RonnieArtestics Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Panowie chce zakupić lp pierwszy raz w zyciu wiec jestem laikiem i mam pytanie z lenistwa, wole was zapytać niż se sprawdzic , proszę wiec o wyrozumiałość i dzięki za odpowiedzi ewentualne. widze ze są kombinacje jakieś z vpn indyjskim ale aż takim dusigroszem nie jestem i na polski lp mnie stać. mieszkam w Holandii, tu LP jest droższy wiec pytanie jest proste, mogę normalnie oglądać sobie tutaj jak kupie w złotówkach lp? Wydaje mi się na logikę ze nie powinno być problemu, bo jak wykupie lp a podróżuje dużo to powinienem miec prawo gdzie chce oglądać ale dla pewności wole zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NapalonyKowboj Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Koleszko miły, w takim przypadku również będziesz musiał kombinować ze zmianą VPN. Przecież również dobrze możesz podróżować do Indii. Jeżeli stawiasz na komfort, to pozostaje Ci kupno na Holendra. Osobiście skorzystalem z przekrętu hinduskiego i bardzo polecam, 59 zł na cały rok. Pozdrawiam cieplutko E: Jednak wprowadziłem Cię w błąd, wybacz. Edytowane 7 Października 2019 przez NapalonyKowboj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 14 godzin temu, RonnieArtestics napisał: Panowie chce zakupić lp pierwszy raz w zyciu wiec jestem laikiem i mam pytanie z lenistwa, wole was zapytać niż se sprawdzic , proszę wiec o wyrozumiałość i dzięki za odpowiedzi ewentualne. widze ze są kombinacje jakieś z vpn indyjskim ale aż takim dusigroszem nie jestem i na polski lp mnie stać. mieszkam w Holandii, tu LP jest droższy wiec pytanie jest proste, mogę normalnie oglądać sobie tutaj jak kupie w złotówkach lp? Wydaje mi się na logikę ze nie powinno być problemu, bo jak wykupie lp a podróżuje dużo to powinienem miec prawo gdzie chce oglądać ale dla pewności wole zapytać. Nie będzie problemu. https://support.watch.nba.com/hc/en-us/articles/115000586473-International-NBA-League-Pass-Availability- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killaszit is ur tru master Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 witam wszystkich hindusów;) pytanko do obeznanych w temacie: czy jeśli mam już konto na LP (kiedyś tam corocznie kupowałem LP normalnie, bez kombinacji) to czy aby stać sie hindusem musze założyć zupełnie nowe konto? rozumiem, że przy tej opcji nie ma szans na korzytsanie z tej hinduskiej subskrypcji aby oglądać LP np na XBoxie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 27 minut temu, killaszit is ur tru master napisał: witam wszystkich hindusów;) pytanko do obeznanych w temacie: czy jeśli mam już konto na LP (kiedyś tam corocznie kupowałem LP normalnie, bez kombinacji) to czy aby stać sie hindusem musze założyć zupełnie nowe konto? rozumiem, że przy tej opcji nie ma szans na korzytsanie z tej hinduskiej subskrypcji aby oglądać LP np na XBoxie? Ja na starym koncie wykupiłem hinduski LP i śmiga normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Przyznam, że trochę nie czaję jak Wy to robicie Jeżeli zostanę hindusem i kupię tamtejszy LP na komputerze będąc w podróży, to czy na smartfonie będę mógł oglądać bez żadnych dodatkowych zabiegów po WiFi lub LTE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 18:12, andy13 napisał: Przyznam, że trochę nie czaję jak Wy to robicie Jeżeli zostanę hindusem i kupię tamtejszy LP na komputerze będąc w podróży, to czy na smartfonie będę mógł oglądać bez żadnych dodatkowych zabiegów po WiFi lub LTE? tak, bo odpalasz specjalny program, który Ci to umożliwia, poczytaj strony wcześniej, kolega, który rzucił temat dokładnie to opisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Hej. Zmieniłem IP na indyjskie (użyłem ExpressVPN). Wszedłem na nba.com, rzeczywiście pokazuje 99 rupi indyjskich (ponad 5 zł.) za miesiąc. Ale jak próbuję zapłacić polską kartą (Visa) z polskiego banku, wyskakuje mi błąd: *** PLEASE NOTE *** There was an error processing payment using the payment option you supplied. If paying by PayPal, please try again at a later time. If paying by credit card, please check that the billing address you entered matches the address on your credit card account or use a different credit card and try again. If you need further help with your purchase, please contact customer support. Jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Płatności zagraniczne - Revolut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 12 minut temu, Lucas napisał: Płatności zagraniczne - Revolut Ok, tylko ja nigdy nie korzystałem z Revoluta Założyłem go na swoje, polskie dane. Czyli teraz mam doładować go złotówkami, wygenerować kartę wirtualną i podać jej dane przy płatności na stronie NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Yep. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 2 godziny temu, Lucas napisał: Płatności zagraniczne - Revolut a mi sie nigdy nie chciało bawić w revoluta, niektóre banki mają swoje zamienniki za revoluta i też gra gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HOLDFAST_ Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 W dniu 11.10.2019 o 10:56, killaszit is ur tru master napisał: Wejdź na watchnba.com tam się zaloguj na konto które już masz i wprowadź kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 W dniu 4.10.2019 o 10:29, Eld napisał: Szacun Kolego. Od dzisiaj wszyscy jesteśmy hindusami! ogólnie daleko od prawdy to stwierdzenie nie leży jak spojrzeć jaki % luda to hindusi. Wiec w zasadzie parę mln w tą czy w tamtą w sumie bez znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 W dniu 5.10.2019 o 14:35, _HOLDFAST_ napisał: Udało mi się załączyć tego LP na indie, wziąłem na 1 miesiąc za 99 rupli czyli z konta pobrało mi 5,53 a jeszcze dodatkowo pobrało mi 1 usd czyli 3,95 i nie wiem dlaczego tak ? Ile wam brało za przewalutowanie ? może ten 1 usd to jest koszt przewalutowania ? i jeszcze że przyjdzie nam w rupiach płacić, koniec państwa Polskiego, a miało być euro, jakby kaczyński to przeczytał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistons70 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Cześć Mam pytanko,jak skończą się te dane na" Miśku" to gdzie darmowo można zmienić vpn na Indie, bo zostało mi tylko 112 mega ? Hola podobno nie jest bezpieczna. Edytowane 17 Października 2019 przez pistons70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 mógłbyś napisać w ile straciłeś te 300+mb? używałeś tylko do odpalania LP, a potem wyłączałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistons70 Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: mógłbyś napisać w ile straciłeś te 300+mb? używałeś tylko do odpalania LP, a potem wyłączałeś? Niesety, też jako świeżak sperd... i coś popatrzyłem chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 też macie problemy z oglądaniem powtórek na Androidzie? jak nie dźwięk przeskoczy, to się zacznie zawieszać i na zmianę samo wciskać play i pauza, a to na wersji mobilnej po przesunięciu na jakiś dalszy moment meczu zupełnie wykraczy i zrestartuje apke... wkurwiony polazłem do kompa, to tu też zamula, czasem trzeba czekać pół minuty aż się coś zbuferuje, jednak moim ulubionym zajęciem jest klikanie na przycisk 10sek do przodu który zamula mniej więcej... 10 sekund już trzeci rok te same kasztany z tym badziewiem, róbcie ten hinduski wał, bo te gamonie nie zasługują na Wasze pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: też macie problemy z oglądaniem powtórek na Androidzie? Ja przymierzam się, żeby chociaż przez miesiąc przetestować tego League Pass'a. Oczywiście na hinduskim wale. Na razie czekam, żeby mi doszedł przelew na Revoluta. Mój bank blokuje dodanie karty do tej aplikacji i musiałem zrobić przelew. 20 zł. opłaty, żeby przelać 20 zł...To chyba kara za przymiarki do hinduskiego przekrętu Ale nawet jak Indie wypalą, nie spodziewam się niczego wielkiego po tym League Pass'ie. Wasze komentarze nie rokują najlepiej. Czuję, że pliki ze strony z 720 w nazwie plus jakieś streamy z discord'a (sieroty po reddicie) będą najlepszym rozwiązaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi