Boowka Opublikowano 19 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2014 NBA TV Free Trial 23-29 czerwca, w tym draft. Jakby kogoś interesowało ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 jest ten trial na nba tv na lp? bo dzisiaj draft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Draft jest 26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ej, a jak mam wykupionego LP standard, to jak mam obejrzeć draft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 na stream'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 cwaniaczki z League Passa nie udostępniły możliwości wykupienia NBA TV przez Pay Pala a płacenie 75 zł za możliwość obejrzenia draftu to lekka przesada P.S orientujecie się czy mecze USA na MŚ da się na LP obejrzeć czy tylko sparingi jakieś(wiem naiwne pytanie)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 cwaniaczki z League Passa nie udostępniły możliwości wykupienia NBA TV przez Pay Pala a płacenie 75 zł za możliwość obejrzenia draftu to lekka przesada P.S orientujecie się czy mecze USA na MŚ da się na LP obejrzeć czy tylko sparingi jakieś(wiem naiwne pytanie)? CWANIACZKI z leaguepassa też ujednolicili ceny na wszystkie rynki i w tej chwili nie ma już różnic cenowych, a to może oznaczać, że wykupienie następnego sezonu może być dużo droższe , stawiam, że będzie koło 200 USD, bo teraz nie ma już taniej i drożej dla bogatych rynków w GB czy USA. Mówie to na podstawie obecnych cen i na podstawie ceny za Summer League. Dotej pory zawsze było zróżnicowanie cen odejście od tego oznacza dla nas jedno podwyżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 a te mecze usa i summer league obowiazuje nadal w subskrypcji zakupionej na poczatku sezonu? bo pewnie wygasnie we wrzesniu wszystko i trzeba na nowo zaznaczyc, wybrac opcje zakupu na poczatku sezonu czy tam we wrzesniu jak sie pojawi jakis kod znizkowy? bo samo sie nie przedluzy? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 a te mecze usa i summer league obowiazuje nadal w subskrypcji zakupionej na poczatku sezonu? no właśnie też miałem o to pytać bo skoro oddzielnie trzeba za to płacić to po jakiego grzyba umieścili to na liście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Wg tego co przeczytałem na watch.nba.com, to summer league jest darmowe dla tych, co już mają subskrypcję. Głowy za to jednak nie oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DedeRR Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Potwierdzam, można. Mam League Passa i mogę oglądać ligę letnią i mecze kadry USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 oby tylko dalej kasy nie pobieralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Edit:do skasowania Edytowane 5 Lipca 2014 przez Sachs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Pobrało mi ratę za LP. W zeszłym sezonie, po zakończeniu rozgrywek, automatycznie kończyła się subskrypcja. Trochę nie chcę mi się płacić ponad 60 PLN miesięcznie za summer league.. Ktoś wie jak zrezygnować? Coś słyszałem że maila trzeba pisać do nich, w opcjach nie widzę nigdzie rezygnacji. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Pobrało mi ratę za LP. W zeszłym sezonie, po zakończeniu rozgrywek, automatycznie kończyła się subskrypcja. Trochę nie chcę mi się płacić ponad 60 PLN miesięcznie za summer league.. Ktoś wie jak zrezygnować? Coś słyszałem że maila trzeba pisać do nich, w opcjach nie widzę nigdzie rezygnacji. Pozdro To dziwna sprawa. Sprawdziłem teraz LP - żadnej kasy mi nie pobrało, a detalach konta mam wpisane, że mam wykupiony one-time sezon + PO (kupowałem na początku PO) więc rozumiem, że automatycznie nie powinno nic się dziać bo nie widzę też żadnej opcji rezygnacji w ustawieniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 To dziwna sprawa. Sprawdziłem teraz LP - żadnej kasy mi nie pobrało, a detalach konta mam wpisane, że mam wykupiony one-time sezon + PO (kupowałem na początku PO) więc rozumiem, że automatycznie nie powinno nic się dziać bo nie widzę też żadnej opcji rezygnacji w ustawieniach. No mi wisi blokada kartowa w systemie banku z 4.07 na kwotę 60,84: "transakcja bezgotówkowa; NBA LEAGUE PASS PLAINVIEW". Wygląda więc na to, że pobrali sobie za lipiec. Ja kupowałem przed startem regulara, tak jak w zeszłych latach- do tej pory zawsze z końcem czerwca automatycznie kończyła się i subskrypcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 No mi wisi blokada kartowa w systemie banku z 4.07 na kwotę 60,84: "transakcja bezgotówkowa; NBA LEAGUE PASS PLAINVIEW". Wygląda więc na to, że pobrali sobie za lipiec. Ja kupowałem przed startem regulara, tak jak w zeszłych latach- do tej pory zawsze z końcem czerwca automatycznie kończyła się i subskrypcja. To klepnij maila do nich. Jak jesteś stałym użytkownikiem i powołasz się na wcześniejsze lata to nie powinni robić problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 z tego co wiem to jest to oplata miesieczna na caly rok czyli (o ile pamietam jak mi odpisali w zeszlym roku) do konca lata i wtedy wygasnie subskrypcja i bedzie mozna wybrac nowa na nowy sezon i jak beda jakies promocje to przysla informacje na maila ;p pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 oplata miesieczna na caly rok czyli (o ile pamietam jak mi odpisali w zeszlym roku) do konca lata Czyli dobrze kumam, że będzie pobierało co miesiąc do października i wtedy mam zdecydować czy przedłużam, czy może czegoś nie zczaiłem? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 no tak pewnie jeszcze pobierze do sierpnia czy wrzesnia i wtedy wygasnie automatycznie, czyli po zalogowaniu bedzie konto bez subskrypcji, i jak pojawi sie nowa oferta to wybieramy na nowo lub nie jak nie chcemy juz ogladac nba ;p pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi