Maciek9020 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Hahahaha widać jakie masz pojecie o baskecie. Wade NIE UMIE GRAC TYLEM, gdyby umiał to by grał zwłaszcza z ta kontuzja nadgarstaka. Jeśli ogladnal bys wystarczajaca ilosc meczy LA to bys w tym momencie skasował konto na tym forum po tym co powiedziałes. To co takiego napisałem o KB nieprawdziwego ze powinienem skasować konto gamoniu? Nie podałeś żadnego argumentu, że jest inaczej. Twoj 3 post a rzucasz sie dzieciaku jak gimnazjalista. Te prostackie hahahaha zachowaj dla domowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnodzis Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Własnie edytwałem posta. A Twoj argument o skuteczność z gry w jaki sposób odnosi sie do gry tyłem do kosza. Ktoś kto oglada LA na bierząco wie ze granie plecami to drugi arsenał Kobiego. Co z tego że to moj 3 post w jakis sposob mnie to dyskredytuje?Rozumiem ze wg Ciebie ilosc postów na forum świadczy o wiedzy na temat basketu...;ooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Co z tego że to moj 3 post w jakis sposob mnie to dyskredytuje?Rozumiem ze wg Ciebie ilosc postów na forum świadczy o wiedzy na temat basketu...;ooo ćwierćmózgu, Maćkowi chodziło o to, że ledwo co się zarejestrowałeś a już się spinasz. Sam sobie dopisałeś, że duża ilość postów = duża wiedza o baskecie. :roll: pozdro i poćwicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimnodzis Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A co wogole watek spinania sie i mojego wieku ma w tym temacie? Koleszko idz lepiej odrabiać lekcje na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhatan94 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Lepsze warunki na grę post up ma LBJ od Wade'a , Dwyane'owi jak już pisałem wzrost w tym wcale nie pomaga. Mimo to King na to jeszcze nie wpadł ,że mógłby to wykorzystać na swoją korzyść, może jak mu zaczną gwizdać te jego crab dribble i machanie łokciami we wszystkie strony świata to inaczej podejdzie do zagadnienia mało widowiskowych ,ale przydatnych umiejetnosci, zagrań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 A co wogole watek spinania sie i mojego wieku ma w tym temacie? Koleszko idz lepiej odrabiać lekcje na jutro.I dalej się spinasz... To ty lepiej idź odrób lekcje, bo g wymienia się na ż...pisze się koleżka mądralo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor94 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ahh... normalnie kocham to forum i to jak po 3 postach dyskusji zaczynacie się wyzywać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ahh... normalnie kocham to forum i to jak po 3 postach dyskusji zaczynacie się wyzywać :mrgreen:Zemnie marny znawca internetowych realiów, to nie wiem jak jest na innych forach, ale ciekawi mnie czy tylko nasze to wyjatek, jakoś wątpie, poza tym co tu się dziwić jak obrażasz Kobe albo Wadea to gorzej jak byś po czyjejś starej pojechał :wink: riposta musi być zdecydowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 weźcie zbanujcie te marną prowokację. Jak widzę takie pojazdy typu "odrób lekcje na jutro" to nawet pusty śmiech mnie nie łapie tylko normalnie bym permbana wjebał mu na ip czy co to się tam robi żeby takie ścierwo nie trollowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Ahh... normalnie kocham to forum i to jak po 3 postach dyskusji zaczynacie się wyzywać :mrgreen:Zemnie marny znawca internetowych realiów, to nie wiem jak jest na innych forach, ale ciekawi mnie czy tylko nasze to wyjatek, jakoś wątpie, poza tym co tu się dziwić jak obrażasz Kobe albo Wadea to gorzej jak byś po czyjejś starej pojechał :wink: riposta musi być zdecydowana uwierz mi, że na tym forum nie ma spięć. Po prostu człowieku uderz mychą w napis ignoruj i masz delikwenta z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi