Agnelll Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Free trial trzeba najpóźniej w poniedziałek o 18 anulować? Edytowane 28 Października 2016 przez Agnelll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 czy ktos ogladal mecze NBA League Pass na przegladarce na netbooku? jak to wyglada? da sie ogladac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Free trial jest do 31.10.2016 godz. 23:59 czy 01.11.2016 godz. 23:59? Z góry dzięki za i nfo. Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Free trial jest do 31.10.2016 godz. 23:59 czy 01.11.2016 godz. 23:59? Z góry dzięki za i nfo. Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Mam free trial i "Next Bill Date: Nov 2, 2016" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Ceny LP w różnych krajach. https://pl.scribd.com/document/328384311/NBA-League-Pass-2016-2017-Price-List Trzeba podziękować za kryzys w Grecji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ness Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 "Taiwan, province of china" savvy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 a mi haczy się obraz w LP na stałym łaczu domowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Ja bym obstawiał, że to raczej coś u Ciebie. Ja nie miałem jeszcze ani jednej przycinki a sporo oglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Z pewnością. Zarówno na LTE jak i na dwóch domowych sieciach śmiga. Nawet na miejskiej sieci daje radę z jakością 1600 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Mi działa na kompie ale na ps4 dzisiaj pokazuje mi błąd macie podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dworu Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 witam / wykupilem LP na miesiąc / na kompie śmiga na tel. śmiga na ps4 dupa... jak był fri trial" to szurało aż miło a jak wykupiłem to nie chce mi sie zalogowac na konto ... wyskakuje komunikat ze nie mam wykupionego pass'a Miał ktoś taki problem ? no chyba ze cos zle wpisuje ale próbowałem juz kilka razy i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 no wlasnie mam identcznie jak pisałem i nie wiem o co chodzi zablokowali ogladanie w Polsce z konta zalozonego na US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Z tego co wyczytalem jak masz konto z LP na US to musisz miec tez konto na PS4 na US. Niestety jak masz LP na PL to wcale nie zadziala na PS4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Czyli majac LP pl i chcac ogladac na ps4 to nalezaloby zmienic maila na jakiegos z us? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 a na PS4 działa LP? słyszalem że jest problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 W odpowiedzi na maila dostałem coś takiego. Wcześniej zaprosili beszczele na Xboxa: "We apologize for the unfortunate delay in the the International Playstation app updates, we understand your frustration and our development team is working vigorously along with Sony to bring you those updates as soon as possible. At this time an exact ETA has not been communicated but is expected in the near future. Please continue to check your gaming console for updates." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Wykupiłem LP na początku sezonu na miesiąc, a oni mi automatem przedwczoraj sciągnęli z karty za kolejny miesiąc. Wie ktoś coś jak to wyłączyć, czy jak już nie chcę tego całego dobrodziejstwa to pozamiatałem sobie do końca sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Nie, albo piszesz do nich maila z info o zakończeniu subskrypcji albo sam ją wyłączasz w panelu użytkownika na stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzięki. Gdzie szukać tej subskrypcji? W zakładce subscription są tylko informacje o aktualnym rachunku i o grudniowym rachunku. Widzę jeszcze możliwość aktualizacji o Play Off. Poza tym brak możliwości jakichkolwiek innych manewrów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domin0 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dzięki. Gdzie szukać tej subskrypcji? W zakładce subscription są tylko informacje o aktualnym rachunku i o grudniowym rachunku. Widzę jeszcze możliwość aktualizacji o Play Off. Poza tym brak możliwości jakichkolwiek innych manewrów... Polecam napisać do czatu na http://support.watch.nba.com/, ewentualnie mailowo się kontaktować. Mam podobny problem, tzn. mam co miesiąc odnawianą subsrypcję której nie potrzebuje, i tak samo nie mam nigdzie opcji żeby ją anulować. Gość na czacie załatwił przerwanie tej subskrypcji, z tym że trwa to wg niego 3-10 dni roboczych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi