Roger Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Od czasu gdy Banks w 24 minuty rzuca 21p :wink: Nie patrzyłem nawet na recap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Dzień 30 (na pierwszym miejscu goscie) Cavaliers 99 - Magic 114 play-by-play Suns 99 - Warriors 101 play-by-play Bulls 99 - Pistons 92 play-by-play Nets 108 - Lakers 103 play-by-play Jazz 96 - Trailblazers 108 play-by-play Mavericks 126 - Hawks 104 play-by-play Kings 101 - Clippers 110 play-by-play Grizzlies 96 - Spurs 92 play-by-play Nuggets 73 - Timberwolves 95 play-by-play Heat 118 - Bucks 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Thabo Sefolosha (Cavaliers) - 5 dni [sprained Ankle][/*:m:3ibh5z91] Marco Belinelli (Nets) - 7 dni [Groin Pull][/*:m:3ibh5z91] ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Graty Maslon i sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Tak wcześnie? O i jak ładnie :-) Magic maja 8-2 w ostatnich 10ciu, pozyskanie derona było chyba dobrym ruchem. Ja mam 9-2 w domu wiec zapowiada się ciekawy mecz. Pewnie Marion w ramach rewanżu walnie 50pkt. Z ciekawostek: w midwest jest 1 zespół na .500 reszta poniżej w Pacyfiku tylko 2 poniżej... Jak tak dalej pójdzie mistrzostwo zachodu będzie wewnętrzna sprawa Pacyfiku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Wygrana z Cavaliers wymęczona,pomimo dużej przewagi końcowej,która wypracowana została po zejściu Carmelo :mrgreen: .Nie spodziewałem się że Deron wniesie tyle dobrego,ale bardziej zadziwia mnie przyzwoicie grający Brewer. :shock: Bilans 8-2 robi wrażenie,ale większość meczy była grana u siebie. Xamel-jutro spodziewaj się wielkiej wojny;) Dunigan z Okaforem zgotują piekło Twojemu Tomiciowi Jako ciekawostka powiem że pod względem zbiórek Magic są gorsi tylko od Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzień 31 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 102 - 76ers 121 play-by-play Warriors 119 - Bulls 97 play-by-play Bucks 116 - Pistons 105 play-by-play Magic 120 - Trailblazers 100 play-by-play Kings 105 - Hornets 100 play-by-play Rockets 82 - Spurs 118 play-by-play Cavaliers 101 - Pacers 119 play-by-play Wizards 96 - Nets 109 play-by-play Raptors 114 - Hawks 126 play-by-play Jazz 110 - Mavericks 97 play-by-play Knicks 99 - Lakers 91 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Artem Zabelin (Nets) - 3 dni (Bruised Cheekbone) Luol Deng (Jazz) - 9 dni (Bruised Hip) Dijon Thompson (Knicks) - 6 dni (Fractured Nose)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 to byla wczorajsza simka, dzis wieczorem powinna byc kolejna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 To już chyba 6 zwycięstwo z rzędu i kolejny mecz wygrany na wyjeździe.Dzisiaj kolejny sprawdzian możliwości mojej obrony z siłą ofensywną San Antonio.Mam nadzieje że uda się zatrzymać Fernandeza i ograniczyć ilość asyst Harrisa. Ps.Udało się wytransferować Brewera,chociaż nie jestem do końca zadowolony.Straciłem dwóch ciekawych playerów,ale innej możliwości na ten moment nie było.Oby pick Minesoty był równie fajny jak ten Miami to będzie dobrze. Mam na sprzedaż jeszcze Okafora,więc jak ktoś chce to zapraszam do negocjacji;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dzień 32 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 111 - Pacers 102 play-by-play Suns 103 - Pistons 101 play-by-play Hawks 93 - Heat 84 play-by-play Spurs 112 - Magic 124 play-by-play Rockets 86 - Bulls 95 play-by-play Bucks 100 - 76ers 133 play-by-play Cavaliers 88 - Jazz 83 play-by-play Warriors 100 - Mavericks 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Predrag Samardziski (Pacers) - 6 dni (palec) Kyrie Irving (Pistons) - 2 dni (buzia) Tim Duncan (Heat) - 10 dni (wzrok) Dwayne Wade (Bucks) - 7 dni (wzrok)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dzień 33 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 98 - Rockets 117 play-by-play Pacers 120 - Hawks 115 play-by-play 76ers 132 - Magic 97 play-by-play Warriors 89 - Jazz 125 play-by-play Timberwolves 83 - Suns 102 play-by-play Pistons 99 - Sonics 106 play-by-play Nets 77 - Bucks 139 play-by-play Raptors 119 - Kings 86 play-by-play Nuggets 116 - Wizards 102 play-by-play Bulls 105 - Spurs 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Shawn Marion (Orlando) - 6 dni (palec)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ale dostałem od Buxx, Marco wróć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dlaczego przed tą simką nie mam w składzie C.J. Milesa, pending minął wczoraj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Samolot jest opóźniony z przylotem Miles'a na miejsce. :mrgreen: Teraz już wiem ile brakuje mi do najlepszych;),klęska ogromna,ale patrząc na wynik Nets chyba u mnie nie jest tak najgorzej. Teraz 2 wyjazdy i będzie ciężko utrzymać tą 7 pozycje w Dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Dzień 34 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 102 - Wizards 96 play-by-play Lakers 102 - Rockets 114 play-by-play Trailblazers 109 - Timberwolves 118 play-by-play Magic 100 - Jazz 119 play-by-play Cavaliers 100 - Clippers 112 play-by-play Suns 92 - Kings 121 play-by-play Raptors 92 - Warriors 104 play-by-play Nets 104 - 76ers 115 play-by-play Pistons 88 - Celtics 102 play-by-play Spurs 107 - Bucks 117 play-by-play Knicks 113 - Bulls 108 play-by-play Hawks 117 - Sonics 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Elton Brand (Rockets) - 8 dni (Severe Migraines)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ostatnie dwa dni powinny zostać anulowane, wciąż czekam aż w składzie znajdzie się C.J. Miles, pending minął w sobotę :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 nie wiem czy wiesz, ale Miles mial duze watpliwosci co do przenosin do Waszyngtonu a tak juz bardziej powaznie, to sorki za brak aktualizacji. rzucilem okiem tylko na pending ostatniej wymiany. mysle, ze Pietras dzis uaktualni Wasz deal. biorac jednak pod uwage, ze nie macie obecnie mozliwosci dokonac zmiany w skladzie z uwzglednieniem waszego dealu. proponuje, abyscie wyslali obaj do Pietrasa PMy z nowym ustawieniem. wtedy dzisiejsza simka poleci na nowych taktykach, a nie na autopilocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PI3TR45 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jak tylko Gimmie podeśle mi nazwiska cutowanych graczy trade będzie completed tak więc czekamy na Gimbusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 przypominam też że dzisiaj o 13 35 mija pending trejdu Minesota-Orlando więc przy okazji można go wklepać :mrgreen: Brak Mariona to tragedia dla zespołu.Jeszcze 4 kolejki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jak tylko Gimmie podeśle mi nazwiska cutowanych graczy trade będzie completed tak więc czekamy na Gimbusa... Drogi Pietrasie otóż na gg podałem ci kogo chcę wycatować! Przypominam więc żeby nie przedłużać ze cutuję tima smitha. Z mojej strony nie ma jkaiegoś ciśnienia żeby powtarzać. Pozdr a C.J. siedzi na walizce na lotnisku już od 4 dni i czeka na czarter do STOLYCY!:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Ja jestem za powtórka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi