Pepis21 1333 Napisano 21 Grudnia 2022 6 godzin temu, Pablo81 napisał: A ten Martinez to dzban, jak nie stulecia, to przynajmniej dekady. Nie był nawet w topce bramkarzy tego turnieju, a soda mu ładnie poszła. Na szczęście jego 5 minut może się szybko skończyć po powrocie do Aston Villi gdzie znów będzie ręcznikiem. We Francji też się bawią btw: https://www.footyheadlines.com/2022/12/french-bar-uses-messi-shirt-as-doormat.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablo81 1748 Napisano 22 Grudnia 2022 Oficjalny komunikat PZPN. Z końcem roku Czesław przestaje być trenerem reprezentacji Polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1567 Napisano 22 Grudnia 2022 Ciekawe jakiego agenta tym razem znajda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pepis21 1333 Napisano 22 Grudnia 2022 39 minut temu, Pablo81 napisał: Oficjalny komunikat PZPN. Z końcem roku Czesław przestaje być trenerem reprezentacji Polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6576 Napisano 22 Grudnia 2022 @LeweBiodroSmoka przepraszam Cię najmocniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hoolifan 1243 Napisano 22 Grudnia 2022 33 minuty temu, airmax napisał: Ciekawe jakiego agenta tym razem znajda Boję się, że o ile Kulesza trafnie oceni, że kibice oczekują zagranicznego trenera, to zdecyduje się zagrać trochę pod publiczkę i idąc po najmniejszej linii oporu ściągnie tu kogoś z nazwiskiem, ale bez sukcesów w roli trenera. Już przed Michniewiczem mówiło się o gościach takich jak Pirlo, Szewczenko czy Cannavaro, a to chyba najgorsze co mogłoby się nam teraz przytrafić, bo taki trener się u nas po prostu nie sprawdzi. Jako kibic Legii od kilku lat cierpię na alergię związaną z tego typu eksperymentami i naprawdę ucieszyłbym się z doświadczonego szkoleniowca, który nie będzie uczył się fachu akurat na naszej kadrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_i_m_h 202 Napisano 22 Grudnia 2022 k****, dopiero teraz zaczyna się zabawa! Kołtoń i reszta będą codziennie się prześcigać kto to nie chce naszej wspaniałej kadry prowadzić. I będzie: "Zibi, jak myślisz?". A jak obrosną w piórka te wszystkie Staszewskie, Włodary itp. bo zwolnili Michniewicza, he he. Komedia, czy będzie lepiej to nie wiadomo ale zabawnie na pewno. Ciekawe co Kulesza wpisze jako cele do osiągnięcia przez następnego selekcjonera, bo przecież nie awans na ME czy wyjście z grupy. Oddanie minimum 10 strzałów na bramkę przeciwnika, w tym 5 celnych i przebywanie na połowie przeciwnika powyżej 25 minut? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4490 Napisano 22 Grudnia 2022 Rip Borki i Stanowskie, skoncza sie przecieki z szatni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_i_m_h 202 Napisano 22 Grudnia 2022 Może tego Petkovica co to ze Szwajcarią nieźle sobie radził swego czasu? Bo przecież nie Tuchela czy Luisa Enrique A skończy się na jakimś Szewczence pewnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DRK 317 Napisano 22 Grudnia 2022 39 minut temu, n_i_m_h napisał: Może tego Petkovica co to ze Szwajcarią nieźle sobie radził swego czasu? Bo przecież nie Tuchela czy Luisa Enrique A skończy się na jakimś Szewczence pewnie... Szewczenko to chyba po to żeby dać konfederacji pretekst i amunicję w ich krucjacie stopukrainizacjipolski. A jeszcze niech kadra pod nim da jakiś blamaż i dopiero zaczęłaby się jazda że zniszczył Polskę, drużynę z TOP 16. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 22 Grudnia 2022 (edytowane) ja bym proponował selekcjonerem zrobić Ronaldinho, ma osiągnięcia, charyzmę i na pewno nauczy naszych gry w odpowiednim stylu który miliony Januszy pokochajo . Edytowane 22 Grudnia 2022 przez rw30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RappaR 7704 Napisano 22 Grudnia 2022 6 minut temu, rw30 napisał: ja bym proponował selekcjonerem zrobić Ronaldinho Cristiano Ronaldo jest bezrobotny, widziałbym go w roli grającego trenera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
n_i_m_h 202 Napisano 22 Grudnia 2022 17 minut temu, RappaR napisał: Cristiano Ronaldo jest bezrobotny, widziałbym go w roli grającego trenera ...dobra, Cristiano może być, ale Stokowiec na asystenta żeby się przyuczał :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1567 Napisano 22 Grudnia 2022 19 minut temu, RappaR napisał: Cristiano Ronaldo jest bezrobotny, widziałbym go w roli grającego trenera Cristiano swój największy sukces w reprze osiągnął krzycząc na motywując resztę zespołu zza linii bocznej. Trener tak, grający nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 22 Grudnia 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: @LeweBiodroSmoka przepraszam Cię najmocniej to żaden triumf, wolałbym się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6576 Napisano 22 Grudnia 2022 ja chce Aliou Snoop Dogg Cisse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10192 Napisano 22 Grudnia 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rw30 5858 Napisano 22 Grudnia 2022 a już tak pomijając słuszność zwolnienia, bądź jej brak, to ktoś mi powie czemu była taka nagonka prasowa na Michiniewicza? moim głównym źródłem wiedzy w internecie jest gazeta . pl / sport . pl i ostre tam było i jest jechanie po nim, z tego co widziałem linki / nagłówki w paru innych miejscach było podobnie. Poza Stanowskim / kanałem sportowym, to nikt za nim nie był. Był jakiś szczególny powód, czy po prostu pisanie dla pisania + zmiana trenera wygeneruje sporo klików, których brak zmiany by nie wygenerował? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4490 Napisano 22 Grudnia 2022 2 minuty temu, rw30 napisał: a już tak pomijając słuszność zwolnienia, bądź jej brak, to ktoś mi powie czemu była taka nagonka prasowa na Michiniewicza? moim głównym źródłem wiedzy w internecie jest gazeta . pl / sport . pl i ostre tam było i jest jechanie po nim, z tego co widziałem linki / nagłówki w paru innych miejscach było podobnie. Poza Stanowskim / kanałem sportowym, to nikt za nim nie był. Był jakiś szczególny powód, czy po prostu pisanie dla pisania + zmiana trenera wygeneruje sporo klików, których brak zmiany by nie wygenerował? Mysle ze chodzi o to, ze kiepsko zyl z dziennikarzami, czesto ich atakowal, blokowal na twitterach itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebastian 1835 Napisano 22 Grudnia 2022 17 minut temu, rw30 napisał: a już tak pomijając słuszność zwolnienia, bądź jej brak, to ktoś mi powie czemu była taka nagonka prasowa na Michiniewicza? moim głównym źródłem wiedzy w internecie jest gazeta . pl / sport . pl i ostre tam było i jest jechanie po nim, z tego co widziałem linki / nagłówki w paru innych miejscach było podobnie. Poza Stanowskim / kanałem sportowym, to nikt za nim nie był. Był jakiś szczególny powód, czy po prostu pisanie dla pisania + zmiana trenera wygeneruje sporo klików, których brak zmiany by nie wygenerował? Jest przynajmniej 711 powodów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach