Skocz do zawartości

Trades & Rumors - Season 2010/2011

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

wygral lige? nie.

Lakers naprawde nie musza wygrywac co roku :wink: , dla przypomnienia Lakers w 91' roku nie byli faworytami na zachodzie. Druzyna do pobicia bylo Portland Drexlera ktorych Lakers ograli 4-1 albo 4-2.

Pozniej odszedl Magic i juz nie bylo tak kolorowo

To zes przywalil farfocla :shock:

Pozniej odszedl Magic i juz nie bylo tak kolorowo

bo?

Odejscie Magica nieszczesliwie dla Lakers zbieglo sie z kontuzjami Worthego ktory niby gral do 94 jednak duzo mniej niz przed kontuzja. Lakersi bylli zbudowani pod Magica, gdy druzyna z dnia na dzien traci najwieksza gwiazde (a Magic byl najwieksza gwiazda calej ligi nie tylko Lakers) a druga opcja lamie sie nieodwracalnie to moim zdaniem hybryda Reda Auerbacha z Philem Jacksonem moglaby miec ciezko a co dopiero Mike D Snr.

bo?

Odejscie Magica nieszczesliwie dla Lakers zbieglo sie z kontuzjami Worthego ktory niby gral do 94 jednak duzo mniej niz przed kontuzja. Lakersi bylli zbudowani pod Magica, gdy druzyna z dnia na dzien traci najwieksza gwiazde (a Magic byl najwieksza gwiazda calej ligi nie tylko Lakers) a druga opcja lamie sie nieodwracalnie to moim zdaniem hybryda Reda Auerbacha z Philem Jacksonem moglaby miec ciezko a co dopiero Mike D Snr.

no i tak samo napisał: odszedł Magic, więc nie było kolorowo, więc trener nie miał wiele szans na osiągnięcie sensownego wyniku

Greg Oden on Celtics' radar

Bardzo dobrze celują. Oden nie może zbyt wiele krzyknąć, ryzyka dużego nie ma a zyskać można w c***. Lepszego centra i tak nie wyciągną a biorąc pod uwagę emeryturę Onilów i drewnianego Krstica pod koszem to nie widzę innej opcji. Mógłby z tego wyjść ciekawy rebuilding

ryzyka dużego nie ma

To zależy jak patrzeć.

Np. ryzyko, że się połamie jest bardzo duże.

No nie zrozumiałaś mnie, ja jestem tego świadom ale jeżeli da się go podpisać za 5,6 baniek to ja bym to zrobił. Bo taka kwota nie zakurwi payrollu jakoś nieprawdopodobnie a jeżeli nogi wytrzymają (np. jak u Amare) to zysk będzie ogromny.

No nie zrozumiałaś mnie, ja jestem tego świadom ale jeżeli da się go podpisać za 5,6 baniek to ja bym to zrobił. Bo taka kwota nie zakurwi payrollu jakoś nieprawdopodobnie a jeżeli nogi wytrzymają (np. jak u Amare) to zysk będzie ogromny.

Findek to Ty w razie tradu Bynuma do Hawks pisales ze On jest "unproven " z powodu mozliwosci urazu?

A co do Odena , juz byly GM PTB , nie chcial mu dawac 60 mln na 5 lat?

Findek to Ty w razie tradu Bynuma do Hawks pisales ze On jest "unproven " z powodu mozliwosci urazu?

A co do Odena , juz byly GM PTB , nie chcial mu dawac 60 mln na 5 lat?

5 a 15 baniek Bynuma to jest kolosalna różnica. Byle śmieć grający na C w tej lidze zarabia 5 baniek, Krstic chyba 6. Więc albo celujesz w jakiegoś Diopa, który i tak będzie Cię kosztował więcej albo w Odena jeżeli możliwe jest podpisanie go za mniejszy pieniądz. Jeżeli faktycznie chodzi tutaj o takie pieniądze jak wspominasz, no to ktos tutaj z c***a spadł i się potłukł - nie ma o czym mówić.