ptak Opublikowano 13 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 No właśnie muszę powalczyć i ten rabat bo 540 na 3 to dla mnie "za dużo" oglądam tylko Celtics no i mam wszystkie kanały sportowe w tym kraju więc co lepszy mecz będzie na C+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrak1897 Opublikowano 14 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2024 Cześć Jeżeli komuś brakuje jednej osoby do League Passa to chętnie się podepnę. Piszcie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 Jak mogę uzyskać owa zniżkę? Mam LP od 2 lat i jak mam się z nimi targować? Bo zdecydowanie lepiej zapłacić 460 niż 540 Bo jak założę nowe konto to nie da rady nic utargować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignem-feram Opublikowano 15 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 6 godzin temu, ptak napisał(a): Jak mogę uzyskać owa zniżkę? Mam LP od 2 lat i jak mam się z nimi targować? Bo zdecydowanie lepiej zapłacić 460 niż 540 Bo jak założę nowe konto to nie da rady nic utargować? Należało przed odnowieniem umowy zrezygnować z subskrypcji. Wtedy z automatu dostajesz ofertę x% niższa. Ja w tym roku -15%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny81 Opublikowano 16 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2024 (edytowane) W dniu 12.10.2024 o 08:40, człowiek...morza napisał(a): ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z forum e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %. Za poradą jak powyżej, 2x odmowa i za trzecim razem 20% zniżki. Z tym, że najpierw musiałem zapłacić cenę regularną a za kilka dni zwrot 20% na konto. W dniu 12.10.2024 o 08:40, człowiek...morza napisał(a): ja napisałem do nich. w pierwszej wiadomości odmówili, ale jak sie poskarżyłem, że moi koledzy polacy z e-nba dostali rabacik i co to za nierówne traktowanie stałego klienta, to w drugiej dali 15 %. Edytowane 16 Października 2024 przez czarny81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 Czy ktoś w Holandii może korzystać z LP kupionego w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2024 1 godzinę temu, ptak napisał(a): Czy ktoś w Holandii może korzystać z LP kupionego w Polsce? było już poruszane - może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Dobra, nieaktualne. Czyli mam jeden wolny slot. Jak ktoś jest zainteresowany to może podbić na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) @ptak ile za ten dostęp? Edytowane 21 Października 2024 przez Mich@lik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiatrak1897 Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 9 godzin temu, ptak napisał(a): Dobra, nieaktualne. Czyli mam jeden wolny slot. Jak ktoś jest zainteresowany to może podbić na priv. Napisalem na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 21 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 (edytowane) 180 bo nie mam zniżki i jest 540 na 3 osoby. Poszło. Edytowane 22 Października 2024 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2024 LP dodało opcje multiview ZAJEBISTY patent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Myslalem ze to jest to co bylo, 2 kub 4 mecze na jednym ekranie. Multiview jest czyms innym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 50 minut temu, z8k napisał(a): Myslalem ze to jest to co bylo, 2 kub 4 mecze na jednym ekranie. Multiview jest czyms innym? możliwe, że było, ale ja w apce na ps5 dopiero pierwszy raz to zuważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z8k Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Ok, ja ogladam przez laptopa polaczonego z tv. Sprawdze jak bede mogl czy to to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 5 Stycznia Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Cześć! Pro-tip dla spóźnialskich - poczekajcie z zakupem do wtorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 6 Stycznia Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia ILP 50% zniżki. Trzeci rok z rzędu kupuje za 199zł. To jest dopiero uczciwa cena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) W związku z obniżką mam jeden wolny slot na LP. 90zł do końca sezonu. Zapraszam zainteresowanych. EDIT: Sprzedany. Edytowane 8 Stycznia przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Pany nie mogę w tym roku znaleźć "Game recap" i "All possessions", gdzie to wrzucili? Mam tylko watch full game i samo game recap, co jest kurde Edytowane 9 Stycznia przez balech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 4 godziny temu, balech napisał(a): Pany nie mogę w tym roku znaleźć "Game recap" i "All possessions", gdzie to wrzucili? Mam tylko watch full game i samo game recap, co jest kurde Jest tylko pojawia się z opóźnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi