Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

A o co konkretnie chodzi? Zapisałeś się na darmowego triala i nie wycofałeś go, więc pobrali ci pieniądze z konta? Pewnie napisałbym że nie zdążyłem zrezygnować, że jestem z Europy i strefy czasowe mnie zamotały, myślałem że będzie dzień dłużej, że nie oglądałem i nie miałem zamiaru oglądać meczy po upływie darmowego triala, że LP nie spełnił moich oczekiwań z jakiegoś tam powodu itd. Powodzenia.

Szkoda ze po oplaceniu lp nie starczylo ci na lepszego prowidera internetu, bo sadze ze po okolo max pol godzinie powinienes miec zbuforowane cale wideo. A reklamy sa chyba po to, zeby je przewijac i obejrzec mecz w 1.5h a nie 3.

Nie wiem jakie trzeba mieć łącze w takim razie bo mi też się przycina (UPC 60). Raczej jednak zakładam, że problem leży po drugiej stronie.

Szkoda ze po oplaceniu lp nie starczylo ci na lepszego prowidera internetu, bo sadze ze po okolo max pol godzinie powinienes miec zbuforowane cale wideo. A reklamy sa chyba po to, zeby je przewijac i obejrzec mecz w 1.5h a nie 3.

a w weekendy ja i przypuszczam, ze duza czesc fanow kosza preferuje inne rozrywki niz nba na zywo, zreszta w weekend jest ABC, takze i tutaj lp mi za wiele nie pomoze.

dysponuje najlepszym netem z kabla 80 mega na 20 mega wysył i pingi na poziomie 2-3 do serwerów w Polsce, nie rozśmieszaj mnie dzieciaku.

Najlepszy darmowy dostęp do nba porównywalny z LP oferuje reborn4hd, ale nie jest on już za darmo w wersji do nagrywania z uploaded - jeśli ktoś ma dostęp do linków, lub chciałby się złożyć na taki dostęp to chętnie porozmawiam na taki temat na PW - czasami lubie zachować sobie mecze do których i tak mam prawo z tytułu wykupionej licencji.

dysponuje najlepszym netem z kabla 80 mega na 20 mega wysył i pingi na poziomie 2-3 do serwerów w Polsce, nie rozśmieszaj mnie dzieciaku.

Najlepszy darmowy dostęp do nba porównywalny z LP oferuje reborn4hd, ale nie jest on już za darmo w wersji do nagrywania z uploaded - jeśli ktoś ma dostęp do linków, lub chciałby się złożyć na taki dostęp to chętnie porozmawiam na taki temat na PW - czasami lubie zachować sobie mecze do których i tak mam prawo z tytułu wykupionej licencji.

Po cholerę samemu zgrywać, jak można w full HD każdy mecz ściągnąć po kilku godzinach?

Siema , jeszcze jedno pytanie wszelkie "reklamacje" wysyłać po przez zgłoszenie na stronie nba.com czy mają jakiś specjalny email?

nbasupport@neulion.com

Po cholerę samemu zgrywać, jak można w full HD każdy mecz ściągnąć po kilku godzinach?

ale ja nie zgrywam, a ściągnąć można , ale z torrentów - jak masz linki to się podziel do uploaded przez całyczas od klu lat była dostępna super jakość , aż do niedawna i nie trzeba było zgrywać samemu wystarczyło nagrać reborn4hd z uploaded.

Edytowane przez alecotojest

Podawałem już na tym forum te linki z 50 razy, a inni jeszcze więcej. bt.davka.info i rutracker.org/forum/viewforum.php?f=1997

To są torrenty i są nielegalne - interesują mnie tylko żródła legalne bez konieczności wysyłania danych. A konkretnie interesuje mnie oferta reborn4hd z dostępnem do linków uploaded - jak ktoś ma to chętnie pogadam,

oczywiście , że mam wykupionego LeaguePassa i nic nie chce za darmo, to raczej większość tutaj chce wszystko za darmo, To nie chodzi o to czy reborn jest legalny, bo ja mam wykupioną licencje i mogę go sobie pobierać jako kopię. Liczy sie metoda pobierania , tak by nie wysyłać danych innym.

oczywiście , że mam wykupionego LeaguePassa i nic nie chce za darmo, to raczej większość tutaj chce wszystko za darmo, To nie chodzi o to czy reborn jest legalny, bo ja mam wykupioną licencje i mogę go sobie pobierać jako kopię. Liczy sie metoda pobierania , tak by nie wysyłać danych innym.

W torrentach da się ustawić opcję nie wysyłania danych.