PangLoss Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ms9 czy kto się tam tym zajmuje, wyślij mi namiary na ligę PMem albo gg dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Mam nadzieję że chłopaki zdążą zorientować się że za 10 dni Draft.Jeśli taka aktywność będzie w trakcie sezonu to jestem spokojny o mój awans do ekstraklasy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Słusznie, zachowaj spokój, bo awans Ci nie grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Słusznie, zachowaj spokój, bo awans Ci nie grozi Spokojny jestem,nawet chyba za bardzo.I nie bierz wszystkiego do siebie:),bo jak ja będe pierwszy to dla Ciebie też znajdzie się miejsce w ekstraklasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 aplet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 21 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Czyli 6:4 dla losowania numerków przez aplet. Przynajmniej to mamy jasne. Teraz jeszcze czy ktoś ma kontakt do Cracka żeby go powiadomić kiedy draft i żeby zapisał się do ligi bo od ponad 2 tygodni nawet nie odebrał PMa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Zarejestrowani: 1. Robinson 2. obi 3. buu 4. Piotreksuper 5. Kobe 6. blaugrana 7. ms9 8. PangLoss Jeszcze nie zapisani do ligi: 1. crackerss 2. Mythos Zgłaszać się do MS9 po hasła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 30 juz blisko..a my nie mamy jeszcze 2graczy..crack ma w statusie niedostepny do odwolania..pytanie czy beda grali ?albo ktos zostanie wyznaczony do draftu za nich i pozniej moze dolacza, albo wprowadzamy 2ch nowych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 Mam nadzieje że zmiana terminu nie wchodzi w gre i licze że jednak chłopaki dołączą...przynajmniej Mythos który wcześniej się wypowiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 PMy z hasłem poszły, dodatkowo na gg Crackowi przesłałem. Teraz czekamy na zapisanie się chłopaków do ligi. Jeśli nie dołączą to założy się 2 nowe konta i odda się im później hasła. Czasu na dołączenie do ligi było sporo. Termin draftu znany od prawie miesiąca, a Crack nie odebrał PMa z początku września. Termin draftu nie będzie zmieniany. Zresztą teraz już może być problem ze znalezieniem terminu na Yahoo. przypominam: 30 wrzesień (czwartek), godz. 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 jest Mythos jeśli Crackerss nie zgłosi się do czwartku to zalozymy mu nowe konto i draft poleci z listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mam nadzieje że komputer wybierze mu Gortata i J.Anthonego. :mrgreen: Oby trafił mi się numerek od 1-4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 moge draftowac za crackersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Przepraszam panowie jeszcze raz, mam ostatnio w c*** roboty i malo czasu na przeddraftowe przygotowania ale na 99 % powinienem byc na drafcie choc niespecjalnie mi pasuje zmiana pierwotnego terminu Haslo znam, ale jakie jest ID ligi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 ID: 17464 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 no crack, juz chcielismy cie palic na stosie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 29 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Co Panowie, przygotowani do draftu? Bożesz, jakbym mial grać z amerykańcami to bym rok w rok wygrywał naszą ligę. Takie perełki można wyciągać w rundach 8-12, że hej. Jutro 22 zero zero, nie zapomnijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 gotowi :mrgreen:, losowanie numerków na applecie to piękna sprawa :mrgreen:Mam nadzieję że frekwencja będzie 100%. Co do amerykańców,zależy na kogo się trafi.W tamtym sezonie trafiłem na jakiegoś kosmosa w H2h,który wyciągał mi steale 5 minut przede mną i przegrałem z nim w półfinale...W tym roku po poziomie draftu widzę że pójdzie gładko 8) U nas natomiast mam zamiar zrobić niespodziankę i stworzyć skład który się utrzyma w lidze.To taki plan minimum :mrgreen: o 22 się widzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 na 99 % bedę, chyba ze na chacie bedzie impreza i sie nie da, ale postaram sie tak czy inaczej Jakąs tam liste ustawię, bo jak widze Stephena Curry'ego na bodajze 7 miejscu to mnie skręca jak bym mial ten pick wylosowac i mialo pójśc z listy Mam na kompie problemy czasami z Flashem, których nie moge sie pozbyc w żaden sposób, komp pewnie ma ze 12 lat jak nei wiecej i nie chce w niego wiele ingerowac, ale zdarza mu sie zamrozic raz na jakis czas, wiec jak będę i za chwile mnie nie będzie to uprzedzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 ja przygotowywałem się 2 tyg. temu do fuck draftu dzisiaj pewnie już nie bedzie mi się chciało nic analizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi