fluber 10174 Napisano 24 Czerwca 2022 31 minut temu, RonnieArtestics napisał: XD jakie 20 min, byku. dejounte 8,5 min keldon gdyby nie później bubble to grał tylko w garbage lonnie Walker 6 min tre Jones 7 min kazdy z nich gdy tylko dostał szanse coś tam pokazywał - albo potencjal (Murray, Walker) albo od razu dawał quality minutes (Tre, Keldon) wiec to nie jest tak ze byli słabi i dlatego nie grali. Dla mnie obstawianie dla niego 20 min w rookie year u popa, to jest zycie marzeniami Start kariery będzie wiec raczej powolny, ale oczywiście w przyszłości się powinien odbić. Trzeba też pamiętać, że to był pierwszy wybór Spurs w TOP 10 od czasu Tima Duncana, a im dalszy wybór w drafcie tym trudniej o minuty na początku kariery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 24 Czerwca 2022 dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 198 Napisano 24 Czerwca 2022 Teraz, Koelner napisał: dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Jak sie da to zrobia z niego Kawai Leonarda z większym zasięgiem ramion (chociaż sie nie założę bo łapy leonard ma strasznie duże). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3289 Napisano 24 Czerwca 2022 @fluber może, obyś miał racje. Ale nadal, nie nastawiałbym sie na miejscu kibiców Sochana na fajerwerki w 1szym roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 198 Napisano 24 Czerwca 2022 Teraz, RonnieArtestics napisał: @fluber może, obyś miał racje. Ale nadal, nie nastawiałbym sie na miejscu kibiców Sochana na fajerwerki w 1szym roku. Jak będzie bardzo dobrze bronił to dostanie minuty. Jak nie to niestety musi się znacznie w ataku poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, marceli73 napisał: Jak sie da to zrobia z niego Kawai Leonarda z większym zasięgiem ramion (chociaż sie nie założę bo łapy leonard ma strasznie duże). ma taki sam wzrost jak Andrei Kirilenko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marceli73 198 Napisano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Koelner napisał: ma taki sam wzrost jak Andrei Kirilenko Ale Leonard ma łapy jak małpa wieksze w proporcji do wzrostu niż inni gracze. Moze gdzieś jest zestawienie zasięgu ramion ect. Trzeba by sprawdzić. Blokujacym sochan bedzie lepszym ale przy pracy na nogach nisko i przechwytach to nie wiem. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez marceli73 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7849 Napisano 24 Czerwca 2022 11 minut temu, Koelner napisał: dokładnie Spurs i Pop nieźle musieli być napaleni na Sochana Mi to coś przypomina. Trzeba poczekać na FA jeszcze bo tsm jest 20.000.000 luzu wiec może być walka o jednego AS To nie jest tylko kurtuazja Cały obóz spurs i fani zadowoleni z 3 rookies. Sochan Malaki i Wesley brakujący PF i dwóch shooterow o ogromnym wingspanie co pomoże spróbować z nich zrobić 2 ways Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 855 Napisano 24 Czerwca 2022 Ciekawe czy te same żarty opowiadał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7849 Napisano 24 Czerwca 2022 Teraz, LAF napisał: Ciekawe czy te same żarty opowiadał Te same. O pierścieniu CP3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubbas 2518 Napisano 24 Czerwca 2022 3 minuty temu, ignazz napisał: Te same. O pierścieniu CP3. Hahahaha Dobre w punkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechu 130 Napisano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, kolader napisał: Ja tam czekam na minuty Pokusevski-Homlgren Żeby tylko wiatr nie zawiał za mocno, bo będą pokotem leżeli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 24 Czerwca 2022 9 minut temu, ignazz napisał: Te same. O pierścieniu CP3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucas 3151 Napisano 24 Czerwca 2022 Ja nie rozumiem jak mozna narzekac na ten wybór. Sochan lepiej trafic IMO nie mogl z tych dostepnych drużyn. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3289 Napisano 24 Czerwca 2022 (edytowane) 21 minut temu, Lucas napisał: Ja nie rozumiem jak mozna narzekac na ten wybór. Sochan lepiej trafic IMO nie mogl z tych dostepnych drużyn. Pacers by było dla niego imo lepszym kierunkiem bo tam potrzebują sf-pf z jego skillsetem, a organizacja chyba kiepska nie jest. Edytowane 24 Czerwca 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koelner 6219 Napisano 24 Czerwca 2022 18 minut temu, RonnieArtestics napisał: Pacers by było dla niego imo lepszym kierunkiem bo tam potrzebują sf-pf z jego skillsetem, a organizacja chyba kiepska nie jest. Spurs lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Braveheart22 1769 Napisano 24 Czerwca 2022 1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Pacers by było dla niego imo lepszym kierunkiem bo tam potrzebują sf-pf z jego skillsetem, a organizacja chyba kiepska nie jest. Mała ciekawostka. Sochan akurat nie doleciał na workout do Indiany, bo były jakieś problemy z lotem i lądowali w St. Louis, więc nie miał szansy na prywatną sesję ze sztabem Pacers, co pewnie ograniczyło szanse na jego wybór, jeśli w ogóle takowe były 1 godzinę temu, Koelner napisał: Spurs lepsza Ale Pacers też byliby spoko dla niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignazz 7849 Napisano 24 Czerwca 2022 Sochan nie był na pomiarach i oficjalnie nie wiadomo ile on ma. 6’8? 6’9? 6’9’’5 na ostatnich zdjęciach i porównując do graczy spurs wydaje się wyższy. Ile w kadrze mu mierzyli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robaq 194 Napisano 24 Czerwca 2022 5 zawodników Duke, z tego 4 w I rundzie poszlo do NBA, wiem, ze Duke to świetna uczelnia, ale nieźle ich przetrzebili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3289 Napisano 24 Czerwca 2022 2 godziny temu, Koelner napisał: Spurs lepsza W pacers dostałby z miejsca pewnie 25 minut. I tam serio jest potrzeba na jego skillset. Swietnie by pasował na lata z haliburtonem ignazz twierdzi ze Sochan idzie do s5 na pf od razu. No szczerze watpie, ja daje mu 10 minut na mecz znając metody klopovica. spurs to nadal dobra opcja wiadomo, ale ja serio nie widzę opcji na fajerwerki W rookie year. Nawet Kawhi dostawał tylko 24 min na mecz a był na tamtym etapie dużo lepszy Sochan PS to ze Kawhiego nauczyli rzucać w spurs to jest kolejny grubyyy mit, w rookie year miał 37% za trzy. szkoda ze dziwnym trafem nie udało sie im nauczyć rzucać poeltla, murraya, czy white. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach