piotreksuper Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 myślałem że można zmieniać kolejność bidowanych graczy...???czy nowych mam dać na koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 myślałem że można zmieniać kolejność bidowanych graczy...???czy nowych mam dać na koniec?zawsze na koniec! przekreslasz stary oferowany kontrakt i na sam koniec dajesz nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 OK,juz rozumiem i sorry za utrudnienia,nie było to specjalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 taka zmyłka żebym się nie zorientował? :-) nie ze mną takie numery hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 myślałem że kolejność możemy sami modyfikować,bo skoro mam 4 miejsca w składzie a biduje 7 graczy to chciałbym aby w pierwszej kolejności trafili do mnie zawodnicy za Mle i LLe.Wcale nie chciałem tego ukrywać :mrgreen: ,bo każdy wydany grosz przez Hawks,zwiększa mi szanse na pozyskanie Turnera w przyszłym FA :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 nic Ci kolego nie daje póki kontrakty są tylko na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Chyba koniec etapu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Oby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 bid strikera po czasie , wiec wyglada na to ze skonczylismy FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 na kiedy planowane są kampy? muszę zaplanować odnowę biologiczna zawodników ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 w tamtym roku z tego co pamiętam Kampy były od razu po simce 5 etapu,oby w tym było tak samo;). Mam trochę młodzieży w składzie może jakiś pajac się rozwinie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 w tamtym roku z tego co pamiętam Kampy były od razu po simce 5 etapu,oby w tym było tak samo;). Mam trochę młodzieży w składzie może jakiś pajac się rozwinie... simka 5 etapu po godzinie 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 i jak Idzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 przepraszam, ale nie dam rady dzis zrobic simki. za duzo spraw na glowie. obiecuje, ze jutro rano sie tym zajme. no i zrobie od razu campy. tak wiec, bedziecie mieli czas przez swieta na analize cyferek waszych zawodnikow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 świetny pomysł Geddo z campami! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Nuggets -73 w potencjale + 173 w skillach Acie Law - podpisany za minimum i w sumie nikt inny go nie bidował, w ostatnim sezonie grał nieźle (34 min; 18,3 pt; 7,4 as; 3,9 reb;1,6 stl; 47% za3) powinno być jeszcze lepiej +40 w skillach, +11 stl, +10 3p, +7 drive d, -3 w potencjale Enes Kanter - fajnie się rozwija +37 w skillach, +7 postd, +7 dived, +7 oreb, +6 permd, +5 pas, +4 stl, +4 hnd, -9 w potencjale Bill Hanzilk (rookie) +36 w skillach, +15 stealing, + 10 permd, +7 drived, -8 w potencjale Willie Redd +27 w skllach +8 zb, +6 bl, -8 w potencjale Correy Joseph +25 w skillach +11 pass, +4 stl -8 w potencjale Tyler Hansbrough (FA) powinien dać radę w S5 +20 w skillach +5 dreb, i po trochę wszędzie indziej -4 w potencjale Pavel Podkolzine tutaj miłe zaskoczenie :wink: +11 w skillach +5 in, +4 hnd, +4 perd, +3postd +1 w potencjale Ivan Chiriaev -11 w skillach, ale po trochę wszędzie więc nie ma tragedii, zawiódł Mark Aguirre jest na 0 i -10 w potencjale, Azubuike -16 głownie zbiórki podanie i blok, więc nie będzie tragedii, -19 Summers do wyjebania, reszta na tym samym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Dzięki Geddo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 linki do plikow CSV przed i po campach: csv przed campami csv po campach obecnie wszyscy zawodnicy ktorzy sa na FA, maja status waiver przez najblizsze 48h. jesli ktos chce kogos podpisac, musi wyslac informacje na mail simbasketowy ( simbasket@wp.pl ). zasady pozyskiwania zawodnikow odbywac sie beda na nastepujacej zasadzie. jesli dwa (lub wiecej) zespoly zglosza sie po tego samego zawodnika, to dostaje go ta druzyna, ktora miala slabszy bilans zeszlego sezonu! W czym albo jak mam otworzyc te pliki, zeby nie bylo wszystko porozjezdzane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Akurat Xam prosił o taką wersję, bo nie ma Excela, więc nigdy wszystkim nie dogodzimy. CSV łatwo jest obrobić, poniżej instrukcja dla Office 2007, jak ktoś ma starsze wersje, to może podać jak to wygląda, wrzucę do przyklejonego tematu. W Office 2007 otwieramy plik .csv, zaznaczamy kolumnę A. W menu Dane -> Tekst jako kolumny. Wyskakuje okienko, klikamy Dalej, w drugim zaznaczamy ograniczniki "przecinek" i znowu dalej, w trzecim oknie Zakończ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ok, podziałało Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi