Mirwir Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Witam. Jestem nowy (mimo ze nie wiem jakim cudem mialem tu konto) i w sumie wszedlem zeby zadac jedno pytanie. Czy jest mozliwosc zeby ogladac mecz z jednego konta, na dwoch urzadzeniach, jedonczesnie? Sprawdziłem wygląda to tak. Jeśli odpalisz spotkanie na PC, a potem odpalisz smartfonie. To możesz oglądać i tu i tu. Choć jeśli będziesz próbował odpalić inne spotkanie to wywali Ciebie z urządzenia, na które logowałeś się jako pierwsze. W sumie to jest jakiś multiroom, ale ułomny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyrik Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Sprawdziłem wygląda to tak. Jeśli odpalisz spotkanie na PC, a potem odpalisz smartfonie. To możesz oglądać i tu i tu. Choć jeśli będziesz próbował odpalić inne spotkanie to wywali Ciebie z urządzenia, na które logowałeś się jako pierwsze. W sumie to jest jakiś multiroom, ale ułomny. Ale ktory pakiet do tego trzeba? Ten full premium (ten ktory ma w sobie min. NBA TV) czy wystarczy ten tańszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyrik Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Przetestowalem i po jakis 30 sekundach mnie wyrzuca z pierwszego urządzenia ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartfan Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Kiedy będzie jakiś free trial na Summer League? Może już był? A jak nie, to na jakim pakiecie będe miał dostęp do tej ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartfan Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Czy na NBA TV będą transmitowane mecze reprezentacji USA przed IO oraz gry z Igrzysk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Goat Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 Podłączam się do pytania smartfana oraz mam pytanie do posiadaczy LP Premium. Czy na premium są dostępne wszystkie ważniejsze serie playoff w historii od lat 90'? Chodzi mi głównie o mistrzowskie serie Bulls i Lakers. Zastanawiam się czy warto szarpnąć się na premium, obecnie mam zwykłego LP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2016 IMO nie warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taggert Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Również podpinam się pod posta The Goat, jak wygląda sprawa z LP premium, czy jest sporo meczów z dawnych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smartfan Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Mecze USA są na LP, ale czy z Olimpiady to nie wiem. Szkoda, że nikt nie był tak pomocny w udzieleniu odpowiedzi :/ Może teraz będzie inaczej i ktoś odpowie Na NBA Game Time jest połączenie z TV przez wifi. Mecz z NBA TV Live po przesłaniu na TV idzie genialnie, ten sam mecz z zakładki ,,Games" strasznie się zacina na TV mimo, że na telefonie idzie normalnie. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricohcn Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dzisiaj chciałem zakupić LP i subskrypcja miesięczna kosztuje 71.99 zł a roczna 119.99 zł. Ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć do kiedy jest ta roczna? No bo domyślam się, że z tą ceną to nie na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Dzisiaj chciałem zakupić LP i subskrypcja miesięczna kosztuje 71.99 zł a roczna 119.99 zł. Ktoś jest w stanie mi wytłumaczyć do kiedy jest ta roczna? No bo domyślam się, że z tą ceną to nie na rok Kupując teraz kupujesz jeszcze na sezon 2015/16, dlatego cena jest jaka jest za rok (dzisiaj pokazało mi 95,99 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricohcn Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A okej, dzięki za odpowiedź. W takim razie czekam na opcję kupna już nowego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Panowie, a jak to jest z miesięczną opcją płacenia z a LP? Można się wypisać w każdej chwili, np. po 3 miesiącach? Bo gdzieś słyszałem, że płatność miesięczna w LP to rodzaj płatności ratalnej i po deklaracji trzeba bulić cały rok co miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 platnosc miesieczna jest naliczana co miesiac w danym dniu rozliczeniowym, jezeli rezygnujesz przed tym dniem to kolejna oplata nie zostanie pobrana potem mozesz od nowa zakupic miesieczna subskrypcje platnosc miesieczna jest naliczana co miesiac w danym dniu rozliczeniowym, jezeli rezygnujesz przed tym dniem to kolejna oplata nie zostanie pobrana potem mozesz od nowa zakupic miesieczna subskrypcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 A wiecie coś o jakichś zniżkach dla stałych klientów? Do tej pory było taniej przedłużyć dotychczasową subskrypcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja już dostałem maila, że 27 września "startuje LP" na nowy sezon. Ale o cenach na razie nic chyba nie wiadomo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Ciekawe ile podniosą w tym roku. Obstawiam, że będzie to jakaś spora kwota. Jakieś alternatywy dla ILP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Największy jest chyba ballstreams, więcej nie powiem, bo nie korzystałem. Naprawdę jest planowany jest wzrost cen LP? W sensie drastyczny? Ile przewidywanie miałaby kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josiu Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Wlaśnie z konta zdjęło mi 629,99 zł. Czyli 30 zł drożejb niż w zeszlym roku.Tyle,że nie wiem czy w to jest już wliczona jakaś zniżka dla przedłużającego automatycznie pakiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi