mazik77 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Akurat jak udało mi sie wygrac 2 mecze to wy piszecie o jakims powtarzaniu no way!! Przesunolem J-richa na PG i zobaczymy czy przelozy sie to na zwyciestwa, bo na jego statsy to na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 nie no cyrków z powtarzaniem mam nadzieje ze nie bedziemy robic,pomimo tego że przegralem 2 kolejne mecze. To chyba ja też musze Okafora dać na Pg i Duningana na Sg;)może przełoży się to na ich staty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Chętnie bym zobaczył wyczyny Okafora z handlingiem D- , lub Duningana z F+ na PG mogloby byc ciekawie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 PRzecież napisał: "może przełoży się to na ich straty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dzień 35 (na pierwszym miejscu goscie) Hornets 123 - 76ers 119 play-by-play Timberwolves 101 - Heat 114 play-by-play Lakers 124 - Sonics 107 play-by-play Pacers 118 - Suns 109 play-by-play Nets 95 - Grizzlies 94 play-by-play Raptors 89 - Pistons 91 play-by-play Spurs 93 - Kings 120 play-by-play Magic 116 - Celtics 111 play-by-play Wizards 113 - Mavericks 116 play-by-play Hawks 81 - Knicks 110 play-by-play Trailblazers 128 - Bucks 131 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Deron Williams (Magic) - 8 dni [severe Migraines][/*:m:3smj175o]----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dzisiaj jeszcze simka bez wprowadzonych trade'ów, żeby każdy zdążył wprowadzić odpowiednie zmiany. Wgrałem aktualny csv na stronę, więc każdy skład powinien być już aktualny. W razie czego zgłaszajcie błędy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 do kontuzjowanego Mariona dołączył Deron i to jeszcze na 8 dni! Jay Williams będzie miał okazję się wykazać. wrrr Stuckey 41 pkt w pożegnalnym meczu :shock: . Szukam jakiegoś porządnego Sg,w zamian moge dać Okafora bądź spadający kontrakt Jey Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sorry Roger, moja wina. Miałem pogrzeb kumpla w sobotę i nie byłem zbytnio ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzień 36 (na pierwszym miejscu goscie) Lakers 101 - Nets 102 play-by-play Pacers 138 - Clippers 142 play-by-play Hornets 120 - Celtics 115 play-by-play Rockets 84 - Sonics 113 play-by-play Trailblazers 88 - Warriors 111 play-by-play Raptors 103 - Heat 111 play-by-play Spurs 108 - Suns 127 play-by-play 76ers 99 - Jazz 90 play-by-play Pistons 93 - Bucks 100 play-by-play Timberwolves 119 - Nuggets 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: DeJuan Blair (Pacers) - 3 dni (Flu) LeBron James (Hornets) - 7 dni (Sprained Ankle) Rashad McCants (Sonics) - 23 (Torn Abdominal Muscle) Josh Boone (Sonics) - 6 dni (Groin Pull)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 co by nie mówić to już jest żenujące przegrać 3 z rzędu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Timberwolves wracają do tego co grali w swoich najlepszych czasach czyli przewaga wzrostu na obwodzie. Tym razem młodziej i jestem w pełni zadowolony z ostatniego trejdu a Brewer nie jest taki straszny jesli podzielic sume jego i Stuckeya kontrakty na dwoje. Co do meczu to Bass wyraznie daje do zrozumienia, że nie podoba mu się powrót na ławke po serii dobrych wystepów w starting five. Kto wie, może jesli nie zgłoszą sie po niego chętni to zajmie miejsce B.Ja w s5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 więc oboje jesteśmy zadowoleni z trejdu i to mi się podoba :mrgreen: Ja przede wszystkim szykuje kase na Fa bo w tym roku będzie wielu świetnych graczy na rynku.Bede podbijal ceny tych najlepszych graczy;)łatwo Wam nie będzie.Pozbyłem się 18 baniek Brewera,ale straciłem Stuckeya,który spokojnie może grać w S5 w niejednej drużynie.Zobaczymy jak będzie z pickiem Minesoty-oby był loteryjny bo każda swieża krew się przyda. Powoli robie małą przebudowę,miejmy nadzięję że ide w dobrą stronę a nie pod prąd. :mrgreen: aaa i najważniejsze!Teraz jestem wobec Was fair,salary prawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Kto dziś simuje? jak geddo to mam prze[...]ne (2-7) jak maslon to powinno być ok (5-1) a u pietrasa jakieś 50% szans na wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 dzis powinien Pietras , wiec masz szczescie ale pamietaj ... jestem i czuwam, wiec jak Pietras sie nie pojawi to ... btw. jak komus sie bedzie chcialo, to moze sprawdzic jak moja ekipa wypada w simkach poszczegolnych komisarzy. mam cos wrazenie, to najgorszy bilans bedzie wypadal przy moich simkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 geddo najgorszy bilans masz ze mną 0-2:) i dzisiaj mamy ostateczną batalie,pomimo braku Derona i Mariona mam nadzieje ze rozniose Twoich emerytów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ale pamietaj ... jestem i czuwam, wiec jak Pietras sie nie pojawi to ... Widze jakos tak sie wszyscy palili do simowania....ze az nikt tego nie zrobil.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Sprawa wyglada tak: pietras się nie pojawił geddo robił simke 5 razy i moi wygrywali za każdym razem, wiec żeby nie psuć sobie bilansu upupiania mnie - zostawił simke na dziś. Btw: raz było tak ze maslon simowal a geddo to wrzucił do tematu wyniki wiec mam u maslonia 6-1 a u geddo 1-6. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 nie chcialem robic simki, aby ewentualnie xamela nie dobijac jesli pietras sie nie pojawi i nie simnie, to tuz przez samym meczem (tj. przed 16) zrobie wczorajsza simke. a dzisiejsza albo poznym wieczorem, albo jutro z samego rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Dzień 37 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 81 - Pistons 115 play-by-play Lakers 113 - 76ers 110 play-by-play Celtics 97 - Magic 72 play-by-play Mavericks 97 - Nets 87 play-by-play Kings 107 - Raptors 118 play-by-play Sonics 123 - Timberwolves 98 play-by-play Spurs 111 - Jazz 90 play-by-play Rockets 109 - Wizards 115 play-by-play Hornets 78 - Bucks 105 play-by-play Warriors 97 - Clippers 124 play-by-play Trailblazers 81 - Grizzlies 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andrew Bynum (Raptors) - 5 dni (Sprained Ankle) Gordon Giricek (Jazz) - 10 dni (Sprained Knee) Brandon Knight (Trailblazers) - 3 dni (Jammed Finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 To ze przegralem z grizz to jedno (komp geddo mnie nie lubi, a z grizz nie wygrałem od 3 sezonów) ale kontuzja Knighta to czyste świństwo: własnie zdjalem go z IL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi