Maciek9020 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Do tego jest przyzwoitym obrońcą i naprawdę nie można go nie doceniać, największy po Fieldsie steal tego draftu.Neal był undrafted w 2007 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 tak szczerze, widziecie kandydata w SDC ktory jest w stanie pokonac Griffina, szczegolnie przy tym calym hype wokol jego dunkow? bo jak dla mnie to jest pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quester Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 A co ma hype wokół czyichś dunków do możliwości wygrania konkursu? :roll: Griffin ma warunki więc je wykorzystuje robiąc mase wsadów na meczach, ale to niekoniecznie sprawiać, że ktoś ma talent do robienia prawdziwych finezyjnych kombinacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 to, ze papa Stern pewnie bedzie staral sie promowac Blake no wlasnie ma warunki, robi mase wsadow na meczach i widac jaki ma zasieg, a z takim zasiegiem to moze tych kombinacji wykonywac mase, wiec jak juz pisalem to raczej pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 to, ze papa Stern pewnie bedzie staral sie promowac Blake no wlasnie ma warunki, robi mase wsadow na meczach i widac jaki ma zasieg, a z takim zasiegiem to moze tych kombinacji wykonywac mase, wiec jak juz pisalem to raczej pewniakTo samo mówiłem o Iggym, a wygrał zasmarkany karzeł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tajowi nie mozesz nic zarzucic. Zasluguje wiadomo, że taj też zasługuje*, tylko nie potrafię znaleźć odpowiedniego wytłumaczenia na fakt, że znowu poimnięto Lawsona. *-będę się jednak upierał, że "Trzeba było kogoś wziąć z wysokich" 7,4/5,7? To wystarczy do nominacji? Nie chcę mówić, że kogoś nie powinno być w rosterze, tylko najnormalniej w świecie szkoda mi Tya. Nie będę płakać z tego powodu, ale jeszcze kilka dni będę mocno skwaszony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 tak szczerze, widziecie kandydata w SDC ktory jest w stanie pokonac Griffina, szczegolnie przy tym calym hype wokol jego dunkow? bo jak dla mnie to jest pewniak Tez sie boje ze nawet jak mu sie zachce rzucic za 3 to i tak wygra, jednak ja wierze w McGee i przede wszystkim wydaje mi sie ze DeRozan moze w tegorocznym konkursie pokonac wielkiego Blake'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Tez sie boje ze nawet jak mu sie zachce rzucic za 3 to i tak wygra, jednak ja wierze w McGee i przede wszystkim wydaje mi sie ze DeRozan moze w tegorocznym konkursie pokonac wielkiego Blake'aTak czy inaczej to może być najlepszy sdc od lat, ja tam wierze w DeRozana, na kolesia dunki fajnie się patrzy, umysłowo nie wiem ale koszykarsko jest bardzo lotny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Griffin nie wygra SDC, no chyba że reszta da ciała. ;] Ale się nie założę, bo przez tego pajaca już 100 jestem w plecy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Cala ta sprawa z Griffinem i jego dunkami jest juz tak rozdmuchana ze naprawde ciezko bedzie mu nie wygrac tego konkursu ;] Na meczach potrafi zapakowac tak ze przeciwnicy do nastepnej przerwy dochodza do siebiea co dopiero bez obrony chociaz ja osobiscie wierze w "mojego" czlowieka czyli deRozana xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celmaki Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No właśnie nie wiadomo. Bo np. Rudy Gay też ma genialne wsady w trakcie meczów a jak go wzięli do SDC to okazało się że się nie nadaje. Wsadzanie w meczu nad innymi to jedno, w meczu możesz kogoś zgwałcić bez wazeliny a on nie będzie mógł nawet się zaczerwienić bo technika dostanie. W konkursie nikt nie da ze sobą zrobić czegoś takiego. Tutaj wsadu muszą być bardziej finezyjne niż siłowe. Dlatego Carter czy J-Rich są legendami a Howarda wszyscy mają dosyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6088181 4 celtics :D biedny wschód, tak bym to nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 hej Manu i Blake, mam nadzieję że nie pozwolicie mi zasnąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Niesprawiedliwe, że Boguta znowu pominęli, bardziej zasługuje na to od Joe Johnsona. Na zachodzie z kolei szkoda mi, że nie dali Parkera zamiast Westbrooka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 WESTbrook musi byc! Jest jeszcze jedno miejsce na zachodzie za Yao. Mam nadzieje ze wybiora kogos nowego- Aldridge'a, albo chociaz Love'a. Na wschodzie nie rozumiem dwoch przedstawicieli Atlanty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Duncan? Really? Aldridge zdecydowanie bardziej zasłużył i zdecydowanie bardziej by mu zależało, tak Tim wejdzie na 3 minuty i tyle z tego powołania będzie. Za Yao ma być Nash. Blake pierwszy rookie od lbj, który bez pomocy chińskiej centrali zagra w asg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 czterech rezerwowych z c's? powolaliby kogos innego zamiast jednego z nich, np Boguta. lub za Bosha na zachodzie straszny scisk na skrzydlach, ktos musial byc pokrzywdzony. mogli dac Gasola i Duncana w glosowaniu jako C i byloby odrazu luzniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 4 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Joe Johnson? no kurrrwa, znowu nie ma Shaqa? :roll: poza tym skład wschodu prawie taki sam jak rok temu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Za Yao ma być Nash. Skąd takie info? Fajnie by było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Za Yao ma być Nash. Skąd takie info? Fajnie by było... Gdzieś mi się to o oczy obiło, na którymś twitterze. Phoenix's Steve Nash is a strong favorite to replace the injured Yao Ming on the Western Conference roster, sources told Y! Sports Twitter wojnarowskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi