andy13 Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Mogliby dodać jeszcze na urządzeniach mobilnych możliwość przesuwania np. minutę do przodu, do tyłu jak na YT, po prostu klikając na prawą lub lewą część obrazu. Aktualnie klikanie w te małe przyciski czasami mnie irytuje. Brakuje mi też blokowania obrazu. To w sumie pierdoły a aplikacja i tak jest super, tylko za taką cenę mogłaby być jeszcze lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Te mecze do pobrania to juz chyba jakoś od polowy zeszlego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOps Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 witam, przepraszam ze troche z innej beczki... czy korzysta ktos ze stronki https://hehestreams.xyz/ ? czy jest to bezpieczna opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 To nie dolar staniał tylko złotówka podrożała brawo pis chyba to i to jest prawdą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Elo, chciałbym pierwszy raz wykupic w życiu LP. I teraz tak. Mam pare pytań, ale nie chciałbym zaśmiecac wątku. Czy w razie czego jest jakiś FAQ tu na forum lub mógłbym do kogoś na pw napisać w razie co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 A ja myślałem, że to dzięki mnie staniało, bo zawsze jak robię cancel subscription, to na pytanie why odpowiadam too expensive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrOps Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 witam, przepraszam ze troche z innej beczki... czy korzysta ktos ze stronki https://hehestreams.xyz/ ? czy jest to bezpieczna opcja? Wykupilem dostep. Działa. Jakby ktos mial jakies pytania to walić śmiało. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszNBA Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Przenoszę się z peceta na xboxa i mam mały problem dotyczący LP na konsoli. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie można się zalogować na tej apce bo w sumie nigdzie tego nie widzę, wchodzę w dany mecz i mnie wyrzuca,czyli po prostu nie jestem zalogowany a nigdzie nie mogę tej opcji znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Przenoszę się z peceta na xboxa i mam mały problem dotyczący LP na konsoli. Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie można się zalogować na tej apce bo w sumie nigdzie tego nie widzę, wchodzę w dany mecz i mnie wyrzuca,czyli po prostu nie jestem zalogowany a nigdzie nie mogę tej opcji znaleźć. Jeżeli dobrze pamiętam to będąc w apce naciskasz menu (ten mały przycisk obok przycisku X) i pojawi się opcja sign in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 To jest opcja dodana do LP właśnie A jak pobrać mecz? Mogę wejść w już pobrane, ale tam jest pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 @kolek Wygląda że ta funkcja nie działa dla meczów z preseason. Znajdź coś ze starego sezonu. Po wejściu w mecz pojawi się ikona chmurki ze strzałką w dół. Kiedy ją klikniesz, przejdziesz do menu downloads gdzie wybierasz wersje streamu do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 @kolek Wygląda że ta funkcja nie działa dla meczów z preseason. Znajdź coś ze starego sezonu. Po wejściu w mecz pojawi się ikona chmurki ze strzałką w dół. Kiedy ją klikniesz, przejdziesz do menu downloads gdzie wybierasz wersje streamu do ściągnięcia. Screenshot_20171003-143120.jpg to działa tylko na apce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Chyba tak. Nie widziałem tej opcji na wersji desktopowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 3 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 @kolek Wygląda że ta funkcja nie działa dla meczów z preseason. Znajdź coś ze starego sezonu. Po wejściu w mecz pojawi się ikona chmurki ze strzałką w dół. Kiedy ją klikniesz, przejdziesz do menu downloads gdzie wybierasz wersje streamu do ściągnięcia. Screenshot_20171003-143120.jpg Awesome, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ktoś jeszcze korzysta z LP przez Xboxa? Pobralo mi aktualizację apki i nowa wyglada ładniej, ale jak włączam NBA TV to apke wywala, meczow z nocy włączyć sie nie da, a dzialaja tylko skróty i jakies tam mecze historyczne :/. Sprawdzałem i jestem zzalogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Ktoś jeszcze korzysta z LP przez Xboxa? Pobralo mi aktualizację apki i nowa wyglada ładniej, ale jak włączam NBA TV to apke wywala, meczow z nocy włączyć sie nie da, a dzialaja tylko skróty i jakies tam mecze historyczne :/. Sprawdzałem i jestem zzalogowany Próbowałeś zakładać na meksykańskie konto? Na PS4 działa, a na USowskiej właśnie w ogóle nie loguje, aplikacje się różnią od siebie dość znacznie. Tyle, że nie wiem czy na Xie to ma znaczenie. Dla posiadaczy PS4. Jeśli założycie sobie konto na meksykańca to możecie oglądać jednocześnie na konsoli i laptopie/apce mobilnej. Sprawdzone, działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Na XO jest normalna apka dla Polski, wiem ze PS nie ma. Dziwne tylko poniedziałkowe mecze nie działają, te z niedzieli i innych dni juz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Na XO jest normalna apka dla Polski, wiem ze PS nie ma. Dziwne tylko poniedziałkowe mecze nie działają, te z niedzieli i innych dni juz tak W ostatnich dniach dosyć późno publikowali pocięte mecze, pewnie dlatego były niedostępne. Często na XO miałem z tym problem, musiałem oglądać na PC lub iPadzie. Ostatnio przeszedłem na Apple TV i tam nie ma problemu z dostępnością meczów. Właśnie skończyłem oglądać mecz Phila z Celtics. Jak włączyłem to był w oryginale, w międzyczasie dali pocięty. Pewnie na XO już są te dzisiejsze do oglądnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi