Skocz do zawartości
Pepis21

Celtics-Warriors czyli finał finałów, którego chyba nikt się nie spodziwał.

Kto wygra?  

57 użytkowników zagłosowało

Ankieta została zamknięta
  1. 1. Jaki wynik serii?

• 4-0 dla Celtics
      0
    • 4-1 dla Celtics
    • 4-2 dla Celtics
    • 4-3 dla Celtics
    • 4-0 dla Warriors
      0
    • 4-1 dla Warriors
    • 4-2 dla Warriors
    • 4-3 dla Warriors

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 03.06.2022 o 01:00

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Chytruz napisał:

Nom, Klay w tych PO kilka razy robil naprawde ciezki sabotaz. 

Te 84/2 kontraktu, ktore mu zostalo to chyba bedzie taki sobie value.

Pierwszy sezon po poważnych kontuzjach, spokojnie miał swoje momenty w finałach 

FB-IMG-1655521263233.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Kubbas napisał:

Pierwszy sezon po poważnych kontuzjach, spokojnie miał swoje momenty w finałach 

FB-IMG-1655521263233.jpg

imponująco rozgrywa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czepianie się Tatuma, że ma największa ilość start po tym jak zagrał najwiecej minut w PO to chyba tylko dlatego, żeby się do czegoś dojebać 

Spójrzcie na per 36 TOV Tatuma i Waszego GOTA Doncicia i się zastanówcie co piszecie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, LAF napisał:

Czepianie się Tatuma, że ma największa ilość start po tym jak zagrał najwiecej minut w PO to chyba tylko dlatego, żeby się do czegoś dojebać 

Spójrzcie na per 36 TOV Tatuma i Waszego GOTA Doncicia i się zastanówcie co piszecie 

ogladales w ogóle mecze i widziales jak gra Tatum czy nie? nie chodzi o straty w sumie to pół biedy..

Edytowane przez steve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, LAF napisał:

Przecież Doncic >>> Tatum jako lider zespołu, not even close

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 minut temu, steve napisał:

ogladales w ogóle mecze i widziales jak gra Tatum czy nie? nie chodzi o straty w sumie to pół biedy..

No oglądałem, ale przejrzałem też ostatnie strony tego tematu i są osoby, które wypominają Tatumowi ilość strat jakie popełnił. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to macie jeszcze jedno po zlośliwości

capture86.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, LAF napisał:

Tatum za często znikał w 4 kwartach i to jest słuszne czepianie się.

Za Klaya za to, to można by pomyśleć, że czasami grał ten ziomek co go dożywotnio wyrzucili z Chase Center za podszywanie się pod Thompsona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu widzę ze gruuuubo jest niedoceniany Jaylen Brown..

Koleś sobie zrobił w game 6:  34/7/3 na >50% za 2 i prawie 50% za 3, będąc na + i sam dosłownie ciągnął ten siermiężny atak Bostonu jednocześnie będąc zajebistym w D  w najważniejszym meczu sezonu...

Wiadomo, że niby obroną PODOBNO sie zdobywa misia, ale z takim atakiem nie da się wygrać 4 meczów w finałach.

Edytowane przez steve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, jordan20 napisał:

o co chodzi z ta koszulka draya:

,,warriors. nope!! maybe in 123``

1dglh18ha8691.jpg

Chyba o to, że dopóki Wariorros Currego Draya i Klaya rządzą na planecie, to Boston może jeszcze trochę poczekać na misia czyli jakieś 123 lata :D

No właśnie jak widzicie temat przyszłorocznych Warriors? Imo wg mnie będą mieli większy potencjał niż Ci tegoroczni. Wszystko rozbije się o to czy  starzejące się gwiazdy  Klay & Dray się gdzieś po drodze nie połamią. Bo nastepcy czy kolejne klocki do systemu opartego na Stefanie już są ograne - Wiggins w końcu sie trochę ogarnął i jest chyba nawet lepszym defensorem niż Draymond i jak by nie było jest w swoim prime, do tego parę asów z ławki typu Pool który raczej słabszy niże jest obecnie nie będzie .. pytanie jak długo Kura zamierza być kosmitą i dalej rzucać te chore Trojki... no może nie w RS, ale jak granie się robi na poważnie to dalej potrafi nim być.

Edytowane przez HyHy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, steve napisał:

Koleś sobie zrobił w game 6:  34/7/3 na >50% za 2 i prawie 50% za 3, będąc na + i sam dosłownie ciągnął ten siermiężny atak Bostonu jednocześnie będąc zajebistym w D  w najważniejszym meczu sezonu...

Wiadomo, że niby obroną PODOBNO sie zdobywa misia, ale z takim atakiem nie da się wygrać 4 meczów w finałach.

Preach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 godzin temu, jordan20 napisał:

o co chodzi z ta koszulka draya:

,,warriors. nope!! maybe in 123``

1dglh18ha8691.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, steve napisał:

Jest, też go lubię, ale w g5 zrobił sabotaż, gdy Tatum ici ciagnal ,gdyby to wygrali pojechaliby z 3:2 na mecz do siebie, takze tez nie przesadzajmy w drugą stronę.

Ogólnie fajny duet, młodzi są, pierwsze finały, a tu padają teksty jakby taki Tatum był skrubem. Z połamanym barkiem w rzucającej ręce, od momentu kontuzji wyraźnie mu spadły %, poprowadził ich do finałów pokonując Duranta, Giannisa i Butlera. Kto miał w ostatnich latach trudniejsza przeprawe? 

Obaj są kozakami jak i cały Boston, dajcie im dorosnąć i złapać doświadczenia przez porażki zanim zaczniecie wyzywać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, jordan20 napisał:

1dglh18ha8691.jpg

Draymond to raczej nie powinien kozaczyć zbytnio, bo serię koniec końców miał słabiutką.

8 godzin temu, steve napisał:

Dlatego, że cala uwaga skupia się na Tatumie dzięki czemu Brown po cichu robi swoje za co fakt nie zbiera wystarczających pochwał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tatum vs Brown?

Jak dla mnie nie ma tematu. Tatum byl najlepszym zawodnikiem Cs w zwycieskich seriach z Nets, Bucks i Heat. Ogolnie zagral zle w finalach i tam pewnie w przekroju serii (przegranej) Brown byl lepszy. 
A wiec biore goscia ktory gdy gra przewaznie dobrze wygrywa serie niz goscia ktory gra dobrze ja przegrywa.

Mowie to bardziej z odbioru meczow ktore ogladalem niz konkretnych statow wiec wiem ze pare osob to teraz zweryfikuje w liczbach. Mam nadzieje ze zepna sie one ze wspomnieniami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.06.2022 o 12:11, lorak napisał:

nerki bym nie ryzykował, ale stówkę sam postawiłem na zielonych. a że będzie 7 meczów, to od początku było wiadomo. 

proszę daj datę gm7 ponieważ nigdzie nie mogę znaleźć 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Koelner napisał:

Koelner stary mistrz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2022 o 11:59, Koelner napisał:

co ty byś beze mnie zrobił: 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 19.06.2022 o 10:59, Koelner napisał:

W dniu 31.05.2022 o 08:08, lorak napisał:

warriors mieli problemy z memphis, a przecież celtics to ich dużo lepsza wersja. tak więc jeśli nie będzie tutaj siedmiu meczów, to tylko dlatego, ze boston skończy w 6.

Nie może ci podać @Koelner bo przecież Boston skończył w 6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi