mackmoon Opublikowano 14 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Szukam wolnego slotu NBA LP. Ktoś chętny na współdzielenie ? Obecnie jest promka na premium 3 sloty za 240zł. Znajdą się chętni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
septo Opublikowano 2 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2024 W dniu 14.03.2024 o 20:39, mackmoon napisał(a): Szukam wolnego slotu NBA LP. Ktoś chętny na współdzielenie ? Obecnie jest promka na premium 3 sloty za 240zł. Znajdą się chętni ? byłbym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackmoon Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 W dniu 2.04.2024 o 17:34, septo napisał(a): byłbym zainteresowany Jesli nadal jesteś zainteresowany to odezwij się do mnie na mackmoon@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KKvince Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Mam problem z odtwarzaniem meczy, pojawia się komunikat: Group: out of country blocked because client is neither in home country nor in content portability region Code: 7027 Nie rozumiem tego bo jestem w PL a lokalizację mojego IP pokazuje mi : Chorzow, SL PL Konto mam swoje prywatne opłacone w PL. Problem dotyczy tylko jednej lokalizacji i jednego adresu IP. VPN TunnelBear nie pomógł. Czy spotkał się może już ktoś z takim problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 20 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2024 60 ziko za playoffs to chyba niezła cena, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackmoon Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 W dniu 20.04.2024 o 20:57, karl napisał(a): 60 ziko za playoffs to chyba niezła cena, co? Mam wolny jeden slot na playoffy (pass premium ważny do połowy sierpnia) za połowę kwoty o której napisałeś. Jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Czy ktoś z użytkowników spotkał się z błędem Code: 50019 Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Dziś mam dokładnie to samo, nie mogę obejrzeć NYK z Indiana, bo wyskakuje błąd 50019. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno0015 Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 W dniu 18.05.2024 o 11:14, nawciarz napisał(a): Dziś mam dokładnie to samo, nie mogę obejrzeć NYK z Indiana, bo wyskakuje błąd 50019. Też tak miałem. Obejrzałem wersje Spanish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 26 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2024 Będzie draft na LeaguePass?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Na ESPN czyli nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 3 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2024 Cześć, czy NBA przesyłało Wam już ceny na nowy sezon? U mnie jest podwyżka do 539,99 za League Pass Premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2024 Hej, ja mam w rodzinie gościa który kupuje gierkę NBA a mi daje kod i wtedy taniej wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 11 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2024 Ma ktoś może kontakt do @vonBaron i chciałby może dać mu znać by przeczytał wiadomości na forum? Kończy się nam sub i czekam na info z jego strony o kontynuowaniu LP. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 15 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2024 Próbował ktoś anulować? W tamtym roku pojawiała się propozycja zniżki (chyba 20%). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 W dniu 15.09.2024 o 23:17, Tasma napisał(a): Próbował ktoś anulować? W tamtym roku pojawiała się propozycja zniżki (chyba 20%). Tak, tydzień temu anulowałem, pisałem w tej sprawie do supportu. Proponują z automatu 20%, ale czy policzą 20% z 530 PLN czy 480 PLN (tyle co w poprzedniem roku) to będę wiedział 20ego września. A nie wiem ile policzą, gdyż po reaktywacji w mailu otrzymałem info ... Cytat You have successfully reactivated your NBA League Pass Premium Season-Long subscription at PLN 479.99, which includes your 7-Days Free discount. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 U mnie po anulowaniu pojawiła się propozycja minus 15%. Zaakceptowałem. Tak jak u Ciebie @GeDDo, zabaczę pojutrze ile pociągnie z KK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2024 Od lat pod względem supportu i płatności to jest kabaret i poziom hurtowni "januszex tanie wina". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 istotne pytanie, czy te zniżki otrzymaliście na LP premium czy na zwykłego na jedno urządzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi