece !!! [w nastepnym poscie elwariato: link do mixu z kolesiem spisujacym statystyki podczas meczu jazz] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 to dopiero mix !!! ta mimika twarzy, ten podwojny windsor podczas meczow wyjazdowych & dekolty pan siedzacych w pierwszych rzedach trybun !!! the utlimate masterpiece !!! [w nastepnym poscie elwariato: link do mixu z kolesiem spisujacym statystyki podczas meczu jazz] :roll: mam nadzieję że ty nie jesteś aż tak głupi tylko się zgrywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Powaga, świetny mix :] Jeśli szukasz czegoś w ten deseń to może uda Ci się znaleźć namiar na mix z mimiką Kasparowa podczas pojedynku z Karpowem albo DeepBlue... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 to dopiero mix !!! ta mimika twarzy, ten podwojny windsor podczas meczow wyjazdowych & dekolty pan siedzacych w pierwszych rzedach trybun !!! the utlimate masterpiece !!! [w nastepnym poscie elwariato: link do mixu z kolesiem spisujacym statystyki podczas meczu jazz] Ten mix ma po prostu głębię i przesłanie, których twój umysł nie jest w stanie ogarnąć :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi