Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

Logujesz sie na LP, wlazisz w menu uzytkownika (pod welcome ktostam sie rozwija), klikasz my packages i powinno ci wyskoczyc tam current packages - free trial i po prawej stronie cancel.

Tak to wygladalo 2 miesiace temu. Zadnych odnosnikow ani nic, wszystko przez menu league pass sie robilo.

To nie jest trial tylko pelna wersja kolego.

A platnosc beda ci sciagac przez bank, nie mam pojecia jak to sie odbywa ale znajac zycie przy braku gotowy zrobia ci saldo na minusie na te 400 zeta (100 $) czy ile tam obecnie ilp kosztuje.

Polecalbym pomejlowac z supportem.

ILP sie krzaczy na meczu LAL.

Scinki albo w ogole nie mozna bylo streama odpalic przed chwila.

Ale chyba juz sie za to zabrali i jest ok poki co.

To nie jest trial tylko pelna wersja kolego.

A platnosc beda ci sciagac przez bank, nie mam pojecia jak to sie odbywa ale znajac zycie przy braku gotowy zrobia ci saldo na minusie na te 400 zeta (100 $) czy ile tam obecnie ilp kosztuje.

Polecalbym pomejlowac z supportem.

ILP sie krzaczy na meczu LAL.

Scinki albo w ogole nie mozna bylo streama odpalic przed chwila.

Ale chyba juz sie za to zabrali i jest ok poki co.

No ale to debetowa, chyba nie mogą obciążyć stanu konta jak nic tam nie ma

No to jestem w ciemnej dupie bo to nie moja karta, LP kosztuje 230 zeta....

Pisali że trzeba zrezygnować do 27 stycznia do 23:59 eastern time.

Pisze do supportu, może się uda to anulować bo czuje się oszukany

Jednak nie poprawili, znow nie da sie streama wczytac.

btw kiedys bylo oficjalne forum gdzie mozna bylo im nawrzucac.

Dziala to dalej czy teraz mozna tylko mailowo jeczec? Jesli dziala i ktos zna adres to poprosze.

@tomeczeq20

Bank moze obciazyc cie na minus i jesli trzeba to zrobi to.

Przyklad pierwszy z brzegu.

Oplaty za prowadzenie konta czy prowizje za przelewy (przynajmniej u mnie) przychodza z opoznieniem zwykle pod koniec miesiaca.

Jesli do tego czasu wyczyszcze sobie konto na zero to pomimo, ze nie jest ono debetowe to i tak mnie obciaza tymi oplatami i bede miec saldo na minusie.

Nie wiem tylko co sie dzieje jesli sie tego ujemnego salda szybko nie uzupelni (na plusowe wartosci), stawiam ze dopieprzaja solidne odsetki, ale to juz trzeba oblookac w umowie/regulaminach swojego (czyjegos bo to ponoc nie twoje) konta.

Pisz do supportu i to teraz. Korespondencje zachowaj na w razie czego.

zrobia ci saldo na minusie na te 400 zeta (100 $) czy ile tam obecnie ilp kosztuje.

Dolar to już dawno po 4pln nie stoi ;]

Teraz kosztuje 80$. Ja osobiście nie canceluję triala, itak sie od dawna przymierzałem do kupna ILP, zrezygnowałem z C+, czekałem tylko na obniżkę.

Chociaż dzisiaj jestem strasznie zawiedziony bo tnie jak cholera.

eastern time to -6h od nas.

polnoc u nas to 18 u nich (edit)

23.59 u nich (na wschodzie US) to 5.59 u nas.

No te zacinki sa dzis wyjatkowo (jak na mecz okc, inne teamy rzadko ogladam wiec nie wiem).

Pewnie dali za duzo "mocy" na streamowanie bos-mia i nie styklo na lakers-okc.

Poza tym wczesniejszy mecz i ludzi wiecej.

Zwykle daja z tym rade i nie tnie non-stop przez caly mecz.

Jednak nie poprawili, znow nie da sie streama wczytac.

btw kiedys bylo oficjalne forum gdzie mozna bylo im nawrzucac.

Dziala to dalej czy teraz mozna tylko mailowo jeczec? Jesli dziala i ktos zna adres to poprosze.

@tomeczeq20

Bank moze obciazyc cie na minus i jesli trzeba to zrobi to.

Przyklad pierwszy z brzegu.

Oplaty za prowadzenie konta czy prowizje za przelewy (przynajmniej u mnie) przychodza z opoznieniem zwykle pod koniec miesiaca.

Jesli do tego czasu wyczyszcze sobie konto na zero to pomimo, ze nie jest ono debetowe to i tak mnie obciaza tymi oplatami i bede miec saldo na minusie.

Nie wiem tylko co sie dzieje jesli sie tego ujemnego salda szybko nie uzupelni (na plusowe wartosci), stawiam ze dopieprzaja solidne odsetki, ale to juz trzeba oblookac w umowie/regulaminach swojego (czyjegos bo to ponoc nie twoje) konta.

Pisz do supportu i to teraz. Korespondencje zachowaj na w razie czego.

No bank może sobie pobierać opłaty i obciążać konto, firma z zewnątrz to zupełnie inna sprawa. Już im napisałem, że czuję się oszukany. Zobaczymy co odpiszą.

Nie przejmowałbym się tym gdyby to była moja karta(z jakiegoś powodu nie chcieli mi jej przyjąć) i musiałem wziąć kartę dziewczyny...

easter time to -6h od nas.

polnoc u nich to 18 u nas.

Chwila... jak u nich będzie północ to u nas będzie 6 rano :P

patrz poprawka bo zamienilem miejscami :P

Moze ci sie samo anuluje przez brak srodkow. Kij wie.

btw

"ALL SALES ARE FINAL. We do not give full or partial refunds for subscriptions that you have purchased regardless of the basis for the refund REQUEST.

You also are responsible for any fees or charges incurred to access the Service through an Internet access provider or other third party service. AS BETWEEN YOU AND US, YOU, AND NOT US, ARE SOLELY RESPONSIBLE FOR PAYING ANY AMOUNTS BILLED TO YOUR DESIGNATED PAYMENT METHOD BY ANY THIRD PARTY, EVEN IF NOT AUTHORIZED BY YOU."

Z FAQ

Mozesz nic nie wskorac w razie czego.

Jesli chcesz na cos liczyc to tylko na to ze bank odbije ci tranzakcje z braku srodkow.

ja sobie też triala chciałem właczyć i przy logowaniu i płatnościach wszystko ok, potem patrze w maila a tam -80$ i dziękujemy za zakup pełnego pakietu. Napisałem że nie życzę sobie i żeby mi anulowali i bez problemu anulowali po 2 dniach. Tyle ze na różnicach kursowych -10zł wyszedłem, ale lepsze to niż 250 za oglądanie raz na tydzień (jak w moim przypadku) bo też przejrzałem regulamin i nieźle się wystraszyłem że to koniec.

ja sobie też triala chciałem właczyć i przy logowaniu i płatnościach wszystko ok, potem patrze w maila a tam -80$ i dziękujemy za zakup pełnego pakietu. Napisałem że nie życzę sobie i żeby mi anulowali i bez problemu anulowali po 2 dniach. Tyle ze na różnicach kursowych -10zł wyszedłem, ale lepsze to niż 250 za oglądanie raz na tydzień (jak w moim przypadku) bo też przejrzałem regulamin i nieźle się wystraszyłem że to koniec.

Ooo światełko w tunelu :)

Napisałem że subskrypcja wygasa dopiero o północy, a do północy jeszcze trochę zostało, a oni mi już pieniądze pobrali(teoretycznie) (maila jeszcze nie dostałem) i że czuje się oszukany i nie życzę sobie tego. W odpowiedzi dostałem jakiś ticket ID, oni mi odpiszą czy jak?