Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...

Nie zaczynajcie wypełniać ankiety na LP to kurestwo nie ma konca.

Za późno...

O ile początkowe pytania miały sens, o tyle te w dalszej części są z dupy wyjęte... Czy przewidujesz śledzenie poczynań jakiś konkretnych zawodników w najbliższym sezonie? - Nie wiem po co im to, ale odpowiedziałem 5x Andrew Wiggins

Skończyłem! Na końcu napisałem im, żeby określili się ile pytań będzie w ankiecie. Ciekawe czy ktokolwiek to przeczyta...

Edytowane przez SkoczekS1

Witam.

Jestem nowy na tym forum. Koszykówką interesuję się od niedawna. W sumie wciągnęła mnie w temat gra NBA2k14, w którą uwielbiam grać.

Mam kilka pytań odnośnie League Pass'a:

1) Dlaczego ceny na stronie nba.com wahają się? Jakiś czas temu sprawdzałem to było blisko 200zł, teraz już od około 50zł? Kiedy najlepiej kupić LP?

2) Czytałem coś w Internecie, że jak jakiś mecz jest transmitowany w telewizji amerykańskiej to nie ma go w League Pass, to prawda? Chciałbym mieć możliwość oglądania wszystkich meczy - w końcu za coś płacę.

3) Mecze oprócz Live są także w VOD że można oglądać kiedy się chce, tak?

4) Czy są jeszcze jakieś inne źródła oprócz nielegalnych torrentów, oglądania meczy NBA? (Canal+ Sport odpada)

Jakieś inne wady LP?

Edytowane przez Tolo

1) ceny zależą od daty. Na początku sezonu to ok 400 zł, po asg coś koło 200 i t.p. Ja zawsze kupuję przed sezonem.

2) To dotyczy tylko USA, (Kanada i napewno Hiszpania też mają jakieś ograniczenia. Jak kupujesz w Polsce oglądasz wszystko na co masz ochotę.

3) Dokładnie.

4) Sa nielegalne streamy w słabej jakości dostępne w serwisach zajmujących się takimi streamami.