Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

cwaniaczki z League Passa nie udostępniły możliwości wykupienia NBA TV przez Pay Pala ;) a płacenie 75 zł za możliwość obejrzenia draftu to lekka przesada :) P.S orientujecie się czy mecze USA na MŚ da się na LP obejrzeć czy tylko sparingi jakieś(wiem naiwne pytanie)? :D

cwaniaczki z League Passa nie udostępniły możliwości wykupienia NBA TV przez Pay Pala ;) a płacenie 75 zł za możliwość obejrzenia draftu to lekka przesada :smile: P.S orientujecie się czy mecze USA na MŚ da się na LP obejrzeć czy tylko sparingi jakieś(wiem naiwne pytanie)? :grin:

CWANIACZKI z leaguepassa też ujednolicili ceny na wszystkie rynki i w tej chwili nie ma już różnic cenowych, a to może oznaczać, że wykupienie następnego sezonu może być dużo droższe , stawiam, że będzie koło 200 USD, bo teraz nie ma już taniej i drożej dla bogatych rynków w GB czy USA. Mówie to na podstawie obecnych cen i na podstawie ceny za Summer League. Dotej pory zawsze było zróżnicowanie cen odejście od tego oznacza dla nas jedno podwyżka.

a te mecze usa i summer league obowiazuje nadal w subskrypcji zakupionej na poczatku sezonu? bo pewnie wygasnie we wrzesniu wszystko i trzeba na nowo zaznaczyc, wybrac opcje zakupu na poczatku sezonu czy tam we wrzesniu jak sie pojawi jakis kod znizkowy?

bo samo sie nie przedluzy?

Pozdrawiam.

Pobrało mi ratę za LP. W zeszłym sezonie, po zakończeniu rozgrywek, automatycznie kończyła się subskrypcja. Trochę nie chcę mi się płacić ponad 60 PLN miesięcznie za summer league.. Ktoś wie jak zrezygnować? Coś słyszałem że maila trzeba pisać do nich, w opcjach nie widzę nigdzie rezygnacji.

Pozdro

Pobrało mi ratę za LP. W zeszłym sezonie, po zakończeniu rozgrywek, automatycznie kończyła się subskrypcja. Trochę nie chcę mi się płacić ponad 60 PLN miesięcznie za summer league.. Ktoś wie jak zrezygnować? Coś słyszałem że maila trzeba pisać do nich, w opcjach nie widzę nigdzie rezygnacji.

Pozdro

To dziwna sprawa. Sprawdziłem teraz LP - żadnej kasy mi nie pobrało, a detalach konta mam wpisane, że mam wykupiony one-time sezon + PO (kupowałem na początku PO) więc rozumiem, że automatycznie nie powinno nic się dziać bo nie widzę też żadnej opcji rezygnacji w ustawieniach.

To dziwna sprawa. Sprawdziłem teraz LP - żadnej kasy mi nie pobrało, a detalach konta mam wpisane, że mam wykupiony one-time sezon + PO (kupowałem na początku PO) więc rozumiem, że automatycznie nie powinno nic się dziać bo nie widzę też żadnej opcji rezygnacji w ustawieniach.

No mi wisi blokada kartowa w systemie banku z 4.07 na kwotę 60,84: "transakcja bezgotówkowa; NBA LEAGUE PASS PLAINVIEW". Wygląda więc na to, że pobrali sobie za lipiec. Ja kupowałem przed startem regulara, tak jak w zeszłych latach- do tej pory zawsze z końcem czerwca automatycznie kończyła się i subskrypcja. 

No mi wisi blokada kartowa w systemie banku z 4.07 na kwotę 60,84: "transakcja bezgotówkowa; NBA LEAGUE PASS PLAINVIEW". Wygląda więc na to, że pobrali sobie za lipiec. Ja kupowałem przed startem regulara, tak jak w zeszłych latach- do tej pory zawsze z końcem czerwca automatycznie kończyła się i subskrypcja. 

To klepnij maila do nich. Jak jesteś stałym użytkownikiem i powołasz się na wcześniejsze lata to nie powinni robić problemu.

z tego co wiem to jest to oplata miesieczna na caly rok czyli (o ile pamietam jak mi odpisali w zeszlym roku) do konca lata i wtedy wygasnie subskrypcja i bedzie mozna wybrac nowa na nowy sezon i jak beda jakies promocje to przysla informacje na maila ;p

pozdr

oplata miesieczna na caly rok czyli (o ile pamietam jak mi odpisali w zeszlym roku) do konca lata

Czyli dobrze kumam, że będzie pobierało co miesiąc do października i wtedy mam zdecydować czy przedłużam, czy może czegoś nie zczaiłem?

Pozdro