Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Okej, przeczytałem ostatnie 15 stron i gdzieś tam ogarnąłem rzeczy których do tej pory nie wyłapałem, ale mimo tego wolę się upewnić:

Zakup LP- wcześniej na forum była prowadzona rozmowa o opcji 4 months lub RS i wyszło, że 4 miesiące są bez PO za 16dolców. Na chwilę obecną jest 5 monthly/RS, zatem PO wchodzi w grę - bez zmiany ceny? Zarówno przy 4months jak i teraz, pakiet kosztuje 16$ czyli 55zł za miesiąc - zgadza się? To na ile było opłacalne kupno pakietu 'na raty' przy 4 miesiącach?

Rozumiem, że NBA ściąga ode mnie miesięcznie 55zł do końca sezonu, tak? W momencie kiedy chcę anulować LP, mam wysłać do nich maila, czy tak jak (z tego co mówiliście wcześniej) z free trial, mogę zrezygnować z panelu użytkownika?

Kwestia kolejna, do tej pory chcąc płacić coś VISA, moja karta nie mogła rozgryźć tak trudnego zadania i wywalało błędy, że jest to jakoś niemożliwe - miałem też taką sytuację, kiedy na początek sezonu był free trial i był mus podania numeru karty, co niestety się nie udało. Co w tej sytuacji?

Różnic między 5monthly a RS nie ma, tak? A jak wygląda oglądanie powtórek? Mam wszystkie mecze obecnego sezonu, czy tylko nadchodzące? Z góry dzięki za pomoc i sory jak któreś z pytań się powtarza, ale wolę zapytać i się upewnić, niż wywalić co jak co spory hajs od tak i potem się zastanawiać co zawiodło ;)

Polecam program CyberGhost VPN - można sobie zmienić IP tak, że League Pass pomysli, że jesteś gdzie indziej . Pierwszy miesiąc tego cuda jest za friko później bodajże 3 albo 4 dolce za miesiąc. Wada: obciąża internet także trzeba mieć szybkie łącze żeby pooglądać w najwyższej jakości.

• 3 tygodnie później...

Cześć, kupiłem wczoraj LP na końcówkę sezonu i PO i niestety nie jestem zadowolony z jakości oraz płynności obrazu. Nie oczekuję, że będę miał 60fps, ale te stałe 30 mogłoby być, a spada mi do 20 i chyba nawet jeszcze mniej. Przeglądarka nie ma znaczenia, a komputer jest całkiem niezły... Internet nie ma nic do rzeczy, bo przy zmienianiu jakości, płynność obrazu się nie zmienia.

Macie/mieliście podobne problemy?

Spróbuj zastosować taki myk: prawy przycisk myszy na odtwarzaczu --> ustawienia --> włącz przyspieszenie sprzętowe. Na niektórych kompach poprawia jakość.

Zauważyłem też, że na różnych komputerach wygląda to czasami inaczej, np. u mnie na laptopie służbowym dużo lepiej niż na prywatnym, nie wiem od czego to zależy - od karty graficznej?

Dzięki za odpowiedź i radę. Jednakże przyspieszenie sprzętowe miałem zaznaczone.

Dodam tylko, że wszystkie inne playery w Internecie chodzą znacznie lepiej niż ten z LP. Rubasket przy tym chodzi jak malina. A karta aż tak słaba nie jest - 8800GT, nowość to to nie jest, ale z pewnością lepsza niż zintegrowana :).