Skocz do zawartości

NBA League Pass

amaavel

Rekomendowane odpowiedzi

540 to standardowa cena od chyba 2 czy juz 3 lat. Poki co z tego co wiem nie ma promki na maila ani nie lata kod po necie, nie probuja tez zatrzymac przy rezygnacji. Moze testuja i biora na przerzymanie ;) imo najlepiej poczekac nawet na dzien startu sezonu, tak jak ktos pisal wyzej- nie zabraknie towaru. Jak wtedy ciagle bedzie brak promek to brac za 540.

• 2 tygodnie później...
54 minuty temu, Roggi napisał(a):

Pany, pytam głupio, bo pierwszy raz chce wykupić. Czy w tym pakiecie na jedno urządzenie też będę miał dostęp do powtórek meczy po czasie. Reklamy będą wówczas wycięte jak w NHL?

Powtórki można oglądać, powtórki bez tych przerw na reklamy, a jak oglądasz na żywo to w przerwach puszczają reklamy. 

Dzięki wielkie, będzie brane 😐.

Dwadzieścia lat NHL pass, drużyna była złotym standardem dla reszty ligi. Umiera twórca imperium, wszystko dziedziczy zjebana dwójka dzieci , która nie ma pojęcia o sporcie i robi z tego patologię jeszcze większą niż Sacramento Kings.

Kapitan żąda wymiany , zwalniają GMa legendę klubu w okresie gdy nikt normalny tego nie robi, UFA nie chcą nawet odbierać telefonów , a teraz kibice krzyczą " sprzedaj zespół "🫣. Nie dam więcej zarabiać dla śmiecia. 

7 godzin temu, Roggi napisał(a):

Pany, pytam głupio, bo pierwszy raz chce wykupić. Czy w tym pakiecie na jedno urządzenie też będę miał dostęp do powtórek meczy po czasie. Reklamy będą wówczas wycięte jak w NHL?

Będziesz miał sporo opcji. Mecz tylko z posiadań lub 5 minutowe mecze. Wersje skondensowane czyli tylko udane akcje które oszczędzają czas ale wiesz że wpadnie do kosza itd…. 

3 godziny temu, Roggi napisał(a):

Dzięki wielkie, będzie brane 😐.

Dwadzieścia lat NHL pass, drużyna była złotym standardem dla reszty ligi. Umiera twórca imperium, wszystko dziedziczy zjebana dwójka dzieci , która nie ma pojęcia o sporcie i robi z tego patologię jeszcze większą niż Sacramento Kings.

Kapitan żąda wymiany , zwalniają GMa legendę klubu w okresie gdy nikt normalny tego nie robi, UFA nie chcą nawet odbierać telefonów , a teraz kibice krzyczą " sprzedaj zespół "🫣. Nie dam więcej zarabiać dla śmiecia. 

Red Wings? 

13 minut temu, Wiatrak1897 napisał(a):

Mi sie udalo wyrwac znizke 30%. W ipadzie mam apple id, ktorego email nigdy nie uzywalem jako nba id. W aplikacji NBA po kliknieciu w terminarzu na baner ze moge miec do 30 % znizki od razu przekierowalo mnie do zakupu za pomoca apple store i pojawila sie cena za pierwszy rok subskrypcji 380 zl :)

Za premium ? 

25 minut temu, Wiatrak1897 napisał(a):

Mi sie udalo wyrwac znizke 30%. W ipadzie mam apple id, ktorego email nigdy nie uzywalem jako nba id. W aplikacji NBA po kliknieciu w terminarzu na baner ze moge miec do 30 % znizki od razu przekierowalo mnie do zakupu za pomoca apple store i pojawila sie cena za pierwszy rok subskrypcji 380 zl :)

Udostępnij komuś dwa wolne sloty i masz już w sumie za darmo :P Ja mam premium ale po fabrycznej cenie 539.99, udostepniam dwa i za te 180zł jak na ~1420 spotkań to żyć nie umierać.

2 minuty temu, MTH napisał(a):

Udostępnij komuś dwa wolne sloty i masz już w sumie za darmo :P Ja mam premium ale po fabrycznej cenie 539.99, udostepniam dwa i za te 180zł jak na ~1420 spotkań to żyć nie umierać.

Juz mam dogadane dwie osoby. Czekalismy na promke i sie udalo :) To jest na bank powiazane jakos z apple pay bo nawet w subskrypcji mam napisane zeby zarzadzac przez apple.

8 minut temu, balech napisał(a):

I tak wchodzi bez płatności Google, przed chwilą zleciłem przelew, pewnie w poniedziałek zaksięguja, nie trzeba Google pay

Na nowe konto czy jak?

Mi pokazuje ciągle 540 czy to na nowe- dzisiejsze, czy stare konto.

Jakieś tipy?