Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 3 godziny temu, BMF napisał: ;] xD Czyli na złość Kyriemu zrobili trochę. No nic, mam nadzieję na cokolwiek bo nie zniese Bricka w walce o PO dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4674 Napisano 6 Lutego 11 godzin temu, Reikai napisał: Meh, czyli Lakers bali sie ryzyka utraty latem Kyriego. Bardziej chodziło o to, że nie chcieli mu płacić 200/4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 1 minutę temu, Jendras napisał: Bardziej chodziło o to, że nie chcieli mu płacić 200/4. No to tym bardziej to spierdolili, bo majac Lebrona i Davisa i majac tak krotkie okienko, musisz po prostu wykonac taki ruch. Inna sprawa, ze wyglada na to ze wlasciciel Nets nie chcial go puscic do Lakers, wiec raczej i tak to by nic nie dalo jak Pudzian. Jak sie nie skonczy jakim Van Fletem( a nie skonczy), to pieknie zjebana sprawa - mieli go na tacy(o ile JW, Nets by go nie chcieli puscic do Lakers obojetnie co by sie nie dzialo). Teraz moga grzebac w Rozierach i Haywordach tego swiata, czy innych Conleyach, meeeeeeeeeeeeeeeh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 824 Napisano 6 Lutego 3 minuty temu, Reikai napisał: No to tym bardziej to spierdolili, bo majac Lebrona i Davisa i majac tak krotkie okienko, musisz po prostu wykonac taki ruch. I zostać bez picków do 2030, dodatkowo ciągnąć 50 cio mln kontrakt faceta, którego impact, nawet dzisiaj, nie jest warty 50 mln? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4674 Napisano 6 Lutego 9 minut temu, Reikai napisał: No to tym bardziej to spierdolili, bo majac Lebrona i Davisa i majac tak krotkie okienko, musisz po prostu wykonac taki ruch. Inna sprawa, ze wyglada na to ze wlasciciel Nets nie chcial go puscic do Lakers, wiec raczej i tak to by nic nie dalo jak Pudzian. Jak sie nie skonczy jakim Van Fletem( a nie skonczy), to pieknie zjebana sprawa - mieli go na tacy(o ile JW, Nets by go nie chcieli puscic do Lakers obojetnie co by sie nie dzialo). Teraz moga grzebac w Rozierach i Haywordach tego swiata, czy innych Conleyach, meeeeeeeeeeeeeeeh. Ja tak nie uważam, wejście all-in w tak ryzykowną opcję można by uzasadnić na tym 2-letnim extension (ładnie to się wtedy wszystko spina z kontraktami LeBrona i AD), ale 200/4 dla gościa, który w każdym klubie robi rozpieprz, a nawet jeśli akurat nie robi, to się często łamie, przy minimalnych możliwościach dalszych wzmocnień, to już jest ostry hazard. Mieliśmy już ostatnio w lidze big 3, które pięknie wyglądało na papierze i wszyscy je konoronowali, a skończyło się na drugiej rundzie. I Kyrie był właśnie jego częścią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 24 minuty temu, starYfaN napisał: I zostać bez picków do 2030, dodatkowo ciągnąć 50 cio mln kontrakt faceta, którego impact, nawet dzisiaj, nie jest warty 50 mln? Jak masz okienko na mistrzostwo przy tak plaskim zachodzie to fuck them picks. 23 minuty temu, Jendras napisał: Ja tak nie uważam, wejście all-in w tak ryzykowną opcję można by uzasadnić na tym 2-letnim extension (ładnie to się wtedy wszystko spina z kontraktami LeBrona i AD), ale 200/4 dla gościa, który w każdym klubie robi rozpieprz, a nawet jeśli akurat nie robi, to się często łamie, przy minimalnych możliwościach dalszych wzmocnień, to już jest ostry hazard. Mieliśmy już ostatnio w lidze big 3, które pięknie wyglądało na papierze i wszyscy je konoronowali, a skończyło się na drugiej rundzie. I Kyrie był właśnie jego częścią. No jest hazard, ale posiadanie 100 letniego Lebrona i szklanego Davisa to tez jest hazard, musisz zmaksymalizowac swoje szanse na mistrzostwa z tym duetem, dlatego wykonujesz ruchy w tym kierunku, a tu kolejny sezon jest kapa. Zaraz sie moze skonczysz jakims szalonym dealem z Knicks za Fourniera czy Hornets za Roziera, to tez jest hazard tylko ze w formie wyjebania assetow do kosza. Kyrie dawal szanse na cos wiecej, no ale juz po herbacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4674 Napisano 6 Lutego No spoko, ja rozumiem takie podejście, w kwestii Irvinga jestem jednak raczej w obozie "do not touch" i wolałbym rozmienić Westbrooka na kilku solidniaków, którzy wniosą brakujący skillset. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 6 minut temu, Jendras napisał: No spoko, ja rozumiem takie podejście, w kwestii Irvinga jestem jednak raczej w obozie "do not touch" i wolałbym rozmienić Westbrooka na kilku solidniaków, którzy wniosą brakujący skillset. Tylko kto może być tymi solidniakami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendras 4674 Napisano 6 Lutego Mówię hipotetycznie, nie sądzę, aby doszło do wymiany Westbrooka, spodziewałbym się raczej mniejszego ruchu za shootera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 47 minut temu, Jendras napisał: Mówię hipotetycznie, nie sądzę, aby doszło do wymiany Westbrooka, spodziewałbym się raczej mniejszego ruchu za shootera. Cytat The Lakers will remain active on the trade market, exploring deals both small and large. In the wake of the Irving-to-Dallas news, the two teams that have repeatedly popped up as Plan B options for the Lakers are the Utah Jazz and Toronto Raptors, according to league sources. Both teams have been linked to the Lakers in recent weeks and have starter-level players who have been rumored to be available. However, talks remain preliminary and nothing is imminent. Mark Medina: Despite missing out on Kyrie Irving, Lakers still optimistic they can upgrade roster before trade deadline. The three challenges. Is another star available? The Lakers don’t have many assets. Despite willing to trade picks or young players, they haven’t been willing to do both Nie wiem jakie sa opcje, ale juz chyba bym wolal robic nic, niz brac tego Conleya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 824 Napisano 6 Lutego 2 godziny temu, Reikai napisał: Jak masz okienko na mistrzostwo przy tak plaskim zachodzie to fuck them picks. Przecież dokładnie tak chcieli zrobić. Ale już fuck them picks i fuck FA, niekoniecznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego 7 minut temu, starYfaN napisał: Przecież dokładnie tak chcieli zrobić. Ale już fuck them picks i fuck FA, niekoniecznie. Po sciagnieciu Ruiego Lakers i tak maja dosc mocno zwiazane rece podczas FA. Nie wspominajac o biednej klasie FA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
airmax 1569 Napisano 6 Lutego 41 minut temu, Reikai napisał: Nie wiem jakie sa opcje, ale juz chyba bym wolal robic nic, niz brac tego Conleya. są jakieś plotki o tym jak miałaby wyglądać wymiana po Conleya? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego Teraz, airmax napisał: są jakieś plotki o tym jak miałaby wyglądać wymiana po Conleya? Pewnie cos zwiazanego z Westbrookiem i Beasleyem, Rudy Gayem jak to wczesniej byly plotki. No, tragedia ogolnie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 824 Napisano 6 Lutego 2 minuty temu, Reikai napisał: Po sciagnieciu Ruiego Lakers i tak maja dosc mocno zwiazane rece podczas FA. Nie wspominajac o biednej klasie FA. Pisałem o FA >25. A Rui, to max strata 3x2rd o ile doczeka do FA, więc żadna. Mogę też podejść do KI, bez straty picków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reikai 4498 Napisano 6 Lutego W > 25 Lebron będzie miał siwa brodę, a Davis jeździł na wózku inwalidzkim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starYfaN 824 Napisano 6 Lutego 3 minuty temu, Reikai napisał: W > 25 Lebron będzie miał siwa brodę, a Davis jeździł na wózku inwalidzkim. Dokładnie. Dlatego nie mogą zamykać sobie drogi pięcioletnim brakiem naboru i >50mln kontraktem siwego faceta z kadzidłem. Zobacz, jakie masz assety w noc draftu. Tu są podwaliny pod bardzo mocny deal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeweBiodroSmoka 10207 Napisano 7 Lutego xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matek 5065 Napisano 7 Lutego No dobra, zepnie się dziś, czy poczeka na Bucks? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Geronimo 203 Napisano 7 Lutego Ten outfit może sugerować, że będzie bił dzisiaj, ale moim zdaniem jednak poczeka na Bucks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach