Mirwir Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Oglądanie na żywo rozwiązuje ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Nie, a co to ma za znaczenie ? Informacja o tym czy była dogrywka czy nie jest mega spoilerem. Chcę sobie obejrzeć mecz spokojnie ale już mam cały zepsuty bo wiem, że po 48 minutach będzie remis. sorry,winnetou. jest jak jest. ciesz sie,ze masz te opcje w ogole,bo jeszcze 2 (3?) lata temu jej nie bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Przecież to nie jest jakieś rocket science, żeby to naprawić. Mała zmiana w aplikacji. Na szczęście widzę, że można dać na full screena albo cast na tv nie spoglądając na ten pasek kwart i potem go już nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Przecież to nie jest jakieś rocket science, żeby to naprawić. Mała zmiana w aplikacji. Na szczęście widzę, że można dać na full screena albo cast na tv nie spoglądając na ten pasek kwart i potem go już nie ma. brawo! chciec,to moc!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 KCP, walisz szyderę, a w produkcie za niemałe pieniądze takie duperelki mogłyby być dopracowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Mogłyby? Szanujmy się, bezwzględnie powinny,to są przecież podstawy a nie jakieś bajeranckie ficzery. Poza tym wydaje mi się, że nawet rok temu nie było tego problemu bo ewentualne dogrywki były 'złączone' z Q4 i jedynie patrząc na czas trwania ostatniej części meczu można było się domyślić, że była dogrywka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 KCP, walisz szyderę, a w produkcie za niemałe pieniądze takie duperelki mogłyby być dopracowane nie sadze,andy! nie jest w interesie porducentow/uslugodawcow,by robic 'od razu produkty bez skazy' za rok,moze dwa,ta usterka zostanie wyeliminowana,i wszyscy,w tym userzy,beda happy. bo radosc trza ludziom dawkowac! to sie nazywa 'nieustajacy rozwoj' ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Za rok, dwa będą inne rzeczy do usprawnienia związane z rozwojem technologii, prędkością, jakością itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Za rok, dwa będą inne rzeczy do usprawnienia związane z rozwojem technologii, prędkością, jakością itd. cokolwiek,andy. tu nie idzie o konkretna 'pi****le',a o polityke producentow/uslugodawcow. spojrz,jak czesto konsumenci majacy nieco oleju w glowie zadaja sobie dizs pytanie: 'czemu nie wczesniej? jak to sie stalo,ze nikt dotychczas na to nie wpadl?!' - to jak jest? w korpo pracuja sami 'debile'?! - nie sadze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Czaję o czym piszesz, to jest polityka nie tylko programisów apek, ale i np. producentów sprzętu, tylko tu nie mówimy o jakimś wyrafinowanym marketingu, nie chodzi o nową funkcjonalność tylko o naprawienie tego, co chwilę temu działało Strona NBA też czasami się sypie i nie powiesz mi, że chcą za jakiś czas zrobić dobrą stronkę i zyskać na efekcie wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Cześć, mam pytania odnośnie league pass, opcja 8 meczów: 1. Czy sam wybieram mecze? 2. Czy playoffy również wchodzą do tej oferty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteggg Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Witam Zalogowalem sie na psn jako amerykaniec ale nie moge znalesc nba gametime. Czy ktos wie o co chodzi? ta apka jest jeszcze dostepna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistons70 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Witam Zalogowalem sie na psn jako amerykaniec ale nie moge znalesc nba gametime. Czy ktos wie o co chodzi? ta apka jest jeszcze dostepna ? Kur.. mam ten sam problem!!! O co chodzi i jak oglądać meczyki? Pomocy.. Jestem cienki w te klocki, ale moja córka nie znalazła nic konkretnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Mam kilka pytań: 1. Mam subskrypcję miesięczną. Teraz widzę, że jest 2days20 czyli -20%. Czy mogę zrezygnować z tego co mam i od razu wykupić nową właśnie z rzeczonym 20% upustem? 2. Czy jeśli mecz jeszcze trwa to nie ma opcji abym włączył go od początku aż się nie skończy i dopiero wtedy będzie taka opcja? 3. Czy mecz z odtworzenia jest cały czyli ze wszytkimi przerwami reklamowymi i wypełniaczami typu tańce i wygłupy czy mogę gdzieś znaleźć opcję pociętą zamiast non stop przewijać ręcznie czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aress82 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Cześć, mam pytania odnośnie league pass, opcja 8 meczów: 1. Czy sam wybieram mecze? 2. Czy playoffy również wchodzą do tej oferty? Ja ma wersje 8 meczy opłaconą z góry za cały okres. Wybór jest w postaci 80 kredytów na dowolnie wybrane mecze. Jeden kredyt to jeden mecz. Mogę wykorzystać wszystko w dowolnym czasie bo przy płatności z góry za całość nie obowiązuje zasada 8 meczy na miesiąc . Opcja 8 meczy obowiązuje również w fazie playoff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Ale jak oni liczą 80 spotkań? Przecież jest 9 miesięcy sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ja wiem ze to nie miejsce na to, ale czy ktoś chce moje LP konto roczne za 350? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaavel Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 mam pytanie, jezeli chce anulowac subskrypcje miesieczna wraz z auto odnowieniem lub inną opcje wystarczy wyslac emaila do supportu podanego na stronie? w opcjach konta tez mam mozliwosc anulowania subskrypcji - My Account - My subscription, ale chyba to jest jakas inna opcja, ktora dotyczy tylko auto odnowienia po sezonie zeby nie przedluzac automatycznie? chyba kiedys cos takiego pisalo w FAQ wiec moze ktos wie? po anulowaniu subskrypcji konto nadal jest aktywne i pozniej mozna wybrac cos nowego? pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) Macie/mieliście problemy z logowaniem?, zaktualizowałem FF i kicha. Wklepuje dane i po zatwierdzeniu mam znów stronę logowania, bez żadnych alertów. Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazz Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 W niektórych transmisjach na belce wyboru meczu pojawia się napis canal plus sport. Czy da się więc oglądać te mecze z polskim komentarzem? Jeśli tak, to gdzie jest taka opcja, bo w normalnym wyborze komentarza opcji z canal plus brak? https://imgur.com/g77nTDA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi