Mal Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Quester, ale to są Clippers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Czas zrobić z nich godnego rywala dla Lakers i porządne rivarly w LA. Zmienić logo i stroje i można grać u nich.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 BB kontuzja kolana. chyba sprained patella. w sumie ostatnio tak kiepsko gral ze przyda mu sie odpoczynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 oprocz Pavlovica, Celtics podpisali jeszcze Carlosa Arroyo http://www.bostonherald.com/blogs/sport ... um=twitter niezly ruch, Danny 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterrr Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Arroyo w miejsce Nate... hm...ciekawe posunięcie na pewno uzupełni luke bo odejściu Nate. Dobry krok dla Arroyo bo jak ogladałem mecze Miami to z duma prezentował dres klubu,a el prawie nigdy go nie zdejmował. Teraz ciekawie będzie apropos Miami : Bibby, Chalmers, House. Ciekawe kto zjmie miejsce Arroyo. House? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Będzie więcej rozegrania, mniej pierdolnięcia ( Nate był nieprzewidywalny, ale potrafił nam wygrać mecz ) Liczę na jakieś konkretne mecze Wafera i Greena (ten 20pts Jeffa ostatnio był mam nadzieje tylko przedsmakiem) w najbliższym czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Arroyo, Pavlovic... lets face it, its ova :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 game changer :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mam wrazenie, ze wytransferowanie Erdena i harangodyego i zrobienie wolnych slotow na takie diamenty jak Murphy, Pavlovic i Arroyo to taki niecny plan, ktorego jedynym celem jest trzymanie ich wszystkich z dala od Miami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RLPH Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 akurat murphy powinien się dobrze wpasować pod warunkiem otrzymania minut ( wdg mnie powinien startować ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszcząb z Atlanty Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Sto lat dla Grubego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastillon Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Garnett kozak w koncowce. Green jest swietny, ale ciezko go obecnie dobrze wykorzystac przy braku podkoszowcow. jako backup Pierca rewelacja. Rondo fatalny :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Tluscioch znow ma problemy z Achillesem. Out indefinitely. Dzisiaj Bucks bez Boguta ruchali nas na desce. Czarno to widze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 No właśnie. Najpierw Warriors, a teraz osłabieni Bucks wygrywają z nami zbiórki. Dzisiaj w pierwszej połowie ze zbiórkami była tragedia. Tego obawiam się najbardziej. Jak dotrzemy do finału i naprzeciwko znowu staną Lakers to wydaje mi się, że zjedzą nas na tablicach. Perk nam dawał dobrą zbiórkę. Wrócił po kontuzji i z miejsca robił te 8rpg. Ani Krstic, ani Green nam tego nie dadzą. Na dzisiaj naszym drugim zbierającym jest Davis. Bida. Po buyoutach więcej się spodziewałem. Murphy jak na razie wygląda na wielkie nieporozumienie. Rzut zostawił gdzieś w Indianie i od tamtego czasu rzuca na 30% FG i 15% trójek. W Celtics jak do tej pory 0/9 przy pewnie 6 open lookach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Nie dramatyzujcie.To bez Perka reszta zrobiła taki wynik w sezonie.Nawet mając Perka w składzie często przegrywaliśmy zbiórki,więc spokojnie.Patrząc na Greena cholernie podoba mi się to co widzę.Krstic też solidnie,więć ze zdrowym Shaqiem będzie tylko lepiej.Murphy jeszcze dojdzie do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obywatelPP Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Panowie, nie moglem obejrzec ostatniego meczu z bucks. jakis link do sciagniecia ? . z gory dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 http://www.fileserve.com/file/AGVB8xm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyCeltics Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Ostatnio oglądałem The Assocation. Bedzie brakowac Perka. Raz że zbiorki (sorry Nenad), dwa- team spirit. I Nate (potrafil wygrać nam mecz) i Perk byli juz częścią tej ekipy, tej która chce wziąć rewanż za zeszły rok. A teraz? Tylko Green wydaje mi sie byc ok. Arroyo? Przeciez on nawet w Miami bez PG nie potrafil sie utrzymać;/ Niby na chwile obecną Ci których Danny wyjebał sa kontuzjowani ale tak jak jeszcze miesiąc temu nie miałem żadnych wątpliwości że Puchar powędruje w tym roku do Bostonu, tak teraz mam lekkie obawy. A za stary już jestem żeby kolejną dekadę czekać na zbudowanie silnych Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Smiac mi sie chce, jak czytam caly czas jak piszecie, ze "Nate potrafil nam wygrac mecz". To zdanie na tym forum juz przelecialo kilka razy, ale dzisiaj juz mam dosc. Wszystkich, kto takie bzdury wygadywal i wygaduje prosze o napisanie mi jak krowie na rowie, kiedy to Nate wygral nam ostatnio mecz. Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Z tego co pamiętam to na spółkę z Big Baby jeden mecz finałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi