Kubbas Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 jak jest z rezygnowaniem z lp? Teraz juz pobrali ostatnia oplate i zaczna znowu jak ruszy nowy sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 nie, wygaśnie Ci subskrypcja i będziesz musiał od nowa kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Nie zaczynajcie wypełniać ankiety na LP to kurestwo nie ma konca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 LP "na raty" sam się wyłącza czy trzeba do nich pisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Nie zaczynajcie wypełniać ankiety na LP to kurestwo nie ma konca. Za późno... O ile początkowe pytania miały sens, o tyle te w dalszej części są z dupy wyjęte... Czy przewidujesz śledzenie poczynań jakiś konkretnych zawodników w najbliższym sezonie? - Nie wiem po co im to, ale odpowiedziałem 5x Andrew Wiggins Skończyłem! Na końcu napisałem im, żeby określili się ile pytań będzie w ankiecie. Ciekawe czy ktokolwiek to przeczyta... Edytowane 10 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 a chciałem wypełnić. dzięki za ostrzeżenie. LP "na raty" sam się wyłącza czy trzeba do nich pisac? rok temu samo się wyłączyło, oczekuję, że w tym będzie podobnie. w końcu deal jest taki, że masz x rat, tyle płacisz i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 tez wam zacina mecz z wczoraj? no zesz w kurwe co oni odpierdalaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 no dalej to samo ktoś wie gdzie moge znalesc toreetny bo nie sciagalem od bardzo dawna. Jak zaczalem szukac w necie trafilem na stronke gdzie byl podany wynik wiec dodatkowa frajda poszła w pizdu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 tez wam zacina mecz z wczoraj? no zesz w kurwe co oni odpierdalaja wywal coockies powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 mi przestało po 1Q, ale dźwięk się rozsynchronizował z obrazem. dobre tyle, że dźwięk był opóźniony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Look Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 na torrentach to samo...dlatego przyspieszyłem audio o ok.3 sekundy i zagrało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Odsprzedam za parę groszy League Passa na ostatnie mecze sezonu, jest ktoś chętny? Edytowane 11 Czerwca 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Odsprzedam za parę groszy League Passa na ostatnie mecze sezonu, jest ktoś chętny? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Może być nawet za piwko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Witam. Jestem nowy na tym forum. Koszykówką interesuję się od niedawna. W sumie wciągnęła mnie w temat gra NBA2k14, w którą uwielbiam grać. Mam kilka pytań odnośnie League Pass'a: 1) Dlaczego ceny na stronie nba.com wahają się? Jakiś czas temu sprawdzałem to było blisko 200zł, teraz już od około 50zł? Kiedy najlepiej kupić LP? 2) Czytałem coś w Internecie, że jak jakiś mecz jest transmitowany w telewizji amerykańskiej to nie ma go w League Pass, to prawda? Chciałbym mieć możliwość oglądania wszystkich meczy - w końcu za coś płacę. 3) Mecze oprócz Live są także w VOD że można oglądać kiedy się chce, tak? 4) Czy są jeszcze jakieś inne źródła oprócz nielegalnych torrentów, oglądania meczy NBA? (Canal+ Sport odpada) Jakieś inne wady LP? Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Tolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 1) ceny zależą od daty. Na początku sezonu to ok 400 zł, po asg coś koło 200 i t.p. Ja zawsze kupuję przed sezonem. 2) To dotyczy tylko USA, (Kanada i napewno Hiszpania też mają jakieś ograniczenia. Jak kupujesz w Polsce oglądasz wszystko na co masz ochotę. 3) Dokładnie. 4) Sa nielegalne streamy w słabej jakości dostępne w serwisach zajmujących się takimi streamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ok dzięki, a teraz jest chyba najtaniej. 50zł widziałem, tak? Jakiś haczyk? Jak kupię to będę miał na cały rok czasu aż do następnych finałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Za 50 zł były pewnie same finały. Jak będziesz chciał kupić cały sezon to będzie około 150$ w zależności od tego jaka wersja (1 zespół/wszystkie i premium/regular). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 teraz jak kupisz, to (zapewne) będziesz miał dostęp do całego sezonu 13-14, ale do przyszłego - nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolo Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Aha, tak się domyślałem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi