Fdk Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem co Hornets mieliby zyskać w takiej wymianie, jedyna słuszna opcja dla nich to Carter, Gortat i $ za Okafora i Paula. Dzięki temu po roku spadają im kontrakty Cartera i Peji, nie robią sobie dziury pod koszem, na pg mają Collisona, który powinien fajnie się rozwinąć, może nie do poziomu CP3 ale szanse na bycie b.dobrym pg ma b.duże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac Clane Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ej, ale po co NOH ma sprzedawać Paula? Oszczędności oszczędnościami, ale to jest kurde franchise player, gość na którym ten zespół powinien być budowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#23 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 ludzie, co mówicie cp3 daje tyle dla NOH ile LBJ dla CLE, czy Wade dla Miami. Więc tutaj nie ma mowy o wymianie. A Duranta nie chcą wymienić na Cartera? zaś NOH ma w tym sezonie cele: - zatrzymać Collisona i zobaczyć jak będzie współgrał ze zdrowym CP3 - Thorton do pierwszej piątki ma wskoczyć - Okafor ma zostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Właśnie chodziło mi o jakiś trade gdzie oba teamy by zyskały. Nelson + Bass + Gortat + Anderson za Paul i Okafor może tak?nie, nie przejdzie taki trade. wystarczy zsumowac wartosci kontraktow i wiadomo bedzie ze jak sie nie rownaja to nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Nie zależało mi nawet przez moment na tym. Po prostu śmieszą mnie takie osoby, które przeczytają coś na wp albo w innego typu gównianym newsie gdzie jest napisane "bar fight" i to im wystarcza do wystawienia opinii. Kolega rozumiem wystawia opinie jedynie na podstawie wydarzeń, które widział osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 bardzo lubię ogladać na TVN24 "bez komentarza" "Pls don't trade me," wrote Williams on his Twitter page. "I'm not ready to go. I'm begging. My work ain't done yet. I'm on both knees....pls. I'm serious." ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Sz. Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 "Pls don't trade me. I'm not ready to go. I'm begging. My work ain't done yet. I'm on both knees....pls. I'm serious." - Mo "all-star" Williams. Ciekawe czy Cavs wysłuchają pokornego błagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Właśnie chodziło mi o jakiś trade gdzie oba teamy by zyskały. Nelson + Bass + Gortat + Anderson za Paul i Okafor może tak?nie, nie przejdzie taki trade. wystarczy zsumowac wartosci kontraktow i wiadomo bedzie ze jak sie nie rownaja to nic z tego z Paulem nie, ale jakby wstawić tam Collisona? Myślę, że Col umiałby obsłużyć Dwight'a jak należy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 z collisonem zamiast paula to tez nie przejdz przejdzie, chyba ze bez nelsona. ale okafora wezma tyklo z paulem. w innym pakiecie okafor jest magic zbedny przy ich taktyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 al jefferson plus pick do memphis za zacha. tak swoja droga moglibyscie nie tworzyc osobnych tematow do kazdego transferu? co wiecej, zaczynajaa sie worzyc tematy transferow, ktore nie nastapily i nie wiadomo czy w ogole nastapia (vide paul w hornets) timakowi/bellowi tez mam zakladac osobne tematy? mysle, ze dopoki jakis james nie znajdzie sie w knicks nie ma takiej potrzeby, wystarcza chyba klubowe watki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 al jefferson plus pick do memphis za zacha.z tego co czytam na espn to Minnesota ma dać 16 pick, a Memphis 12. Dla Memphis wyjebisty trade IMHO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Dequen Cook + #18 from Miami za #32 from OKC Thunder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 ja nie wiem jak presti to robi ale to robi. obok pritcharda jest chyba najlepszy pod względem wymian pickami tuż przed draftem lub w noc draftu. świetny trejd dla thunder. z 18 będą mogli wybrać ortona, który im się bardzo podobał i chcieli go mieć. do tego cook też jest spoko, młody, dobry shooter. miami natomiast widać że się czyści pod bosha/amare/boozera riley działa = wade zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 ja nie wiem jak presti to robi ale to robi. obok pritcharda jest chyba najlepszy pod względem wymian pickami tuż przed draftem lub w noc draftu. świetny trejd dla thunder. z 18 będą mogli wybrać ortona, który im się bardzo podobał i chcieli go mieć. do tego cook też jest spoko, młody, dobry shooter. miami natomiast widać że się czyści pod bosha/amare/boozera riley działa = wade zostaje The Thunder are holding serious talks with the Pacers to trade Eric Maynor, in addition to the 18th and 21st picks for the 10th overall selection. Read more: http://realgm.com/src_wiretap_archives/ ... z0rjGGzPf4 btw NBA source: There's a firesale in Golden State & everyone's available except Curry. Owner trying to make team more attractive for new buyer. Możnaby do Lakeshow Morrowa może wyciągnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 mnie sie wydaje czy to jest jakis wyjatkowy sezon transferowy, ze juz paru gosci zmienilo miejsce przed 1 lipca? czy to normalne? generalnie jezeli juz tylu gosci zmienilo miejsce zamieszkania to masakra bedzie po 1 lipca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeGi Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Spodziewałem się takiego trejdu chociaż myślałem, że uda się od razu B-Easyego i JJ spakować. Widocznie Pat chcę coś dostać za (future 1st round?) Mike'a. Co do Cooka - miał dobre pół roku w Miami. Resztę przemilczmy. Udało się nam zaoszczędzić 3.4 bańki. Mamy 4 drugorundowe picki. Czas spakować Michaela wraz z połową z nich. Jeśli cena za Ala Jeffersona jest tak niska... hmm. Może jednak nie będę tego pisał - nie po to czekaliśmy 2 lata, żeby skończyć z kontuzjogennym, undersized C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 The Thunder are holding serious talks with the Pacers to trade Eric Maynor, in addition to the 18th and 21st picks for the 10th overall selection.Dla obu opłacalny układ, bo Meynor zadobry jak na rezerwowego, a Pacers dostają z marszu przygotowanego do gry startera ja nie wiem jak presti to robi ale to robi. obok pritcharda jest chyba najlepszy pod względem wymian pickami tuż przed draftem lub w noc draftu. Bardzo fajna umowa, w kontekście Jazz tak żałowałem bo ci podobno na gwałt szukają 2 pierwszo rundowego wyboru, tylko ze chcą go podobno na Jonesa przeznaczyć, jak by Cooka dostali to by sensu już nie miało A no i Johnson do Nets to i Boozer do Nets, tak ma być podobno i bardzo wiele na to wskazuje. Jak się nie uda Miami albo NYK pozyskać nikogo wartego wzmianki i powalczą o Booza to ten dostanie maksa, Miami ma fory w rywalizacji bo już chatę Carlos tam ma, natomiast w rywalizacji NYK Nets zdecydowanie lepiej wypadają ci drudzy, na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 The Thunder are holding serious talks with the Pacers to trade Eric Maynor, in addition to the 18th and 21st picks for the 10th overall selection.Wszystko fajnie, ale wyczytałem ze z tym 10 pickiem OKC mają zamiar wziąć Aldricha...jeśli tak to oddawanie tych pickow i Maynora mija sie z celem jak dla mnie. Ale mówi się, że jest mala szansa ze Pacers na to pójdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dequen Cook + #18 from Miami za #32 from OKC Thunder Dobry news, ma nadzieje że jutro rano będziemy tez ubożsi o Beasleya i Jonsea z nim może pójść łatwiej jako że kontrakt ma tylko w części gwarantowany. Riley musi się czuć dość pewnie a propos wolnych agentów skoro przeprowadza taka wymianę w normalnych warunkach ten trade zalatuje złodziejstwem. Presti udanie zaczął to lato ,oby nie uległ gorączce podpisywania wolnych agentów i nie zawalił salary jakimś długim i nieciekawym kontraktem. Draft ,ogrywanie Ibaki ewentualnie podpisanie weterana pod kosz i LA będą mieli godnego rywala na zachodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calagan Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 The Chicago Bulls have a deal in place that would move Kirk Hinrich and the 17th pick to the Washington Wizards, freeing up enough cap space to pursue two maximum-salary players on this summer's free-agent market, sources with knowledge of the Bulls' plans said Thursday. Jesli ten deal bedzie klepniety, to moze oznaczac, ze Wizz wcale nie wybiora Walla, tylko Turnera. Ja wiem, ze Kirk to nie ten poziom, ale zapewnia solidna gre na PG, a moga jeszcze zalatac dziure na SG calkiem dobrym graczem. Oznacza to tez wylot Arenasa, acz nie wiem jak kogos przekonaja, zeby go odkupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi