Me Myself and I Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jestę debilę... chciałem sobie wziąć free trial, ale nie zauważyłem, że obok danych, które wpisywałem pojawiły się 54 dolary zamiast 0 i informacja, że zostanę obciążony 22 kwietnia, ;] Dobra informacja jest taka, że dolar słabo stoi i policzyli 166 zl. nie jesteś tylko cwaniaki w pewnym momencie sami zmieniają z 0 na normalny pakiet i klikasz myśląc że to darmowy a tu bęc i z konta zabierają... w zeszłym roku mi to samo zrobili na początku sezonu i zabrali prawie 400pln ale napisałem do nich i oddali więc jak Ci zależy na kasie to możesz próbować odzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyrano Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, Moim zdaniem ceny za NBA LP (play-off) są mocno zawyżone - np. opłata za cały okres play-off NHL w NHL GC to 24,99 dolary. W tym roku postanowili na nas troszkę zarobić , dlatego na razie na czas pierwszej rundy się wstrzymuję - może od drugiej będą bardziej korzstne ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Do kiedy czasu polskiego należy wypisać się z LP żeby nie ściągali kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liv Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, Moim zdaniem ceny za NBA LP (play-off) są mocno zawyżone - np. opłata za cały okres play-off NHL w NHL GC to 24,99 dolary. W tym roku postanowili na nas troszkę zarobić , dlatego na razie na czas pierwszej rundy się wstrzymuję - może od drugiej będą bardziej korzstne ceny Ja z okazji świąt stwierdziłem, że też zaczekam chwilę bo zgodnie z tym co wcześniej ludzie pisali to rok temu cena spadła później. Zakładam, że póki co próbują złapać chętnych na free trial, a potem ich skasować jak nie wyłączą LP w odpowiednim momencie, a później skuszą pozostałych obniżką Stwierdziłem, ze na święta to ani net ani czas nie jest pewien więc trzymam kciuki za poświąteczną promocję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Panowie! dziwna akcja wchodzę na swój LP i mimo potwierdzonego konta na cały sezon plus PO nie mam opcji ogladać meczy dziś z nocy? WTF? mam przejść przez freetrial? nie sądzę konto mam aktywne dostęp do RS cały czas ale PO wyswietla mi się na czarno OCB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Do kiedy czasu polskiego należy wypisać się z LP żeby nie ściągali kasy? Pewnie do 6 rano jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 jak ktoś chce zachować czyste sumienie to ABC bez rejestracji http://rnikko.com/gswlac01 Masz jeszcze na dzisiaj takie fajne linki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 http://cfltesthd4.moonfruit.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 http://cfltesthd4.moonfruit.com/ Jak zobaczyłem Bargnaniego w koszulce Raptors to musiałem wyłączyć. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 cos krzywego bo z pozycji innej wchodzę w mecze ale ze strony głownej nie tak czy siak ogladam wygraną Broo at Raps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pewnie do 6 rano jutro. Chyba pojutrze? USA to "minusowe" strefy czasowe, nie dodatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Chyba pojutrze? USA to "minusowe" strefy czasowe, nie dodatnie. Stary, wiem jakie są strefy czasowe w Stanach. Z jednej strony piszą, że promo jest do 21.04,a z drugiej strony widzialem info typu "2 dni 8 meczow za darmo" także ja bym się trzymał tej drugiej opcji, ale pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ok. Po aktywowaniu triala jest takie info na mail: "f you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending April 21, 2014 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on April 22, 2014 for the NBA League Pass subscription ($79.99) you selected when you signed up for the Free Trial." Tej drugiej informacji o 2 dniach i 8 meczach nie widziałem, więc się nie wypowiem. Oczywiście, możesz mieć rację, nie wykluczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie no... skoro piszą, że w poniedziałek jest jeszcze trial, to chyba tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) w LP napisane jest koniec do 21.04 rachunek wystawiają 22.04 PONAWIAM pytanie do tych co maja roczny wykup z RS czy trzeba przejść przez trial PO i potwierdzić jeszcze raz swoją kartę na PO chcę uniknąc pisania reklamacji jak mi za PO drugi raz ściągną kasę po wejściu na trial - wyskakuje mi z lewej strony opcja 0$ for ANNUAL MEMBERSHIP powyżej promotion code z zielonym ptaszkiem też tak mieliście bo nadal nie mam opcji wejścia na mecze poza NBA TV? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Promotion code chyba był pusty jak nie miales nic wczesniej wykupionego. Weź tego triala, zrezygnuj i zobacz czy we wtorek tez nie bedziesz mogl ogladac, ew. czy bedziesz mial opcję "wykupienia" PO za darmo. Jak nie to wtedy pisz do supportu, bo w weekend to oni śpią chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 OK juz ustaliłem z LP należy albo WYCZYŚCIĆ( coockies) PAMIĘĆ albo zmienić przegladarkę i wszystko smiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KB81 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Panowie jest na dziś jakiś fajny link na ABC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 no niestety trzeba się rejestrować na ustvnow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie potrafię się zarejestrować. Wypełniam dane, daję rejestruję się i tak czeka i czeka i czeka. Próbowałem na fionie i dwóch przeglądarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi