ms9 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Skład ligi FB#2 w sezonie 2010/2011 1. crackerss 2. Robinson 3. PangLoss 4. blaugrana 5. buu 6. Kobe 7. Mythos 8. ms9 9. obi 10. Piotreksuper Nie mamy jeszcze co prawda wszystkich deklaracji, ale możemy wstępnie ustalić pewne szczegóły. 1. termin draftu 2. numerki Roba czy aplet 1. dostosuje się byle draft był po godzinie 20 2. Rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 nareszcie :mrgreen: U mnie odpada 1,2,3 października(wesele) i 16 pazdziernika(ale to juz chyba mniej znaczący termin),reszta terminów pasuje-dostosuje sie. Losowanie Appletu przed draftem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 witam wszystkich na zapleczu ekstraklasy! numerki u roba jeśli chodzi o termin to u mnie problemu z datą nie ma, bo Fantasy Basketball ma pierwszeństwo we wszystkim xD jednak byłbym wdzięczny za ustawienie draftu o godzinie 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackersss Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Jak dla mnie losowanie apletem przed samym draftem, draft najlepiej po 8 pazdziernika w godzinach wieczornych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Born2ball Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 losowanie apletem, ja bym najchetniej przeprowadzil draft jeszcze we wrzesniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 5 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Panowie, założyłem ligę. Wstępnie zarezerwowałem termin draftu na 29 wrzesień, na 20.30. Zmieni się najwyżej. ID: 17464 hasło na PMa lub gg (2614093) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 mi pasuje a w pazdzierniku ide na jakis czas do szpitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Mi też 29 września pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Termin poki co tez mi odpowiada, kolejnosc... chyba wolalbym znac wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 29 września mi odpowiada numerki apletem przed draftem nie losuję kostkami w tej lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 termin mi nie pasuje bo o 20.30 gram w kosza w tym dniu, może być 28, 30 , byle nie 29, a jak 29 koniecznie to o 23, wydaje mi się że w godzinkę półtorej się wyrobimy, więc pora chyba jeszcze znośna pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 7 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Nie wypowiedział się jeszcze tylko buu. Zapytałem się Crackersssa czy mu wrzesień będzie pasował, ale wstępnie wychodzi na to, że innego wyjścia nie będzie miał 30.09.2010 (czwartek) godz. 22.00 ? wcześniejsze potwierdzenia już są, piszcie jeśli Wam nie będzie pasować. EDIT: na razie przewagę 4 do 3 ma aplet, Pangloss, Buu i Mythos zdecydują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 mi generalnie pasuje na tygodniu a raczej odpadają weekendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 aplet, dzięki za zmianę terminu draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 git, ja dziękuję za uwzględnienie godziny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 pasuje.W tym roku będe przygotowany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Zarejestrowani: 1. Robinson 2. obi 3. Piotreksuper 4. blaugrana 5. ms9 Jeszcze nie zapisani do ligi: 1. crackerss 2. PangLoss 3. buu 4. Kobe 5. Mythos Zgłaszać się do MS9 po hasła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 więc ten 30 to już pewny termin??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 więc ten 30 to już pewny termin???póki nic nie wyskoczy i każdemu będzie pasować to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Pasuje termin, i głosuje za aplet'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi