Skocz do zawartości

Boston Celtics 2010/2011

Mr. Sz.

Rekomendowane odpowiedzi

I co do c***a robią Thunder ?! Perkins ? Potrzebowali PFa, chcą się trzymać Krstica ? Takie padło ?

na PF pewnie bedzie gral glownie Ibaka, ktory spokojnie moze sie pomeczyc te 30 minut na mecz.

do tego Collison moze dac troche minut na PF i naC. Perk jako podstawowy C a Krstic jako uzupelnienie dla tych wysokich w zaleznosci co bedzie potrzebne na boisku

No to fajnie ża zaufali Ibace i go wystawią na PF, fakt że Krstic leci wszystko zmienia. Jak wielki sympatyk OKC jaram się, jako fan Bostonu - jeszcze nie wiem. Howarda to ja się akurat nie boję w PO, jest miękką fają i oddaje 5 rzutów na mecz. Problemem może być Gasol.

Troszkę chyba jednak przesadzacie.

O ile myślę, że przeceniacie Perkinsa to jednak ja sam nie wiem po co Bostonowi Jeff Green jak mają Davisa i Garnetta....

PF mamy akurat najlepiej albo b.dobrze obsadzone w lidze prawdopodobnie

Garnett i Davis to bardzo dobry duet, ale ja nie o tym.

Szukaliśmy rezerwowej trójki a Green powinien właśnie na 3 grać. Od zawsze było wiadomo że jest undersized PF, i ani nie miał gry tyłem do kosza ani jakiejś siły za specjalnie, zbierał też przeciętnie raczej. Na obwodzie radzi sobie dobrze, potrafi wjechać pod kosz etc. Według mnie może odżyć trochę tak jak Beasley w MIN, bo wreszcie pogra na swojej pozycji. Z resztą OKC i tak miało go puścić na rynek FA, bo chcą się obudowywać dalej na Westbrooku i Durancie a Green to gracz chociaż fajny to, taki który chciałby większy kontrakt niż oni byliby w stanie mu dać

tak więc

Ściągnięcie Greena - dobry pomysł w obliczu operacji kończącej sezon Danielsa, ale nie za cenę Perka

No jeśli będzie grał na 3 w co wątpie to całkiem nieźle.

I coraz bardziej nie rozumiem płaczu.

Rondo/Nate/Bradley

Allen/West/Vafer

Pierce/Green/Daniels

Garnett/Baby/Harangody

Shaq/JO/Krstic/Erden

I jak tak sobie myślę to teraz nie ma huja - Sheed poczuje krew i wróci. 8)

EDIT: Eh k**** Harangodego i Erdena w C's też już nie ma :]

Usun Erdena i Harangody'ego

Boston has traded Semih Erdan and Luke Harangody to Cleveland for a second-round pick, source tells Y! now

Hmm, czyli jak sie polamie Shaq i O'Neal, co jest w c*** prawdopodobne, to Celci nie mają centra tak naprawdę..

Smart moves...

podliczając tych zawodników których tam umieściłeś wychodzi mi 16, a więc któryś z nich poleci w tym trejdzie. Chyba Nate miał być wymieniony. To będzie wiadomo w ciągu kilku godzin

West jeszcze nie gra, Daniels możliwe że będzie miał operacje kończącą sezon, bradley to pionek. Shaq i JO nie grają bo kontuzje, z resztą JO to jest taki delikatny że to śmiech na sali

tak więc zostaje coś takiego

Rondo/Bradley

Allen/West-inactive/Vafer

Pierce/Green/Daniels

Garnett/Baby/Harangody

Shaq/JO/Krstic/Erden

Wschod w tym roku to jak dla nich nadal nie problem , Glen da czasu na C i na PF, wroci Jermaine, wroci Shaq,

liczy sie schemat a jak widac Perkins zagral dopiero w lutym a Celtics zdarzyli kazdemu najebac do tego czasu ze nie bylo watpliwosci kto jest lepszy a kto gorszy

jak dla mnie Perkins vs Heat zmienial tyle co nic, nie mial tam kgo bronic, zle matchupowal sie w obronie i w ataku i dawalby 20min na Centrze to samo z gorszym lepszym skutkiem moze zrobic Shaq/Glen/Kristic

przeceniacie rookie team Bulls ktory przy wysokiej stawce w EcSF czy ECF sie tak zagrzeje ze nic z nich nie zostanie

ECF jak zrobia to bedzie ich SuperBowl

Magiczostali wysmiani tym ruchem -

pierwsze co to Dwight Howard jest numerem jeden w ataku robi 40-20 a MAgic nie potrafia wygrac z Bulls bez Noah i wynik jest po 85

jak dla mnie Magic bez Dwighta to druzyna na poziomie Cavaliers i jakby wylaczyc to cale zaslepienie to kim jest Bass, Anderson , kim jest Arenas goof ball ? kim jest Turkoglu ? czy JRich

jak spiewa JayZ P to the I to the Oto the N to the Y

HOVA Piony

jakby wielki Otis Smith mozg nad mozgi pomyslal to w wakacje przeplacilby Davida Westa i dal pol skladu za Chrisa Paula w taki sposob by sie Hornets finansowo oplacalo

w innym wypadku Howard przepadl

ale nie o tym

jedynym zagrozeniem dla C sa Heat i Jeff Green jest lepszym zawodnikiem do gry vs Heat

jedynym zagrozeniem do pierscienia sa Lakers i JEff Green nie jest zadnym wsparciem

Celtics wzmocnili najwiekszego przeciwnika LAkers na Zachodzie i chwala im za to ale oslabili swoje szanse w Finale

, jak dla mnie zjebali, sawiajac swoje pieniadze na to ze Shaq/JO dociagna zdrowi do Czerwca

i źle i dobrze powiem wam

na początku zobaczyłem, myśle - o c*** to po finałach

ale jak tak sie zastanowić to celtics mają teraz szeroki i wszechstronny roster i mogą się ustawiać pod konkretne drużyny

green może wchodzić z lawki na 3, może pograć troche na 4 z KG na C

kluczowy jest tutaj krstic

jak się dobrze wpasuje do bostonu to wcale nie musi dawać wiele mnie niż perki, krstic jest naprawde dobry i robi lepszy spacing po potrafi sieknąć jumpera.

w okc troche zapomniano o jego ofensywnych możliwościach , ale pamiętacie jak grał z kiddem w NJN? miał ponad 10ppg w sezonie

jak shaq bedzie zdrowy na PO to powinno być ok

myśle że celtics jeszcze kogoś pod kosz wezmą, może sheed wróci

ale problem jest znowu na k**** pg

rondo póki co nie ma zmiennika, trzeba czekać na westa

green bedzie dawał energy i effort z ławki i dobrą obrone na pozycjach pf/sf nawet sg

no nie wiem nie wiem, zobaczymy

ale nie wygląda to chyba tak źle jak po pierwszym szoku :]