ptak Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) ........ Edytowane 2 Lutego 2023 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soixante Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie nba league pass. Trochę czytałem w internecie jak i zapoznałem się z pakietem jaki oferuje nba league pass ale mimo to do końca nie wiem jak to działa. Czy jeśli wybiorę nba league pass na cały sezon to mogę oglądać powtórki czy tylko live stream? Czytałem też, że jeśli stacja telewizyjna ma wyłączność w transmisji to nie da się oglądać meczu przez geolokalizację np. jak espn streamuje mecz to w Polsce nie da się oglądać. Mnie głównie interesują powtórki spotkań a nie transmisje live. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 2 godziny temu, soixante napisał: Czytałem też, że jeśli stacja telewizyjna ma wyłączność w transmisji to nie da się oglądać meczu przez geolokalizację np. jak espn streamuje mecz to w Polsce nie da się oglądać. Jest. Meczy z c plus chyba nie można oglądać na Lp tak samo jak byłeś w USA to mecze ogólnokrajowe też były w lp zablokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Na żywo nie jest dostępny. Rano z odtworzenia tak. Ogólnie bierz i się nie zastanawiaj. Mimo problemów technicznych w okresie darmowego triala gdzie chyba jest za dużo odbiorców to jedna rzecz wkurza. Spoilerowanie wyników nawet jak włączysz opcje off results Reszta warta pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soixante Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 (edytowane) 2 godziny temu, ignazz napisał: Na żywo nie jest dostępny. Rano z odtworzenia tak. Ogólnie bierz i się nie zastanawiaj. Mimo problemów technicznych w okresie darmowego triala gdzie chyba jest za dużo odbiorców to jedna rzecz wkurza. Spoilerowanie wyników nawet jak włączysz opcje off results Reszta warta pieniędzy. Ten trial działa tak że podpinam mastercarda i dopiero po tygodniu pobiera opłatę? Ten season pass jest też na playoff? @edit Z tymi restrykcjami to źle przeczytałem. Blackouts są tylko w US i Kanadzie. Every NBA game is available with NBA League Pass in every country except the US and Canada. Blackout restrictions exist because local and national content providers have certain exclusive rights to televise live games and content. The audio of games that are blacked out will be available to listen live Edytowane 7 Marca 2023 przez soixante Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soixante Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 2 godziny temu, ignazz napisał: Mimo problemów technicznych w okresie darmowego triala gdzie chyba jest za dużo odbiorców to jedna rzecz wkurza. Problemy techniczne? Możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 5 godzin temu, ignazz napisał: Reszta warta pieniędzy Na PC oglądasz? U mnie na TV naliczyłbym z kilkanaście bugów, straszny jest ten nowy soft od Microsoftu jedynie cena dzielona na dwa pozwala to jakoś przełknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Teraz, LAF napisał: Masz aplikację bezpośrednio zainstalowana na TV czy jakieś pół środki ? Na PC działa dramatycznie. Apke na Android TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Ja z telefonu łącze się tv i jest bardzo dobrze. Bez dodatkowych aplikacji wbudowanych 4 godziny temu, soixante napisał: Problemy techniczne? Możesz rozwinąć? Poczytaj komentarze wcześniejsze. Czasem ktoś narzekał na lagi. Może to kwestia sprzętu lub internetu. Ja nie mam problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) Zjebała się strona bo nie mogę się nawet zalogować? Coś skopali bo na Firefoxie strona źle działa. 15 godzin temu, ignazz napisał: Ja z telefonu łącze się tv i jest bardzo dobrze. Bez dodatkowych aplikacji wbudowanych Poczytaj komentarze wcześniejsze. Czasem ktoś narzekał na lagi. Może to kwestia sprzętu lub internetu. Ja nie mam problemów. Jak to robisz? Nigdzie nie widzę możliwości przesyłu na TV. Dobra znalazłem Smart View u siebie ale ledwo da się oglądać przy takich lagach... Edytowane 8 Marca 2023 przez vonBaron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Ja mam router w innym pokoju niż TV, nie wiem czy to przez to, ale też mam lagi z tym Smart view Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 To chyba wina niskiego uploadu, ja przez UPC mam żałośnie niski upload. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 (edytowane) 32 minuty temu, vonBaron napisał: To chyba wina niskiego uploadu, ja przez UPC mam żałośnie niski upload. mhm, same shit, jedynie tv z wejściem na kabel z routera by tu pewnie pomógł na przykład granie w ps4 przez wi-fi a z kablem to dwa różne światy Edytowane 8 Marca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Telefon->TV to najgorsza mozliwa opcja, tez mi to tylko nie dziala normalnie. Apka na TV Apka na konsoli HDMI z laptopa Gowno Polski komentarz na canal plus W tej kolejnosci jesli chce sie ogladac NBA na TV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Apka na TV ta Apple działa ponoć dobrze tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 @LeweBiodroSmoka pojęcia nie mam, nie używam 2 minuty temu, LAF napisał: Na Samsungu jest ? Bo ostatnio jej nie widziałem Raczej tizeny nie maja, chyba tylko androidy jak Sony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBaron Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Ja też na webos nie mam appki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 17 minut temu, LAF napisał: Ktoś użytkuje na Xboxie ? Jakieś opinie ? @Lucas sobie chwalił rok temu, teraz nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 19 minut temu, LAF napisał: Ktoś użytkuje na Xboxie ? Jakieś opinie ? Ja użytkowałem i zawsze było mega dobrze, @Kubbas tez chyba uzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: @Lucas sobie chwalił rok temu, teraz nie wiem Nie no na PlayStation oglądam, ale na Xboxie oglądałem też przez parę lat (tylko aplikacja się zmieniła, więc jak obecna działa to nie wiem) i wtedy było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi