Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Jestę debilę... chciałem sobie wziąć free trial, ale nie zauważyłem, że obok danych, które wpisywałem pojawiły się 54 dolary zamiast 0 i informacja, że zostanę obciążony 22 kwietnia, ;]

Dobra informacja jest taka, że dolar słabo stoi i policzyli 166 zl.

nie jesteś tylko cwaniaki w pewnym momencie sami zmieniają z 0 na normalny pakiet i klikasz myśląc że to darmowy a tu bęc i z konta zabierają... w zeszłym roku mi to samo zrobili na początku sezonu i zabrali prawie 400pln ale napisałem do nich i oddali więc jak Ci zależy na kasie to możesz próbować odzyskać

Witam,

Moim zdaniem ceny za NBA LP (play-off) są mocno zawyżone - np. opłata za cały okres play-off NHL w NHL GC to 24,99 dolary.

W tym roku postanowili na nas troszkę zarobić :peaceful: , dlatego na razie na czas pierwszej rundy się wstrzymuję - może od drugiej będą

bardziej korzstne ceny

Witam,

Moim zdaniem ceny za NBA LP (play-off) są mocno zawyżone - np. opłata za cały okres play-off NHL w NHL GC to 24,99 dolary.

W tym roku postanowili na nas troszkę zarobić :peaceful: , dlatego na razie na czas pierwszej rundy się wstrzymuję - może od drugiej będą

bardziej korzstne ceny

Ja z okazji świąt stwierdziłem, że też zaczekam chwilę bo zgodnie z tym co wcześniej ludzie pisali to rok temu cena spadła później. Zakładam, że póki co próbują złapać chętnych na free trial, a potem ich skasować jak nie wyłączą LP w odpowiednim momencie, a później skuszą pozostałych obniżką :P Stwierdziłem, ze na święta to ani net ani czas nie jest pewien więc trzymam kciuki za poświąteczną promocję ;)

Chyba pojutrze? USA to "minusowe" strefy czasowe, nie dodatnie.

Stary, wiem jakie są strefy czasowe w Stanach. Z jednej strony piszą, że promo jest do 21.04,a z drugiej strony widzialem info typu "2 dni 8 meczow za darmo" także ja bym się trzymał tej drugiej opcji, ale pewności nie mam.

Ok. Po aktywowaniu triala jest takie info na mail:

"f you do not cancel your subscription prior to the conclusion of the Free Trial period (ending April 21, 2014 at 11:59 PM ET), the payment method you provided will be billed on April 22, 2014 for the NBA League Pass subscription ($79.99) you selected when you signed up for the Free Trial."

Tej drugiej informacji o 2 dniach i 8 meczach nie widziałem, więc się nie wypowiem. Oczywiście, możesz mieć rację, nie wykluczam.

w LP napisane jest koniec do 21.04 rachunek wystawiają 22.04

PONAWIAM pytanie do tych co maja roczny wykup z RS

czy trzeba przejść przez trial PO i potwierdzić jeszcze raz swoją kartę na PO

chcę uniknąc pisania reklamacji jak mi za PO drugi raz ściągną kasę

po wejściu na trial - wyskakuje mi z lewej strony opcja 0$ for ANNUAL MEMBERSHIP powyżej promotion code z zielonym ptaszkiem

też tak mieliście bo nadal nie mam opcji wejścia na mecze poza NBA TV?

Edytowane przez ignazz

Promotion code chyba był pusty jak nie miales nic wczesniej wykupionego.

Weź tego triala, zrezygnuj i zobacz czy we wtorek tez nie bedziesz mogl ogladac, ew. czy bedziesz mial opcję "wykupienia" PO za darmo. Jak nie to wtedy pisz do supportu, bo w weekend to oni śpią chyba.