Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich na forum,

to mój pierwszy post.

Mam pytanie, nie mogę znaleźć jaka była cena na początku przed sezonem za league pass, czy ktoś mógłby mi pomóc?

Pytam dlatego, gdyż właśnie sciągneli mi 10 ratę i to jest już 600 zł razem, a miałem wykupiony:

My Packages

League Pass (Monthly)

Czyli wydaje mi się trochę przepłacam.. wydawało mi się, że tam była kwota ok 500 zł.

Dzieki za pomoc.

masz rację, to było około 500 zł chyba 470 zł , ale sam napisałeś, że wzięeś opłatę miesięczną, to się nie dziw, że ściągają co miesiąc i tak będziesz płaciłe przez całe wakacje , chyba, że zrezygnujesz. Opcji miesięcznej nie opłaca się brać na cały sezon tylko na rozgrywki.

masz rację, to było około 500 zł chyba 470 zł , ale sam napisałeś, że wzięeś opłatę miesięczną, to się nie dziw, że ściągają co miesiąc i tak będziesz płaciłe przez całe wakacje , chyba, że zrezygnujesz. Opcji miesięcznej nie opłaca się brać na cały sezon tylko na rozgrywki.

Dzięki za info, zrobiłem requesta na anulację subskrybcji i jeszcze mi zwrócą tą ostatnią wpłatę :)

Pozdro

Mam takie pytanie ten pakiet NBA tv Live (za 22 zł) czy jak go kupie to mam możliwość oglądania meczów w weekend? I jak kupie przez PayPal to chyba nie ma możliwości odnowienia się automatycznie? (Czy w ogóle jest jakiś mecz możliwy do oglądnięcia w tym pakiecie) Dzięki za pomoc.

Edytowane przez Agnelll

Mam takie pytanie ten pakiet NBA tv Live (za 22 zł) czy jak go kupie to mam możliwość oglądania meczów w weekend? I jak kupie przez PayPal to chyba nie ma możliwości odnowienia się automatycznie? (Czy w ogóle jest jakiś mecz możliwy do oglądnięcia w tym pakiecie) Dzięki za pomoc.

już ci odpowiadam - więc tak jak kupisz pakiet tv za 22 zł to oglądasz codziennie - nie ma znaczenia czy to weekend czy nie weekend, zdziwisz się, ale paypal dodaje subskrypcje i ponawia pobrania sam , żeby pozbyć się subskrypcji musisz pisać do producenta (NBA), a oni anulują subskrypacje w paypal.

Czy jest jakiś mecz w tym pakiecie,? Więc jest teraz summer league - więc są prawie wszystkie mecze, a po rozpoczęciu sezonu jest 1 do 2 meczy dziennie razem maksymalnie 10 meczy na tydzień z tym, że są to mecze słabsze gdzie grają dwie słabe drużyny, albo dobra ze słabszą.

Mam do Was pytanie. Był kiedyś okres próbny z League Passem. Na telefonie śmigało, zaś komputerze lagowało niemiłosiernie. Wręcz klatkowało. Wiem, że LP ma wymagani. Mój komputer ma 1,75GHz, mam windows 8.1 (widziałem, że nie ma go w wymaganiach), operę jako przeglądarkę (nie ma jej w wymaganich) oraz brak Adobe Flash Player 10.1 (takie wymaganie). Czy to możliwe, że przez windowsa 8.1 tak strasznie działa LP? Liczę na odpowiedź, bo zależy mi na LP a nie chcę wydawac pieniędzy w błoto :)

Mam do Was pytanie. Był kiedyś okres próbny z League Passem. Na telefonie śmigało, zaś komputerze lagowało niemiłosiernie. Wręcz klatkowało. Wiem, że LP ma wymagani. Mój komputer ma 1,75GHz, mam windows 8.1 (widziałem, że nie ma go w wymaganiach), operę jako przeglądarkę (nie ma jej w wymaganich) oraz brak Adobe Flash Player 10.1 (takie wymaganie). Czy to możliwe, że przez windowsa 8.1 tak strasznie działa LP? Liczę na odpowiedź, bo zależy mi na LP a nie chcę wydawac pieniędzy w błoto :smile:

Opera mimo, że to bardzo fajna przeglądarka średnio się nadaje do oglądania czegoś co jest stream-owane. Lepsze są firefox czy inne chrome-y. Nie do końca rozumiem, o co chodzi z brakiem Adobe Flash Playera 10.1 w chwili obecnej  aktualny Adobe Flash Player to 18.costam. LP może wolno działać, bo masz słabe łącze, bo stosujesz operę, bo masz mało ramu i sporo programów pracujących w tle.

Sam windows w sobie nie powinien być przyczyną.

Skoro na telefonie ładnie śmigało to chyba nie jest to wina łącza Wi-Fi. Teraz na S4 mam wersję 5.0 i on jest tak źle zrobiona, że rzadko które wideo normalnie działa, więc muszę chyba powrócić do pierwszej wersji androida. Co do Chrome - również próbowałem i było tak samo jak na Operze. Pamięci RAM mam 4GB z czego zużyte 3,5GB. 64-bitowy system operacyjny, procesor 1,7GHz. Może mam za słaby komputer (dokładniej laptop), tak po prostu?