Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

ja im napisałem zaraz po tym jak mi ściągnęli i na wszelki wypadek (niepotrzebnie pewnie) nie włączałem nic...

napisałem że chciałem wypróbować free trial natomiast kasę ściągnęli mi z konta za pełny pakiet (najpierw na 3 dni była jako zablokowane środki). Nadali mi ID i napisałem kolejnego maila że proszę o "cancel" używając tego ID, ktoś odpisał po 2 dniach żebym sprecyzował o co mi chodzi (poniżej info) - podałem login i kolejnego dnia dali info że cancel i git, więcej się w triale nie bawię, okienko 300x200 mi wystarczy na moje okazjonalne potrzeby ;)

If you were charged for the NBA League Pass Free Trial, please respond with your NBA Game Time user name or your billing address so we can further assist you.

If you are having issues with current Installment subscriptions asking for you to purchase a subscription again, it is possible that the card on file needs to be updated, please sign into your account and update your information. Once you do let us know and we will process the payment.

If you are having issues connecting to devices like iOS devices, Android devices or XBox 360, please sign into your account on the computer and in the top right corner you'll see "Welcome (your name)" if you hover your mouse cursor over that you'll see MY DEVICES click that and you will then be able to unlink your devices. Please wait 10 minutes before trying to relink the devices.

If you are having issues with the feeds, please clear your web browser cache (i.e. Temporary Internet files) and cookies.

Also, you may want to try an alternate web browser (i.e. Google Chrome or Firefox) in order to rule out any browser specific issue.

If you are being blacked out from a game, unless you are in Canada or Spain, you will not be subject to blackouts, please go here http://www.whatismyip.com/ and give us your IP address so we can further assist you.

Blackout schedule for Canada

http://www.nba.com/schedules/national_tv_schedule/canada/

Blackout schedule for Spain

http://www.nba.com/schedules/international_nba_tv_schedule.html?RID=31&cName=Spain

If you are still having issues with your NBA Game Time subscription or have any more questions, please let us know so we can further assist you.

Thank You

NBA GAME TIME Support

panowie wcześniej miałem link do rezygnacji , z triala teraz jak wchodze to juz tego linka nie ma ?

pod jaki , e-mail mam do nich pisać żeby mi usunęli subskrypcje ?

nbasupport@neulion.com

Najbardziej przyślą ci id i musisz wkleić ten nr ID do tematu i im napisać o co chodzi.

Mam ten sam problem niestety, popatrz w poprzednie posty :)

@Me Myself and I

Odpowiedziałem im na maila, zmieniłem temat na ID ticket i przysłali mi identycznego maila tylko zmienili ticket ID a jako subject poprzedni ticket ID... Mam czekać na ich odpowiedź?

Te numery z automatu dostajesz.Powinni sami się do Ciebie idezwać i potem używaj tego samego ID,który dostałeś za pierwszym razem.

Z drugiej strony jeżeli nic nie masz na koncie i jeżeli nie jest to karta debetowa to nie mają jak tej kasy ściągnąć.

Witam, ja z kolei mam taki problem, rowny miesiac temu wykupilem pakiet na 5 miesiecy, oczywiscie pobralo pieniadze z konta jak mnie pamiec nie myli to 28 dolarow, dzis mija rowno miesiac i z samego rana sms kolejne 28 dolarow pobrane, moje pytanie jest takie czy to ja czegos nie doczytalem wydawalo mi sie ze to jednorazowa oplata na 5 miesiecy z gory a nie co miesiac

nie bede wspominal ze ostatnio byly takie zacinki ze nie dalo rady ogladac ;) ale o tym juz koledzy wczesniej wspomnieli

napisalem wlasnie do supportu i czekam na odpowiedz

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Mam pytanie, czy czyms sie rozni opcja zakupu pakietu na miesiac (16$) od opcji zakupu calego sezonu (80$)?

Poniewaz jakby tak skalkulowac, to nie oplaca sie zakup calego sezonu, tylko wlasnie co miesiac placic, a to byloby nie logiczne.

Takze bede wdzieczny za pokazanie haczyka :)

i czy na all-star NBA robi jakas obnizke pakietu na caly sezon? Poniewaz bede chcial najpewniej wykupic wlasnie taki pakiet, zeby juz obejmowal PO.

a na PO rowniez bedzie mozna wykupic 16$ za miesiac?

zazwyczaj pamietam, ze oplacalo sie kupowac na caly sezon, bo bylo taniej, a tu wychodzi tak samo troche dziwne.

i pytanie, czy jesli kupie teraz pakieta na miesiac za 16$ czy w tym są rowniez All-Star (sam pakiet ASG kosztuje 12$)?

Edytowane przez Borys

Borys jeśli kupiłbyś LP dzisiaj to potrącą ci za luty i 1 marca zapłacisz kolejne 16$. Wychodzi na to że zapłacisz za luty, marzec, kwiecień maj i czerwiec 16x5=80 dolarów. Wychodzi na to samo, no i niestety płacisz za połowę czerwca? Finały zazwyczaj zaczynają się na początku miesiąca