LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 jak to jest, ze streamy (via redit) sa w lepszej jakosci niz LP? po co denerwujesz ludzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 po co denerwujesz ludzi? bo sam sie zdenerwowalem i musze sie z tym kims podzielic. #dzienkobiet ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja nie narzekam na jakość LP Jak komuś jest zbyt słaba to niech zmieni jakość ustawień "auto" na jakąś ręcznie wybraną. Zauważyłem, że program stawia przede wszystkim na płynność i brak ścięć i czasami daje przez to niższą jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja nie narzekam na jakość LP Jak komuś jest zbyt słaba to niech zmieni jakość ustawień "auto" na jakąś ręcznie wybraną. Zauważyłem, że program stawia przede wszystkim na płynność i brak ścięć i czasami daje przez to niższą jakość. a oglądasz na żywo? bo jakość powtórek jest znacznie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ja nie narzekam na jakość LP Jak komuś jest zbyt słaba to niech zmieni jakość ustawień "auto" na jakąś ręcznie wybraną. Zauważyłem, że program stawia przede wszystkim na płynność i brak ścięć i czasami daje przez to niższą jakość. LP technicznie uniemozliwia ogladanie w jakosci, jaka oferuja streamy. co jest swoja droga skandaliczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 a oglądasz na żywo? bo jakość powtórek jest znacznie lepsza a nie cofam, jest równie c***owa ;/ LP technicznie uniemozliwia ogladanie w jakosci, jaka oferuja streamy. co jest swoja droga skandaliczne. w tamtym roku gdy była jeszcze opcja oglądania przez apke PS4 to była żyleta, więc nie wiem do końca jak to mam rozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Zmiana na minus jest od kiedy zmienili layout strony. Nie mam ustawionej "auto" tylko najwyższą i jakość naprawdę strasznie się pogorszyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Ja mam chyba jakieś niskie oczekiwania chyba, bo nie mam się do czego przyczepić, zarówno live jak i z odtworzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Zależy dużo od urządzenia. Np skandalem jest to, że na laptopie mam max 3000 kbps a na tablecie na androidzie 4500. Kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Zależy dużo od urządzenia. Np skandalem jest to, że na laptopie mam max 3000 kbps a na tablecie na androidzie 4500. Kpina. to wszystko tłumaczy, też mam tylko lapka a na Galaxy S6 to jak niebo a ziemia, dzięki za info, trochę łatwiej będzie mi znieść tą wyśmienitą inwestycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Spróbujcie w lapku neta po kablu. U mnie to trochę zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Nie wiem czy to nie zalezy od platformy aniezeli od kabla. Chyba bylo tutaj pisane ze laptopy apple maja wiecej kbps niz windowsowe. Ja na s5 mam 1600 kbps. Ostrosc ok ale jednak jest to typowo mobilne urzadzenie. Na przegladarce w kompie czy o zgrozo na ponad 40 calowym tv oczekuje wiecej niz 3000 kbps. Doszlo do tego ze jak ogladam z wielogodzinnym opoznieniem to wole sciagnac torrenta z 4500 czy 5500 kbps podlaczyc dysk i ogladam jak czlowiek bo tv i lap maja max 3000... Edytowane 11 Marca 2017 przez Stratosfear Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Spróbujcie w lapku neta po kablu. U mnie to trochę zmienia. ja właśnie mam na kablu pod 24' LED Samsunga, być może to kwestia indywidualnych standardów tak jak mówiłeś, ale wspominając jakość z konsoli rok temu to mnie po prostu krew zalewa, bo ile przy zbliżeniach jest całkiem znośnie, to przy normalnej kamerze z parkietu ta pikselowa kasza potrafi wprawić w depreche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson27 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Mam pytanie: Czemu w play-ofach nie mam do wyboru pelnego zapisu z meczu tylko sa same skróty? Pozdrawiam wszystkich kibiców :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Mam pytanie: Czemu w play-ofach nie mam do wyboru pelnego zapisu z meczu tylko sa same skróty? Pozdrawiam wszystkich kibiców :-) A masz wykupioną subskrypcję NBA League Pass? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simson27 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tak.Wykupioną na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Masz tak całe play-offy? U mnie wszystko gra, może napisz tam do ich supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 A jesteś zalogowany? Sorry za głupie pytanie, ale w tej apce nie jest to specjalne widoczne. Sam jak mam czasami jakieś problemy z LP to loguję się jeszcze raz i wtedy wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Support szybko odpisuje. Zawsze warto wysłać tucjet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Hej, orientujecie się, ile wynosi opóźnienie w transmisji w stosunku do czasu rzeczywistego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi