andy13 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 A to nei zależy od prędkości łącza? U mnie na WiFi 6000, na LTE chyba też ale jak jestem na zadupiu i LTE nie łapie to max jakość jest dużo niższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoredMan Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Jak jest auto to dostosuje, ale ogólnie wybór jakości nie jest zależny od przepustowości łącza. Muszę to sprawdzić na iOS, choć bardziej by mi się przydało na xbox one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ja płaciłem paypalem i nie było żadnego problemu. Kartę mam podpiętą pod paypal. dziekuje!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Panowie ogladajac powtorke CAVS - NYK w pierwszej kwarcie mam wrazenie, ze wszyscy gracze lataja z wcisnietym turbo. Czy to jakis problem z LP, czy moje oczy sa odzwyczajone od NBA Basketball? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dig Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Sprawdziłem i rzeczywiście wybór jakości zależy od prędkości łącza. Wymusiłem łączenie tabletu po sieci wifi nkowej i od razu pojawił się wybór lepszych jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matusik1995 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Czy u Was LP też tak klatkuje? Jak sobie porównam to do np highlitów na youtube to ta płynność jest okropna. Czy to dlatego, że jest trial i wszystkie serwery są zawalone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Spróbuj na innej przeglądarce. Miałem podobne problemy pod firefoxem, na chromie śmiga gładko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Ktoś na iOS może ustawić 4500 albo 6000? U mnie tylko 3000 :/ BTW. Korzysta ktoś z add on'u na kodi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 (edytowane) Ktoś na iOS może ustawić 4500 albo 6000? U mnie tylko 3000 :/ BTW. Korzysta ktoś z add on'u na kodi? addon na kodi - nie działa Można zaistalować aplikacje nba app ze sklepu gogle play i śmiga (ale nie na iOS). Na rozpoczęcie pojawiła się nowa aplikacja. iOS ma swoją aplikacje . Spróbuj ją zaktualizować i dać maksymalą szybkość łącza. Ja używam box'a chińskiego z androidem 4.4.2 - jednak przydałby mu się lepszy procesor , bo 4 x 1,5 GHZ to za mało , żeby pociągnąc taką jakość i się zacina, na niższych rozdzielczościach się nie zacina.Lepszy byłby box pod 4k. Edytowane 26 Października 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monty Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Coś mi NBLP próbowało popsuć humor podczas pierwszego meczu Sixers. Najpierw zła synchronizacja obrazu i dźwięku, potem zakłócenia. Przełączyłem z HOME na AWAY i było lepiej, ale tylko jakiś czas. Musiałem ciagle zmieniać, jak kiedys streamy. Potem przełączyłem na wersję ESPN i tam już żadnych błędów nie było, ale trochę żenada ogólnie mówiąc. Za co ja płacę? Eee znaczy się free trial okej niech będzie, ale lepiej, żeby się poprawili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 addon na kodi - nie działa Można zaistalować aplikacje nba app ze sklepu gogle play i śmiga (ale nie na iOS). Na rozpoczęcie pojawiła się nowa aplikacja. iOS ma swoją aplikacje . Spróbuj ją zaktualizować i dać maksymalą szybkość łącza. Ja używam box'a chińskiego z androidem 4.4.2 - jednak przydałby mu się lepszy procesor , bo 4 x 1,5 GHZ to za mało , żeby pociągnąc taką jakość i się zacina, na niższych rozdzielczościach się nie zacina.Lepszy byłby box pod 4k. Dziś rano udało mi się włączyć 6000 kbps, streaming na Nvidia Shield TV działa miodnie Ogólnie zrezygnowałem z LEAGUE PASS (wykupiony na preseason, skończył się wczoraj) na GAME CHOICE i nie działa mi okres próbny, też tak macie? Napisałem do supportu, ale póki co bez odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Coś mi NBLP próbowało popsuć humor podczas pierwszego meczu Sixers. Najpierw zła synchronizacja obrazu i dźwięku, potem zakłócenia. Przełączyłem z HOME na AWAY i było lepiej, ale tylko jakiś czas. Musiałem ciagle zmieniać, jak kiedys streamy. Potem przełączyłem na wersję ESPN i tam już żadnych błędów nie było, ale trochę żenada ogólnie mówiąc. Za co ja płacę? Eee znaczy się free trial okej niech będzie, ale lepiej, żeby się poprawili. Na Home miałem to samo, ale na Away jakość najwyższych lotów bez żadnych przycin czy złych synchronizacji przez cały mecz. Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 U mnie dzisiaj dwa mecze i w obu tragiczna synchronizacja audio-video. Co najmniej kilka sekund opóźnienia dźwięku względem obrazu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Ja z kolei przy próbie odpalenia meczu (obojętnie jaka wersja) widzę dość często info "wideo aktualnie niedostępne. Proszę spróbować później". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alecotojest Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 (edytowane) Ja z kolei przy próbie odpalenia meczu (obojętnie jaka wersja) widzę dość często info "wideo aktualnie niedostępne. Proszę spróbować później". U mnie też pojawiał się taki błąd - jest on związany z błędem logowania, pomaga wylogowanie oraz ponowne uruchomienie aplikacji i ponowne zalogowanie. Edytowane 27 Października 2016 przez alecotojest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No nie wiem czy to logowanie. U mnie pomaga próbowanie i kurwowanie raz, drugi, trzeci, czwarty i za piętym już zazwyczaj działa xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Jest update addonu Kodi 60 fps 6000 kbps U mnie działa z meczami które się już odbyły, nie sprawdzałem jeszcze live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja po updacie apki nba na SGS 5 poki co max ciagle 1600 po wifi :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To normalne, że LP aktywowany w Polsce nie działa za granicą? Myślałem, że obejrzeć mecz na wyjeździe, a tu póki co nie działa nic. Ktoś wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczottie Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 To normalne, że LP aktywowany w Polsce nie działa za granicą? Myślałem, że obejrzeć mecz na wyjeździe, a tu póki co nie działa nic. Ktoś wie? Ja mam wykupione przez polski vpn i normalnie działa mi w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi