alecotojest Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Pierwsze dwa dni playoff za darmo 14-17 free trial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Bill Date: Apr 18, 2016 Czyli kiedy naszego czasu trzeba anulować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego mi 4 zeta zeżarło przy aktywowaniu Free Pass? Przyznaję że robiłem to z automatu, nic nie czytałem ale nie mam pojęcia czemu takie coś wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego mi 4 zeta zeżarło przy aktywowaniu Free Pass? Zawsze tak jest, potem te 4zł Ci zwrócą jak anulujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zawsze tak jest, potem te 4zł Ci zwrócą jak anulujesz Dzięki, do tej pory aktywując nie zwróciłem na to uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Dzięki, do tej pory aktywując nie zwróciłem na to uwagi. Nie anuluj, to będą na sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mam problem dotyczący apki nba na ps4. Pobralem z amerykańskiego ps store, wchodzę na Polskie konto a tam przy aplikacji pojawia się kłódka. A gdy próbowałem się zalogować na lp na amerykańskim psn to nie przechodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 ile kosztuje lp na same po? zajebista sprawa ogolnie na xboxie sobie w hd odpalilem, bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam problem dotyczący apki nba na ps4. Pobralem z amerykańskiego ps store, wchodzę na Polskie konto a tam przy aplikacji pojawia się kłódka. A gdy próbowałem się zalogować na lp na amerykańskim psn to nie przechodzi. A nie dzielisz czasem swojego konta głównego z inną osobą? Jeśli nie to na tym amerykańskim koncie ustaw jako 'podstawowe' i po problemie. Oczywiście najpierw musisz deaktywować to na swoim głównym. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rurixon Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktoś napisze, kiedy trzeba anulować subskrypcje żeby nie potrąciło z konta? Czy dzisiejsze mecze mieszczą się jeszcze w promocji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Ktoś napisze, kiedy trzeba anulować subskrypcje żeby nie potrąciło z konta? Czy dzisiejsze mecze mieszczą się jeszcze w promocji? Wydaje mi się, że trzeba anulować najpóźniej o 23:59 EST - zawsze tak było, ale dla pewności lepiej to zrobić przed 18 kwietnia naszego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A nie warto zatrzymać? Zajebiste PO się szykują a pierwsza runda nie jest dobrym wykladnikiem. Jedna wizyta po Soplice w zabce mniej i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 A nie warto zatrzymać? Zajebiste PO się szykują a pierwsza runda nie jest dobrym wykladnikiem. Jedna wizyta po Soplice w zabce mniej i masz Mi tam szarpnie 3 stówy jak nie anuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak 3 stowy? To nie lepiej kupić 30 października. PO included Plus rabat za poprzedni rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Ile w ogóle ( bo nie wiem czy dane z teraz są aktualne ) kosztuję League Pass i League Pass Premium przed początkiem nowego sezonu? Są jakieś zniżki? Jak to wygląda? No i czy obejmuje on PO, czy sam RS? Z góry dzięki za info.. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 460/650 plus zniżka za kontynuację. Teraz wyżej bo dolar skoczyl Od lat biorę tańszy pakiet i LP zawsze mnie robi w Karola z ta zniżka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czyli, że 460PLN przed sezonem i to obejmuję cały RS, oraz Playoffs dla wszystkich drużyn tak? A jak wygląda sprawa na 1 drużynę? I wykupienie tylko jej meczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wyjdzie taniej ale po co?Ja powiem szczerze ze się dziwie bo przez cały rok i tak rozpierdalamy kasee na głupoty. Jak ktoś kocha NBA to LP to jest mus. Rezerwujesz kasę na pazdziernikowy przelew i się nie pytasz o linki. Tu jakość i tak przewyższa koszt wiec jest to dobry zakup. Ani firs row ani kupowanie na zrzute w 3 osoby mnie zastanawia. Jak ktoś kozaczy ze zna się na wszystkim to niech zrobi ten jeden z najważniejszych w roku przelew. W październiku po mesku zalatwiasz sobie temat do polowy czerwca. IMO brak kontrargumentow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak 3 stowy? To nie lepiej kupić 30 października. PO included Plus rabat za poprzedni rok Ja się bardzo zawiodłem bo żadnego rabatu nie otrzymałem jako wierny leaugepassowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) A jakby ktoś nie miał kasy to zawsze można sobie dziecko trzasnąć i skorzystać z oferty "500+" Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi