Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Nie potrafię się zarejestrować. Wypełniam dane, daję rejestruję się i tak czeka i czeka i czeka. Próbowałem na fionie i dwóch przeglądarkach.

nie wiem , czy warto , bo na abc leci tylko 1 mecz w sobotę i jeden w niedzielę poza tym ta usługa jest płatna , a za darmo w HD jest tylko przez okres próbny.

ktoś tam wcześniej pisał o 60 klatkach - ilość klatek jaką dostajesz zależna jest od szybkości łącza - czyli od pinga do serwera - sprawdziłem to i jestem tego pewien. Możesz mieć ustawione 3000 , ale system i tak dobiera ilość klatek do pinga. Im gorszy ping tym mniej klatek. A gorszy jest jak jest wolniejszy czas reakcji serwera twojego operatora.Ten parametr zależy od operatora netu.

Edytowane przez alecotojest

a ten okres próbny trwa dłużej niż plejofy...

nieprawda, bo jeśli założysz dziś to nie obejrzysz finałów, chyba, że założysz 2 konto ( 45 dni od dziś to do 4-5 czerwca, a fianły kończą się około 15-20 czerwca ) poza tym masz tylko 2 mecze z tygodnia, już pomijam zaświadczanie nieprawdy.

nieprawda, bo jeśli założysz dziś to nie obejrzysz finałów, chyba, że założysz 2 konto ( 45 dni od dziś to do 4-5 czerwca, a fianły kończą się około 15-20 czerwca ) poza tym masz tylko 2 mecze z tygodnia, już pomijam zaświadczanie nieprawdy.

rejestracja zajmuje ok. 15 sekund, za te cene moge obejrzec 2 mecze w hd na tydzien, nie rozumiem co tu niewarto

rejestracja zajmuje ok. 15 sekund, za te cene moge obejrzec 2 mecze w hd na tydzien, nie rozumiem co tu niewarto

jak ci zależy na oszczędności kilu złoty to okey , dla mnie nie ma to znaczenia by zaoszczędzić 100 pare złotych i zamiast cieszyć się całymi finałami to zobaczyć tylko mały fragment.Ja wolę wydać kasę i oglądać wszystko i to legalnie.

jak ci zależy na oszczędności kilu złoty to okey , dla mnie nie ma to znaczenia by zaoszczędzić 100 pare złotych i zamiast cieszyć się całymi finałami to zobaczyć tylko mały fragment.Ja wolę wydać kasę i oglądać wszystko i to legalnie.

gratuluję, ale o czym ty w ogóle rozmawiasz? bo ja mówię o tym, że warto poświęcić kilkadziesiąt sekund na założenie konta, żeby obejrzeć parę meczy w hd. i skąd w ogóle wniosek, że skoro ktoś zakłada konto to nie będzie oglądał całych plejofów?

gratuluję, ale o czym ty w ogóle rozmawiasz? bo ja mówię o tym, że warto poświęcić kilkadziesiąt sekund na założenie konta, żeby obejrzeć parę meczy w hd. i skąd w ogóle wniosek, że skoro ktoś zakłada konto to nie będzie oglądał całych plejofów?

Bo na tej stronie jest tylko abc i nadaje tylko 2 mecze , a nie wszystkie reszta jest na nba tv, espn, tnt, których nie ma w darmowym pakiecie. Wiem reszte na streamach i siedzenie każdej nocy do rana, by zobaczyć stream na żywo, abo na stronach ze zgranymi streamamy, które wkółko się zacinają lub zapewniają obraz godny pożałowania.

Skoro masz taki doby obraz za darmo ze wszystkimi meczami to podajmi źródło - również i ja chętnie obejrzę całe playoffy i te (płacę miesięcznie od prawie początku sezonu) i następne za darmo w dobrej jakości z wyborem dowolnego meczu za darmo I NA ŻYWO

To dziwne, bo obejrzałem właśnie Bulls-Wiz, który wisi w necie od samego rana i nic się nie zacinało a obraz nie był godny pożałowania, zwłaszcza dla osoby która skupia się na oglądaniu meczu, a nie fetyszyzowaniu absurdalnej ilości pikseli. Zresztą sam oceń http://cloudyvideos.com/ix9k26ks2urt Na żywo oglądam raczej rzadko, bo wstaję o 6 rano, ale jeśli już mam okazję to najczęściej w hd, zresztą parę razy dawałem linki na forum.

To dziwne, bo obejrzałem właśnie Bulls-Wiz, który wisi w necie od samego rana i nic się nie zacinało a obraz nie był godny pożałowania, zwłaszcza dla osoby która skupia się na oglądaniu meczu, a nie fetyszyzowaniu absurdalnej ilości pikseli. Zresztą sam oceń http://cloudyvideos.com/ix9k26ks2urt Na żywo oglądam raczej rzadko, bo wstaję o 6 rano, ale jeśli już mam okazję to najczęściej w hd, zresztą parę razy dawałem linki na forum.

sprawdziłem obraz jest średni, ale całkiem niezły, ale non-stop są reklamy to raz , a dwa, że sie zacina co minute - dwie te wideo , które dałeś. Nie chce mi się udowadniać, że wszystkie te lewe streamy są nic nie warte , każdy wybiera to na co go stać , ja też nie siedzę po nocach by oglądać na żywo, ale w niedziele i sobote to ze 4 mecze można obejrzeć, bo zaczynają się o 19 - tej. lub 21:30, a przed zmianą czasu w Polsce zaczynały się od 18-tej.

Napisz do supportu, może Ci zwrócą kasę i anulują subskrypcje, ale do końca nie wiem jak reagują w takich przypadkach. A za miesiąc raczej na pewno nie skasują znów, bo i za co? Za offseason? To co kupiłeś to dostęp do LP na czas PO, więc więcej niż jednorazowe 243 zł nie zabiorą.

czytałem tu na forum, że przeważnie ludziom zwracali , ale nie wiem jakich argumentów używali. Ta promocja polega na tym, że trzeba ją anulować przez upływem terminu, jeśli tego nie zrobiłeś zostałeś obciążony. Poza tym kasa nie jest od razu pobierana tylko blokowana na rachunku. Z tego co czytałem support zawsze szedł ludzią "na rękę"

sprawdziłem obraz jest średni, ale całkiem niezły, ale non-stop są reklamy to raz , a dwa, że sie zacina co minute - dwie te wideo , które dałeś. Nie chce mi się udowadniać, że wszystkie te lewe streamy są nic nie warte , każdy wybiera to na co go stać , ja też nie siedzę po nocach by oglądać na żywo, ale w niedziele i sobote to ze 4 mecze można obejrzeć, bo zaczynają się o 19 - tej. lub 21:30, a przed zmianą czasu w Polsce zaczynały się od 18-tej.

Szkoda ze po oplaceniu lp nie starczylo ci na lepszego prowidera internetu, bo sadze ze po okolo max pol godzinie powinienes miec zbuforowane cale wideo. A reklamy sa chyba po to, zeby je przewijac i obejrzec mecz w 1.5h a nie 3.

a w weekendy ja i przypuszczam, ze duza czesc fanow kosza preferuje inne rozrywki niz nba na zywo, zreszta w weekend jest ABC, takze i tutaj lp mi za wiele nie pomoze.

Edytowane przez kulfon

Mam do Was wielką prośbę , czy jesteście w stanie pomóc napisać mi maila po angielsku, ponieważ mój angielski kończy się na czasie present simple i słownictwie ubogim. Chodzi o to, żeby wyjaśnić sytuację, że po prostu nie przeczytałem regulaminu i nie wiedziałem, że będzie pobrana kwota i czy jest możliwość anulowania subskrypcji oraz zwrotu pieniędzy. Bardzo byłbym wdzięczny za pomoc

To możecie doradzić co podać jako powód? Dodam tylko, że pieniądze "wiszą na koncie" w postaci BLOKADY NA RACHUNKU, bank napisał, że jeśli zostaną pobrane mogę do nich napisać reklamację ale jakoś nie wydaje mi się ,żeby bank mógł w tym coś pomóc

Edytowane przez Devorious