Reggie31 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 tez wam tak przerywa boston-miami? nie mówię o polączeniu tylko co chwile mam czarny ekran na 2-3 sekundy, strasznie to przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 U mnie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja wtedy czekam 10 minut i oglądam z opóźnieniem. nie jest to "na żywo", ale nie tnie nic a nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 napisalem ze nie chodziło o problem z połączeniem, transmisja szła cały czas bez przerwy, po prostu pojawiał się czarny ekran Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 no mówiąc tnie miałem na myśli tę czarną plamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ktoś pytał o to, czy LP śmiga na iPadzie - a i owszem, jednakże HD to to nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja się pytałem Głownie chodzi mi o płynnośc, bo na laptopie mam zintegrowaną grafikę i chyba przez to momentami klatki spadają i kiepsko się to ogląda, a kupując iPada liczę min. na dobrą tranmisję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Chodzi płynnie, nie bój się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Działa ILP na androidzie 4.0.4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 25 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 działa. ja zaczynałem na 4.0.4, teraz mam 4.1.2. wszystko śmiga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawiss Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jak anulować LP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Trochę z innej beczki - jest szansa, że dojdzie mi dzisiaj hajs przelany na Paypal? Przelane jakieś 1,5h temu, tym błyskawicznym doładowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Duże prawdopodobienstwo ze dojdzie dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Nie sądze, przesyłałem tak chajs z 2 miesiące temu, również w sobotę i doszło w poniedziałek, albo wtorek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieryba33 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Byłem teraz kilka dni w Rzymie i bez problemu widziałem 2 spotkania na lp (pamiętam ze ktoś w temacie pisał , ze lp nie działa w innych krajach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 wiele było tutaj dyskusji na temat jakości LP więc wrzucam kilka screenów z leaguepassa i playera ncaa dla porównania. Jak dla mnie różnica jest kolosalna, darmowy obraz jest w o wiele lepszej jakości, żywszy i ostrzejszy. Na pewno bardziej HD. oceńcie sami https://www.dropbox.com/sh/yp1j6tl84he7ccd/8hEZeTKyFg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 To jest 720p z LP? Dawno nie oglądałem, ale wydawało mi się, że była znacznie lepsza jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggie31 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 najwyższa jakość jaka jest do wyboru 3000kbps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Lecą w ilość nie jakość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jest free trail na LP od 20 do 22 kwietnia Czyżby nie miałoby być zniżki do rozpoczęcią playoffs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi