Qba Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 To nie wina obrony Maslon, a kluczowych błędów Marco. Quarter: 4 Time Remaining: 0:49 Raptors 110, Nets 107 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nets ball: Marco Belinelli brings the ball over the timeline. Marco Belinelli drives to the inside. Marco Belinelli shoots from the inside. He is fouled by Leandro Barbosa. The basket is good. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:39 Raptors 110, Nets 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nets ball: The Nets call a timeout. Marco Belinelli will shoot one free throw. The first free throw is not good. Michael Beasley(Raptors) gets the rebound. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:37 Raptors 110, Nets 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Raptors ball: Michael Beasley attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. Michael Beasley dribbles in backcourt. Michael Beasley brings the ball over the timeline. Michael Beasley dribbles on the right wing. Michael Beasley shoots from the right wing. It's Good. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:20 Raptors 112, Nets 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nets ball: Marco Belinelli inbounds the ball to D.J. Augustin D.J. Augustin passes the ball to Marco Belinelli (Backcourt). Marco Belinelli is called for traveling. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:13 Raptors 112, Nets 109 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Marco miał fatalną dyspozycję dzisiaj, ale faule DJa (tylko 17 minut), Luha i Huntera to prawdziwy problem. Zwłaszcza tego ostatniego, bo nie mam dla niego dobrego zmiennika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Western Conference Finals: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Warriors Bilans serii: 4:1 dla Sonics Warriors 85 - Sonics 119 play-by-play Warriors 97 - Sonics 95 play-by-play Sonics 117 - Warriors 110 play-by-play Sonics 104 - Warriors 86 play-by-play Warriors 96 - Sonics 113 play-by-play Eastern Conference Finals: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Nets Bilans serii: 3:3 Nets 119 - Raptors 90 play-by-play Nets 107 - Raptors 117 play-by-play Raptors 92 - Nets 101 play-by-play Raptors 126 - Nets 97 play-by-play Nets 109 - Raptors 112 play-by-play Raptors 86 - Nets 104 play-by-play Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 20 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2010 eh, Game Seven Baby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Western Conference Finals: vs Bilans Regular Season: 4:0 dla Warriors Bilans serii: 4:1 dla Sonics Warriors 85 - Sonics 119 play-by-play Warriors 97 - Sonics 95 play-by-play Sonics 117 - Warriors 110 play-by-play Sonics 104 - Warriors 86 play-by-play Warriors 96 - Sonics 113 play-by-play Eastern Conference Finals: vs Bilans Regular Season: 3:1 dla Nets Bilans serii: 4:3 dla Raptors Nets 119 - Raptors 90 play-by-play Nets 107 - Raptors 117 play-by-play Raptors 92 - Nets 101 play-by-play Raptors 126 - Nets 97 play-by-play Nets 109 - Raptors 112 play-by-play Raptors 86 - Nets 104 play-by-play Nets 103 - Raptors 105 play-by-play Kolejne mecze w sobotę! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 Graty Qba, powodzenia w finale Nawet nie będę zerkał w pbp żeby się nie dobijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ... końcówka warta Game Seven, masakra. Westbrook już spłacił część swojego nowego tłustego kontraktu. wielkie dzięki za tą serię i niesamowitą realizację Maslon. i oczywiście za to, że ciągniesz nam całą tą zabawę całymi siłami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 noo ładnie Panowie Maslon i Qba ciekawa rywalizaja > szkoda ze Szak już nie gra no ale finał i tak szykuje się ciekawy. Ale mam prośbę > kończcie to szybko bo draftowcy czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Wow, postanowiłem zajrzeć i zobaczyć, co słychać w Simbie i przeżyłem niezłego szokera Mimo, że piłka ciągle w grze, to już teraz złożę szacuna dla debiutującego menago Sonics. Widzę, że nie oddałem drużyny w aż tak trudnej sytuacji :wink: , choć oczywiście bez zmian się nie obyło. Niemniej pomimo to jest finał! Mam nadzieję, że uda ci się zdobyć misia. Też raz wszedłem z tak słabym bilansem, hehe. Sonics to najczęściej grająca w finałach drużyna Simby, która ciągle nie wywalczyła tytułu. To już piąty raz i może teraz tobie się to uda. Już najwyższa pora, hehe. Tym bardziej, że byłby to rewanż na Raptors za poprzednie, nieudane spotkanie na tym etapie. Tak trzymać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_super Opublikowano 23 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2010 Dzięki Szak! 99% tego że jestem w tym finale to Twoja zasługa,niezły stworzyłeś mi zespół do gry.Ciekawe jakby to wyglądało gdybym podpisał Podkolzina....no ale nie ma co wracać,było minęło.Postaram się powalczyć o misia,ale rewolucji w skladzie nie przewiduje,bo nie bardzo mam kim manewrować.Słaby bilans sezonu był przyczyną kontuzji (Mckantsa) i ogrywania BUSTA leonarda.Teraz gram tylko 9 graczy....Do pięciu razy sztuka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Finals: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 1:0 dla Sonics Sonics 112 - Raptors 92 play-by-play Kolejne mecze wieczorem! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Finals: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:0 dla Sonics Sonics 112 - Raptors 92 play-by-play Sonics 100 - Raptors 88 play-by-play Kolejne mecze wieczorem! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Simka jutro z rana, sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Finals: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 2:0 dla Sonics Sonics 112 - Raptors 92 play-by-play Sonics 100 - Raptors 88 play-by-play Raptors 120 - Sonics 110 play-by-play Kolejne mecze późnym wieczorem! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 sonics po prostu rzadza, jak raptors wyjda z 0-2 u siebie to bedzie tez niezle (wiem wiem 1-2 juz jest) a tak wogole to nie wiedzialem ze jest dozwolone granie w finale z Boshem ... moze nie wszystko stracone dla b. wrigtha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Pary Playoffs 2014 Finals: vs Bilans Regular Season: 1:1 Bilans serii: 3:1 dla Sonics Sonics 112 - Raptors 92 play-by-play Sonics 100 - Raptors 88 play-by-play Raptors 120 - Sonics 110 play-by-play Raptors 99 - Sonics 102 play-by-play Kolejne mecze jutro! Playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 O której jutro będzie simka Maslon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Mam trochę zakręcony tydzień i nie mogę obiecać na 100%, ale prawdopodobnie 18-19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 droga sonics do finalu: 4-1 z kings 4-2 z suns 4-1 z gsw teraz 3-1 fcuking dominant sytuacja raptors jest bardzo zla sonics zazwyczaj wygrywaja seriami z kings najpierw 0-1 potem 4 wygrane z rzedu z suns 3-0 ( czyli 7 wygranych z rzedu!!!) 0-2 i 1-0 z gsw 1-0, 0-1, 3-0 ( czyli na przelomie serii 2-0) final zaczeli od 2-0 (5 wygranych z rzedu) sonics wygrywaja co najmniej 2 mecze z rzedu (serie 7 - 2 - 5) i przegrali dwa mecze z rzedu tylko raz (przy stanie 3-0 wiec mozna uznac ze sie rozproszyli) totalna dominacja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Troche dziwi mnie ta dominacja bo jakby nie patrzec pod koszem maja lekka kiszke... Haslema sam mialem u siebie i zadnym dominatorem to on nie jest+ Boone i dziadek Ben. Po zakonczeniu play off odrazu ruszamy z draftem??? bo mam prawie 40 mln do wydania na FA i juz nie moge sie doczekac zakupow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi