ptak Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 6 godzin temu, balech napisał(a): Zazwyczaj są bardzo szybko, dzisiaj jakaś obsuwa. No właśnie.mialem zwyczaj po powrocie z nocki w pracy siadać do sniadanio kolacji i oglądać all possesion. A ty o 9:30 nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Czy komuś też dzisiaj nie działa download w LP? Czy to coś z moim tel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Ja mam od tygodnia taki problem z apką, że nie moge przełączaćbox score pomiędzy zespołami na gospodarzy,na dole ekranu sprawdzając wyniki. Ktoś tak ma tez? Czy cos naklikalem w ustawieniach telefonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 minut temu Udostępnij Opublikowano 28 minut temu Ja nie miałem cześć meczu na żywo a z odtworzenia głos zanikał. Same problemy ale nie niż wasze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 minut temu Udostępnij Opublikowano 17 minut temu a może to była ochrona przed treściami drastycznymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 minut temu Udostępnij Opublikowano 15 minut temu 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): a może to była ochrona przed treściami drastycznymi? Nie. To nie był mecz z KaTem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi