Dunk Fan Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Mam już starterów, ale źle rozegrałem 3 etap, co mnie będzie kosztować utratę 1 zawodnika za więcej niż minimum. Szkoda, ale przynajmniej najważniejszy problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wow, to chyba najszybszy Day4 w historii simki. Wklepałem oferty, sejw leci na serwer. Zasimuje Geddo, bo w przeciwieństwie do mnie nie bidował w tym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Fuck: Nie ma ograniczenia czasowego ile może trwać jeden etap Free Agency (dolna granica to 48h).Wydawało mi się, ze zmieniliśmy na 24h. No to czekamy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 wydaje mi sie że przebicie gracza Ice23 jest nieprawidolowe...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 prawda, by zmienić lata i % konieczna jest podbitka o min. 200 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 kto w końcu prowadzi memphis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 geddo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 czy bid dunk fana jest ważny? co jest trochę sprzeczny z zasadami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 wydaje mi sie że przebicie gracza Ice23 jest nieprawidolowe...??Zgadza się. czy bid dunk fana jest ważny? co jest trochę sprzeczny z zasadamiFinansowo wygląda mi ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Co niby jest sprzeczne z zasadami? LLE mam, przebito Telfaira to skusiłem się na Wade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 finansowo jest ok Nie edytujemy postów, a więc nowe oferty oraz przebicia składamy w nowym poście zawierając w nim również poprzednie oferty, także te z których się wycofaliśmy. Te nieaktualne zaznaczamy przez umieszczenie ich w tagu (jest też w panelu na górze) co w praktyce oznacza przekreślenie. Dodatkowo, żeby ułatwić pracę komisarzom oferty składamy w liście numerowanej gdzie ten znak: rozumiem ze to w takim razie tylko guidelines? ze niepotrzebnie marnowalem po 10 min czasu żeby dodać te p... s-ki w nawiasikach kwadratowych walcząc na głupim telefonie żeby bidy były takie jak w instrukcji bo można to olac? czyli jeśli następny mój bid będzie wyglądał tak: Wade LLE, anth r 2mln rok, m Conley MLE* 2 mln rok to będzie ok? wqwia mnie ze jestem taki glupi i się przejmuje i tracę czas niepotrzebnie zeby bidy byly jak prosiliscie i tyle. a okazuje się ze nie trzeba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Tylko żebyśmy nie mieli Lockout-u :mrgreen: .Zgadzam się z Xamelem,jak do tej pory każdy z bidujących przestrzegał podstawowych reguł Fa,więc nie róbmy partyzantki...Nic wielkiego sie nie stało,rzucajcie kasą w jak najdłuższe kontrakty... :mrgreen: Ciekawe ile osób za rok da Bynumowi Maxa,będzie prawie jak loteria w drafcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wyluzuj Xamel, bo jakaś żyłka Ci pęknie. Poprawione, ja nie przywiązywałem do tego wagi... Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 rozumiem ze to w takim razie tylko guidelines?Nah, patrzylem pod katem finansowym i tam jest ok. Forma rzeczywiście się nie zgadza, więc oferta nieważna. DF: nowy post, nie edytuj starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zrobione. Teraz to proponuje stary post usunąć by było czysto i ładnie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Wyluzuj Xamel, bo jakaś żyłka Ci pęknie. Poprawione, ja nie przywiązywałem do tego wagi... Sorry. :-) teraz jestem szczęśliwy. lubię czasem bez sensu podramatyzowac na forum. pzr PS: teraz to ja muszę iść poprawiać swój bid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 czy z umowy minimalnej mozna rezygnowac bez przebicia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Nie bylo przebicia Iguodali więc nie mozna go chyba wykreślić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Z tego co pamietam jeszcze z czasów e-basketu, gdy komisze wypisywali wszystkie oferty w pierwszym poście, to minima nigdy nie był zaznaczone żadnym kolorem, co znaczyło, że można je wycofać w dowolnym momencie, ale jeżeli się mylę, to nie widzę żandego problemu i Igi wróci na swoje miejsce. btw jakby to wszystko miało jakieś znacznie prócz kosmetycznego :roll: I tak w ogóle średnia wieku mojego składu, w tym momencie, to 32,8 l. Bójta się wszystkie domy starców :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Tak, minima można wycofywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi