Skocz do zawartości

NCAA 2010/11

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj FF, widzę że temat podupadł

kto ogląda ?

Każdy kto ceni fajną koszykówkę :)

co ma do rzeczy do kogo sie porownal ?

A to ma że akurat z tym dobrze trafił

Kemba i Jimmer to typowi NCAA superstars napierdalatorzy z mocnym downsidem na poziom NBA

Z tym to cięzko powiedzieć, dla mnie Walker to taki trochę poors man Iverson, ale cholera wie czy jak trafi do odpowiedniej ekipy to czy nie zrobi seryjnie dobrej kariery, coś przynajmniej staty moze kręcić luzem jak Brooks przed rokiem, zobaczymy czy się kolesiowi będzie chciało. Co do Jimmera to chłopak jest seniorem każdy widzi co potrafi, najlepszy shooter w tym drafcie nikt sobie po nim nie obiecuje takiej gry jak w BYU, ale imo nie powinno też dziwić jeśli chłopak będzie grał jako ta lepsza wersja JJ czy KK, plus strasznie niedoceniony z niego pg a on potrafi seryjnie dobrze rozegrać podać itd to mu może bardzo pomuc w NBA.

Barnes bez szału

co k mać bez szału :) a ile to razy trafia się taki freshman jak on z takimi skilsami z takim rzutem

kto mi sie nie podobal

Jimmer Freddette

:D To zaskoczenie, daj takiego typa w wersji bezmyślny nyger koleś będzie padał mu do stóp :roll:

Terrence Jones - zadnych NBAowskich talentow

Oprocz tego że chłopak potrafi w sumie wszystko w mniejszym bądź większym stopniu, ramę ma świetna, nie często sie taki 1 roczniak trafia, no ale to Williams zasługuje na "szacun" nie Jones :roll:

To jest trochę paradoks nie? Zawodnicy zapierdalają spod jednej obręczy pod drugą i czasem są takie serie, że kto zbierze ten dzida i tak z obydwu stron przez kilka posesji, czyli ostrzejszy run'n'gun niż Suns za czasów Mike'a, a jednak zachwycamy się obroną :D

Ogólnie ja rozumiem, że to drużyny akademickie, jednak to co w tym meczu wyprawiali zawodnicy Bulldogs to tragedia.. Co chwila siepanie za trzy. Bez zaglądania w statystyki, wydaje mi się, że było to z ponad 60% rzutów z gry..

Gdzie był coach? Chyba nie była taka taktyka.. Póki siedziało trochę Mackowi i Ccc.. temu blondasowi małemu to trzymali się w grze, ale potem tragedia. Dość powiedzieć, że pierwsze (sic!) punkty in the paints zdobyli jakieś 2-3 minuty przed końcem ..? Nawet już pomijając te siepanie za 3, to przestrzelili kilka naprawdę łatwych rzutów, choć druga rzecz, że czasem im tam piłka dosyć pechowo z tego kosza wypadała, a wpadać za nic nie chciała.

Kemba look like Wall.. też wydaje wam się? :D (nie wiem czy ktoś już to pisał, bo podobieństwo dosyć znaczne dla mnie, oczywiście mówię o wyglądzie)

Lamb będzie zajebistym frashmanem w lidze, coś w stylu Igiego..

Ogólnie liczyłem na więcej emocji na koniec, ale jednak w 2H UCON zniczczyli Butlerow.

Jezeli juz ogladam NCAA to glownie ze wzgledu na obrone

Gustów nie wypada oceniać, ale NCAA ze względu na obronę to imo przynajmniej brzmi jakoś dziwnie.Jedni nazywają ten mecz marnym, dla mnie on był mocno porypany, Butler prawie całe dobre wrażenie zatarli po tegorocznym MM tym finałem, 18% to po prostu głowa mała. Zwycięzców się nie sądzi ale Kemba to prawdziwy pg :D;)